PERSONDATAPOLITIK

1 BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

1.1 Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:
- At Solgt.com A/S, CVR-nr. 40 72 73 53 er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som
vi modtager fra dig.
- At du er velkommen til at kontakte os på mail: support@solgt.com.
- At formålet med behandling af dine personoplysninger er at skabe en brugerprofil med henblik på
levering af vores ydelser/serviceydelser, samt såfremt du har givet samtykke, at holde dig
orienteret om nyheder, funktioner og produktmuligheder.
- At retsgrundlaget (hjemmel) for at vi behandler dine personoplysninger fremgår af
persondataforordningens artikel 6, stk. 1 litra a, b og c.
- At kategorien af de oplysninger vi gemmer, er almindelige personoplysninger – som navn,
telefonnummer, e-mail, registreringsnummer på bilen og adresse.
- At vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere herunder tilknyttede
forhandlere, som er involveret i forbindelse med levering af ydelsen.

2 DINE RETTIGHEDER

2.1 Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af
dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.
2.2 Du har indsigts- og rettelsesret, dvs. du kan når som helst få indsigt i de personoplysninger vi
behandler om dig og adgang til at berigtige/opdatere oplysningerne.
2.3 Du har ret til sletning, dvs. du har altid adgang til at slette oplysninger. Dine oplysninger vil dog
blive slettet på det seneste tidspunkt af 1) at eventuelle formueretlige krav forældes endeligt efter
Forældelsesloven, eller 2) at den lovbestemte opbevaringspligt udløber, medmindre vi af
regnskabsmæssige eller andre juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en
længere periode.
2.4 Du har i visse tilfælde ret til begrænsning af behandlingen af dine oplysninger.
2.5 Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.
2.6 Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt
anvendt og læsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en
anden uden hindring.
2.7 Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder,
som du finder på www.datatilsynet.dk.

3 KLAGE TIL DATATILSYNET

3.1 Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret og gøre, hvad vi kan for
at gøre dig tilfreds. du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300
København K. Tlf. 33 19 32 00 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på
www.datatilsynet.dk.