Kundetilfredshed

Vores mission er at gøre det så let som muligt for danske bilejere at sælge. Derfor er en af vores vigtigste opgaver at sørge for at give vores kunder den bedste mulige oplevelse af salget hver gang. Vi bliver glade hver gang vi hører en positiv historie fra vores kunder. Og netop de historier kan du læse mere om på denne side.

Vi har hjulpet over 6.000 danskere med bilsalg

Læs hvad vores kunder siger på Trustpilot

Det var nemt og hurtigt. Beskeden om værdien af bilen kom efter en meget kort stund. Efterfølgende fik jeg mail med 3 forhandler som er interesseret i bilen og den ene forhandler har selv kontaktet mig. Det var en hurtig handel til begge parters tilfredshed. Jeg byttede mig til en ny bil, som bedre lever op til min families krav.

Aneta JoannaNemt og enkelt

Fik en umiddelbar vurdering af min bil via solg.com. Via hjemmesiden bestilte jeg tid hos bilforhandler for final check.Vurdering hos solgt.com var ioverensstemmelse med forhandler. Hurtigt og nemt og meget pålidelig.
Penge hurtigt på kontoen. Kan varmt anbefales.

Claus Nielsen6 stjerner herfra

Super seriøs og professionel vurdering og køb af min bil. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem processen og pengene stod på min konto under 24 timer efter.
Da Solgt.com har et netværk af bilforhandlere over hele landet, er der en kyndig person der fysisk vurderer din bil og kan spørge ind til historikken mm. Dette giver en realistisk pris og jeg fik 99% af den pris den var forhåndsvurderet til. Sælg din bil her. Det er nemt, trygt og giver en realistisk pris.

ThomasSuper seriøs og professionel vurdering…

Det var simpelhen så nemt at sælge vores bil, jeg sendte billeder ind og fik en pris meget hurtigt derefter.
Så skulle jeg bare ned til en forhandler i lokalområdet så han kunne tjekke bilen igennem.

Efter jeg afleverede bilen, stod pengene på min konto dagen efter!

Kan klart anbefale at sælge sin bil igennem solgt.com

Michell SørensenDet var simpelhen så nemt at sælge…

Super fint set-up, der er nemt at gå til. Og blev henvist til en lokal bilforhandler, der foretog den endelige vurdering og tilbød at købe bilen. Jeg fik mulighed for at tjekke et par andre steder, men fik ikke et lige så godt tilbud, så efter 2 dage var handlen på plads, og pengene på kontoen 1 dag senere. Super nemt 😉

Peter EnevoldsenSuper fint set-up

Ofte stillede spørgsmål

 

Er tilbuddet fra Solgt.com forpligtende?

Vores tilbudspris er helt uforpligtende og gratis for dig. Du vælger selv om du ønsker at besøge en forhandler eller afvise handlen med det samme. Når du har fået den endelige garantipris efter inspektion hos forhandleren, har du 7 dage til at beslutte dig for, om du ønsker at sælge. I de 7 dage er vores forhandler forpligtet til at købe din bil, hvis du ønsker at acceptere prisen.

Min tilbudspris er udløbet, men jeg vil stadig gerne sælge min bil. Kan I hjælpe mig?

Du kan altid bestille en ny tilbudspris. Du skal blot indtaste dine oplysninger igen, så modtager du et nyt tilbud, som du kan benytte.

Er det gratis at anvende Solgt.com?

Ja, det er både gratis og uforpligtende at benytte Solgt.com - uanset om du sælger din bil eller ej. Sammen med forhandleren, tager vi os af alt det administrative, så der ikke opstår uforudsete udgifter ved dit salg.

Hvordan og hvornår modtager jeg mit endelige pristilbud?

Du modtager den endelige garantipris, når du har været til inspektion hos en af vores forhandlere. Det er forhandleren, der oplyser den endelige garantipris, men hvis forhandleren skulle have glemt dette, kan du kontakte os gennem på e-mail support@solgt.com eller på telefon +45 6148 4545.

Hvor lang tid går der før jeg modtager betaling for min bil?

Der kan gå op til tre hverdage før du får pengene på din konto. Dette skyldes, at vi bruger sikker betaling.

Hvor længe er min garantipris gældende?

Din garantipris er gældende i 7 dage fra du modtager tilbuddet hos forhandleren.