Glade og tilfredse kunder betyder alt for os

Se herunder hvad vores kunder siger.

Hvem er Solgt.com?

Hos Solgt.com ønsker vi at give dig en god og tryg oplevelse med at sælge din brugte bil. Vi har et landsdækkende netværk af Danmarks største autoriserede bilforhandlere, som står klar til at tage imod dig når du sælger din brugte bil med Solgt.com. Vi har alle én fælles mission – nemlig at gøre det nemmere for dig at sælge din brugte bil!

Ved hjælp af en kunstig intelligens, kan du sælge din brugte bil nemt og sikkert gennem Solgt.com – og helt uden bøvl. Den kunstige intelligens udregner automatisk din bils værdi ud fra data fra landets bilhandlere. Derfor afhænger prisen ikke af, hvor i landet du bor, men blot data fra lignende biler samt det aktuelle marked. Når du bruger Solgt.com slipper du for gebyr og oprettelse af profiler og annoncer – Solgt.com er nemlig helt gratis og uforpligtende.

Med blot tre simple trin kan du nemt og sikkert sælge din brugte bil. Derudover er du garanteret et salg når du handler med Solgt.com. Hvis du indenfor syv dage beslutter dig for at sælge din bil, står en af vores forhandlere klar til at købe den til den pågældende garantipris. Betalingen foregår via sikker betaling og du får pengene indenfor tre dage.

Vil du vide mere om Solgt.com? Læs blogindlægget "Hvem er Solgt.com?" lige her, hvor du også kan møde vores medarbejdere. 

Beskriv din bil
  • Bilens nummerplade
  • Kilometerstand
  • Få yderligere informationer omkring bilen
  • Kontaktinformation
Modtag tilbudspris indenfor 24 timer (typisk få minutter)
  • Tilbudspris på SMS og e-mail med bookinglink
  • Book tid allerede dagen efter hos en forhandler tæt på dig
Vurderingstjek hos din lokale forhandler
  • Tjek af bilens faktiske stand (mekanisk og kosmetisk)
  • Evt. justering af prisen (+/-)
  • Evt. rådgivning i forhold til køb af anden bil
Mission

Vi gør det så nemt som muligt for private bilejere at sælge deres brugte bil. Solgt.com gør det muligt at sælge bil uden bøvl.

Vision

Vi ønsker at blive danskernes foretrukne platform for salg af brugte biler.

Værdier

Hos Solgt.com er vi ambitiøse og lægger vi stor vægt på ærlighed og hjælpsomhed. Vi går gerne det ekstra skridt for at hjælpe hinanden og vores kunder.

Solgt.coms forhandlere:

Med mere end 120 forretninger fordelt over hele landet, er der altid en Solgt.com forhandler nær dig.

Se vores forhandlere herunder og find den forhandler, som er tættest på dig ved at klikke her.