Sælg varebil uden bøvl

Få en hurtig og fair pris for virksomhedens varebiler

Indtast varebilens nummerplade og udfyld kontaktoplysninger

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Tilføj flere biler

Ønsker du at få vurderet mere end 5 biler, så klik her.

Icon Icon

Nemt, hurtigt & gratis

Indtast nummerplade og supplerende oplysninger på en eller flere af dine gulpladebiler.
Icon Icon

Ingen besværlig oprettelse

Du skal hverken oprette profil eller salgsannoncer.
Icon Icon

Professionelt tilbud

En af vores dygtige forhandlere kontakter dig indenfor 24 timer med et godt tilbud.

Sådan sælger du varebiler uden bøvl på Solgt.com

1

Du beskriver varebilen

Du skal ganske enkelt kun fortælle os tre ting:

  • Bilens nummerplade
  • Kilometerstand
  • Kontaktinformation

2

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

En varevognsspecialist fra en af vores dygtige forhandlere kontakter dig indenfor 24 timer eller den næstkommende hverdag med et godt tilbud.

3

Helt solgt uden bøvl

Du får lynhurtigt en vurderingspris fra forhandleren. Accepterer du prisen aftales hurtig overdragelse af bil den ene vej og pengene den anden. Uanset om du sælger eller afslår er servicen gratis.

Sælg brugte varebiler gennem Solgt.com – vi har et stort og professionelt netværk af forhandlere

Varevogn til salg eller kassevogne til salg – vi hjælper dig!

Har du en varevogn til salg? Eller har du en række af kassevogne til salg? Som noget nyt kan vi hos Solgt.com nu også hjælpe dig med at sælge dine brugte erhvervsbiler. Vi hjælper dig med et nemt og gratis salg – som ovenikøbet er uforpligtende og ubesværet for dig.

Hvis du har en varevogn til salg, skal du blot indtaste bilens nummerplade og kilometerstand samt dine kontaktoplysninger. Har du mere end fem brugte varevogne eller kassevogne til salg, skal du udfylde en blanket med bilernes nummerplader og dine kontaktoplysninger – så hjælper vi dig videre derfra. I begge tilfælde vil du blive kontaktet af en af vores erhvervssælgere indenfor 24 timer – eller den næstkommende hverdag, hvis du indtaster dette i weekenden. Forhandleren har et godt tilbud klar til dig og herefter aftaler I indbyrdes en dag, hvor forhandleren kan se bilerne og du kan aflevere nøglerne.

Det er helt uforpligtende for dig, så hvis du ikke er helt klar til at sælge, kan du afslå handlen og komme tilbage en anden gang, hvis du er interesseret. Accepterer du handlen på din erhvervsbil, modtager du pengene fra forhandleren og du afleverer nøglerne. Uanset om du sælger eller afslår er servicen gratis.

Brugte varebiler, brugte varevogne og brugte kassevogne

Hos Solgt.com hjælper vi gerne med at sælge alle slags erhvervsbiler. Uanset hvilken biltype du ønsker at sælge, kan vi altså hjælpe dig. Vi hjælper både med brugte varebiler, brugte varevogne, brugte kassevogne og alle andre typer af erhvervsbiler.

Trænger din virksomhed til at få skiftet de brugte varebiler, brugte varevogne og brugte kassevogne ud, så kan vores forhandlere hjælpe jer med at finde den næste række af varebiler – dette gælder uanset hvor i landet du bor. Vores forhandlere har en varevognsspecialist, som kan hjælpe jer med at undersøge markedet og finde de varebiler, der passer bedst til jeres virksomheds behov.

Brugt varebil til salg

Har du en eller flere brugte varebiler til salg, kan Solgt.com hjælpe dig med salget af disse. Vi har gode erfaringer med at hjælpe private bilejere med deres bilsalg og nu kan vi også hjælpe dig som erhvervskunde. Vi hjælper dig ikke blot med at sætte din brugte varebil til salg – vi hjælper dig igennem hele salget. Vi sørger for, at det foregår helt uden bøvl for dig, så du både får et nemt, sikkert og professionelt salg af dine brugte varebiler.

Leder du efter brugte varebiler til salg, som du kan købe, kan vores forhandlere også hjælpe med dette. De kan nemlig inkludere vores tilbudspris i en byttehandel og samtidig sørge for, at du får den bedste rådgivning og finder den varebil, der passer bedst til dit behov.