Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Vores indblik

Hvem er Solgt.com?

By 3. July 2023 April 18th, 2024 No Comments

Solgt.com hjælper dig til et nemt, trygt og sikkert bilsalg helt uden bøvl. Du indtaster din bils oplysninger i en online vurderingsrobot, men der er fortsat et team bag skærmen, som sikrer, at du får den bedste mulige oplevelse med dit bilsalg. Ingen bil fungerer uden en motor og det samme gælder Solgt.com. I samarbejde med vores vurderingseksperter sikrer teamet hos Solgt.com nemlig, at motoren hele tiden er varm og velfungerende. Herunder kan du møde teamet, som sidder på den anden side af skærmen, når du sælger din bil gennem Solgt.com.

Solgt.com er mere end blot en online vurderingsside

Solgt.com har en helt simpel mission; At gøre det så nemt for dig at sælge din brugte bil, som overhovedet mulig. Vi giver dig mulighed for at sidde hjemme i sofaen og få vurderet din bil. Derefter får du mulighed for at møde en af vores forhandlere til et vurderingseftersyn, hvor i sammen gennemgår din bils stand. Du får altså både muligheden for online bilvurdering og personlig kontakt i dit bilsalg.

Vi lever af glade kunder og selvom vi er en online platform, så er det vigtigt for os, at du altid kan være sikker på at få en første klasses behandling, uanset hvilken bil du har og hvorfor du ønsker af sælge den. Derfor er det også vigtigt for os at fortælle, at der bag skærmen sidder rigtige mennesker, som gør alt, hvad de kan for at din oplevelse hos Solgt.com bliver rigtig god.

Selvom vi hver dag sidder klar og hele tiden prøver at forbedre din oplevelse på vores platform, så laver vi fejl. Vi er ikke bange for at indrømme dette, men når det sker, gør vi alt for at vende det og sørge for, at du får en positiv oplevelse ud af det. Vi sætter en dyd i god service og hjælper dig gerne videre, hvis der opstår problemer undervejs. Derfor har vi også allieret os med flere af Danmarks største bilforhandlere fordelt over hele Danmark. På den måde er vi både landsdækkende og lokale.

Mød de seks ansigter, der sidder bag skærmen og sørger for, at du får den bedste mulige oplevelse med Solgt.com

Rasmus Pallesen: Direktør og ansvarlig for Solgt.com

Fire hurtige om Rasmus:

 • Navn: Rasmus Pallesen
 • Alder: 38
 • Stilling hos Solgt.com: Direktør
 • Bil: Toyota RAV4

Rasmus er direktør og startede i Solgt.com i februar 2020. Rasmus er blandt mange ting indbegrebet af en rigtig bilmand. Han har været en del af branchen i mange år og er godt bekendt med branchen. Rasmus arbejder primært med udvikling og optimering, så det hele tiden bliver bedre og mere enkelt for kunderne at navigere og bruge Solgt.com. Det skal være nemt og hurtigt at sælge sin brugte bil, og samtidig skal det meste kunne gøres online.

Solgt.com er fortsat i en opstartsfase, hvor vi forventer stor vækst. Derfor går de daglige driftsopgaver hånd i hånd med det arbejde, der ligger i at sikre kontinuerlig udvikling og forbedring af Solgt.com – og netop dette er en af Rasmus’ ypperste opgaver.

Fie Bentsen: Forhandleransvarlig

Fire hurtige om Fie:

 • Navn: Fie Bentsen
 • Alder: 37
 • Stilling hos Solgt.com: Forhandleransvarlig
 • Bil: Mercedes A200

Fie startede i Solgt.com i august 2021 og ansvarlig for at oplære og udvikle vores forhandlere. Arbejdet består primært af undervisning af nyere forhandlere, som får en grundig gennemgang af konceptet, så de er 100% klar til at hjælpe dig, når du kommer til vurderingseftersyn.

Fies mål er at gøre vores forhandlere så dygtige som muligt og øge deres performance, så vi hos Solgt.com kan hjælpe endnu flere danskere med at sælge deres biler.

Alexander Skaarup: Forhandlerkonsulent

Fire hurtige om Alexander:  

 • Navn: Alexander Skaarup 
 • Alder: 45 
 • Stilling hos Solgt.com: Forhandlerkonsulent 
 • Bil: VW Beetle Cabriolet  

Alexander er nyeste skud på Solgt.com-stammen og startede i april 2024. Alexander er ansat som forhandlerkonsulent på Sjælland, hvorfor hans arbejde består af undervisning af forhandlere på Sjælland. Alexander arbejder dermed tæt sammen med Fie om at gøre vores forhandlere så dygtige som muligt, så vi kan hjælpe så mange danskere som muligt med at sælge deres biler.  

Nicola Jensen Chippendale: Support- og kundeansvarlig

Fire hurtige om Nicola:

 • Navn: Nicola Jensen Chippendale
 • Alder: 41
 • Stilling hos Solgt.com: Support- og kundeansvarlig
 • Bil: Hyundai i20

Nicola startede i Solgt.com i december 2022 og er bindeleddet mellem forbrugerne og forhandlerne. Når du kontakter Solgt.com, er det Nicola du møder og hun hjælper dig med de udfordringer du må have mødt på din vej. Nicola tager altid telefonen med et smil på læben og sætter en dyd i at yde god service og sørge for, at vores kunder altid får en god og tryg oplevelse med Solgt.com.

Derudover er Nicola også i kontakt med vores forhandlere, som kan støde på udfordringer, når de får besøg af kunder til inspektion.

Laura Martens Christensen: Kommunikationsansvarlig

Fire hurtige om Laura:

 • Navn: Laura Martens Christensen
 • Alder: 26
 • Stilling hos Solgt.com: Kommunikationsansvarlig
 • Bil: Toyota Aygo

Laura startede i Solgt.com i juni 2021 og er ansvarlig for kommunikation på Solgt.coms platforme. Lauras opgaver spænder bredt indenfor kommunikationsfeltet lige fra content til sociale medier og blogindlæg til nyhedsbreve til vores forhandlere og optimering af indholdet på hjemmesiden.

Gennem vores indhold på hjemmesiden og de sociale medier ønsker vi at vejlede, inspirere og hjælpe danske bilejere med de spørgsmål og overvejelser de har i forhold til bilbranchen og bilsalg. Lauras fornemmeste opgave er at forvandle viden og fakta om bilbranchen til let læselig information til vores kunder og danske bilejere – og på den måde gøre det lettere og mere overkommeligt at være bilejer og privat bilsælger i Danmark.

Amalie Andrea Lundberg: Kommunikationsmedarbejder

Fire hurtige om Amalie:  

 • Navn: Amalie Andrea Lundberg 
 • Alder: 21 
 • Stilling hos Solgt.com: Kommunikationsansvarlig 
 • Bil: Skoda Citigo  

Amalie startede i Solgt.com i december 2023 og arbejder med kommunikation på Solgt.coms platforme. Amalie varetager, ligesom Laura, en række forskellige opgaver inden for kommunikationsfeltet. Dette indebærer blandt andet content til sociale medier, blogindlæg og optimering af indholdet på hjemmesiden. Amalie arbejder tæt sammen med Laura, hvorfor de begge har den store opgave at forvandle viden om bilbranchen til let læselig information til kunder og bilejere i Danmark, så det bliver mere overskueligt at være bilejer.  

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.
Hjælp