Hvad er
din brugte
bil værd?

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Brugt bil

Her kan du læse om, hvordan Solgt.com fungerer, og hvordan du kan sælge en brugt bil uden bøvl.

Gratis og sikkert bilsalg med Solgt.com

Når du sælger brugt bil med Solgt.com, hjælper vi dig igennem hele processen. Det er gratis og uforpligtende for dig hele vejen til dit bilsalg – og hvis du beslutter dig for at sælge bilen, står vores forhandler klar til at købe den. Du sælger nemlig din bil til en forhandler, når du sælger  brugt bil gennem Solgt.com. Vi fastsætter en pris, som vores forhandlere skal leve op til, hvis du accepterer handlen og du er sikret et hurtigt salg af din brugte bil.

Du modtager pengene indenfor tre hverdage, da vi bruger Sikker betaling. På den måde kan vi spore dine penge og sikre, at du får dine penge til tiden.

Hos Solgt.com tilbyder vi dig også altid personlig hjælp og vejledning for at sørge for, at du føler dig tryg ved processen. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dit bilsalg? Så kan du ringe til os på 6148 4545 alle hverdage fra klokken 9-16 eller sende os en mail på support@solgt.com.

Sælg bil uden bøvl

Det kan være besværligt at sælge brugt bil. Typisk kræver et privat bilsalg en masse tid og energi med lave bud fra useriøse købere, oprettelse af profiler og annoncer samt administrativt arbejde. Det kan dog også være tidskrævende at jagte det bedste tilbud ved at køre rundt til de lokale forhandlere. Derfor har vi hos Solgt.com sørget for, at du kan sælge din brugte bil helt uden bøvl. Du skal ikke oprette profiler eller annoncer og samtidig samarbejder vi med en række af landets største bilforhandlere, som alle skal leve op til den samme pris. Du slipper dermed for at besøge alle forhandlere i nærområdet. Vores forhandlere sørger for alt administrativt arbejde og afmelder bilen så snart du har afleveret den. Det eneste du skal tage stilling til, er altså prisen og tidspunktet for inspektion og aflevering af bilen.

Ny bil? Lad os hjælpe dig

Leder du efter din nye drømmebil? Hvis du er interesseret i en byttehandel, hjælper vi dig også gerne med det. Når du kommer ud til vurderingseftersyn, står vores forhandlere klar til at vejlede dig til dit næste bilkøb. Du kan helt selv vælge, hvilken af vores forhandlere du besøger, så hvis du er på udkig efter et bestemt bilmærke, kan du vælge efter forhandlerens primære bilmærke.

Hvordan sælger jeg bil med Solgt.com?

Et bilsalg med Solgt.com er både nemt, gratis, hurtigt og sikkert. Men hvordan foregår det? Du starter salget af en brugt bil ved at indtaste din nummerplade samt en række andre oplysninger i vores online vurderingsværktøj. Derefter modtager du en tilbudspris på din brugte bil på SMS og e-mail. Dette kan tage op til 24 timer, men de fleste modtager tilbuddet indenfor få minutter.

Du har nu mulighed for at booke en tid til vurderingseftersyn hos en af vores mange forhandlere. Du vælger selv, hvilken forhandler du ønsker at besøge, men vi har forhandlere i hele landet, så der er helt sikkert også en tæt på dig.

Til vurderingseftersynet vil i sammen gennemgå den brugte bil for skader, ridser eller andre fejl og mangler. Her vurderes bilens stand og derfor kan vores vurderingspris justeres en smule. Du får den endelige garantipris, når i er færdige med at inspicere bilen. Derefter har du 7 dages betænkningstid, hvis du endnu ikke er helt sikker i bilsalget. Vores forhandler er forpligtet til at købe din bil til garantiprisen, hvis du er interesseret. Derfor kan du altså også vælge at aflevere bilen med det samme og gennemføre handlen. Når du har afleveret bilen til forhandleren, bliver pengene sendt til udbetaling og du modtager dem indenfor tre hverdage. Nu har du solgt brugt bil – helt uden bøvl!

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate