Når du skal sælge din bil, ønsker vi som udgangspunkt alle at få den bedste pris. Salg af brugt bil til forhandler kan ofte være en jungle og hvordan sikre du dig at du får den bedste pris? Når vi vil sælge vores brugte bil, starter de fleste af os altid vores rejse med at gå på nettet. For hvad er vores brugte bil egentlig værd, og hvordan får jeg den bedste pris? Her bliver vi ofte mødt af for meget information, alt for mange hjemmesider eller for mange forklaringer på hvordan du gør den bedste handel. Det bliver for mange et uoverskueligt projekt og betyder at vi helt dropper at fortsætte eller vælger en nemmere løsning. 

Når vi taler salg af brugt bil til forhandler, skal vi huske følgende. De mange forskellige priser og tilbud vi får, er ofte et udtryk for den pris din bil kan sælges til i forhandlerens lokalområde eller landsdel. Altså kan der være forskel på hvad din bil kan sælges til fra butik til butik og fra landsdel til landsdel. Solgt.com gør op med dette, og via vores store netværk af forhandlere rundt i landet forpligter de sig alle til at købe til vurderingsprisen og vores vurderingsgaranti gælder ligegyldig hvilke områder eller landsdel de hører til.  

Lad Solgt.com. hjælpe dig, Vi er et landsdækkede netværk af Danmarks største autoriserede bilforhandlere med en fælles mission: At gøre det så nemt for dig at sælge din brugte bil, som overhovedet muligt. Salg af brugt bil starter på Solgt.com. 

Du kan udregne garantivurderingen på din brugte bil herunder.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

Jeg skal sælge min brugte bil – Er der forskel på Jylland og Sjælland?

Med Solgt.com er du kun få klik fra at sælge din bil. Du skal blot indtaste nummerplade, servicestand og kilometer. Og med samarbejdspartnere fordelt ud over hele Danmark, er det din sikkerhed for en god og tryg handel, uden at skulle køre lang og hvor markedsprisen hjælper dig til den bedste handel.

Det hele starter med at du indtaster din nummerplade i vores unikke vurderingsrobot. En kunstig intelligens henter data fra stort set alle bilforhandlere i hele landet og udregner automatisk din bils markedsværdi. Det betyder at det er lige meget om du sidder på Sjælland eller i Jylland, at din bil bliver vurderet ud fra hvad markedet lige nu er villig til at betale for lige netop modeller svarende til din bil, ikke kun lokalt med fra hele landet. Smart ikke!  

Herefter har du har en håndgribelig vurdering i hånden og du skal blot en tur forbi en af vores certificerede forhandlere. I kigger sammen bilen igennem og sikrer at kilometer og stand er som forventet og prisen justeres evt. en smule op eller ned. Din vurdering er nu en garantipris. Nu SKAL en af vores forhandlere købe bilen, og du bestemmer selv om du ønsker at lade bilen indgå i en byttehandel eller blot ønsker sikker betaling. 

Salg af brugt bil har aldrig været mere simpel, ingen besværlige oprettelser af profil eller salgsannonce. Kort sagt intet bøvl. Bare helt solgt og pengene i hånden indenfor 3 dage.

Salg af brugte biler – Vi hjælper dig med at sælge flere biler på samme tid

For mange af os er det blevet normalt at have en eller flere biler i familien. Det giver nye udfordringer når det bliver tid til at skrifte ud og forny. Ofte finder vi ud af, at det kan være svært at have flere biler der skal indgå i en handlen, og der er nu dobbelt udfordringer når du skal sælge som privat. For nogle kan der også være opstået nye behov som gør at vi ønsker at komme af med begge og fremadrettet kun ønsker en bil. 

Solgt.com hjælper dig med salg af brugte biler. Det betyder at du sagtens kan få lavet vurderinger på flere biler, og når din garantivurdering er låst fast, ja så har du vores garanti for at en af vores forhandlere skal købe dine biler. Salg af brugte biler har aldrig været mere nemt og uden bøvl.  

Du undgår altså at skulle lave unødigt arbejde med at skulle sælge dine biler selv, oprette kedelige annoncer med billeder af svingende kvalitet eller ende med at skulle sælge til forskellige forhandlere for at opnå den bedste pris. Du vælger altså selv hvilken af vores forhandlere du ønsker at sælge til, eller finder den af vores forhandlere med lige netop din drømmebil. Herefter aftaler I tid for aflevering af nuværende biler, eller lader dem indgå i en byttehandel med din eller dine nye drømmebiler. Du kan også frit vælge at komme ned og stille dine biler, herefter sørger vi for at overfører pengene til din konto indenfor 3 arbejdsdage. Det er bilsalg uden bøvl, og Solgt.com er med dig hele vejen for et trygt og sikkert salg af dine biler.

Brugt bil til salg? -  Solgt.com hjælper dig sikkert og trygt.

Solgt.com hjælper dig til salg af brugt bil, eller salg af brugte biler. Det betyder at vi køber din/dine biler i ren handel, eller giver dig muligheden for at finde din drømmebil blandt alle vores certificerede og autoriserede bilforhandlere rundt i landet. Uden skjulte gebyrer, og med en garantivurdering der står ved magt i 7 dage. 

Vi holder din bil op med hvad tilsvarende biler bliver solgt til, og vi sørger for at du får en fair og sikker handel uden at skulle køre rundt til forskellige forhandlere i håbet om en god handel. Vi har samlet de største autoriserede bilforhandlere, og sikre på den måde at du får den bedste handel.

Ingen stress, ingen forhastede eller unødige beslutninger, intet arbejde med at oprette besværlige annoncer. Tryg og sikker handel som starter på Solgt.com. ”klik - Indtast – kontakt – sælg”, det er hurtig handel, det er landsdækkende og lokalt i dit nærområde på en og sammen tid.