SÆLG DIN BIL

Få den bedste
pris på din bil

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Når du skal sælge din bil, ønsker vi alle at få den bedste pris. Salg af brugt bil til forhandler kan ofte være en jungle og hvordan sikrer du dig, at du får den bedste pris? Når vi vil sælge vores brugte bil, starter de fleste af os altid vores rejse med at gå på nettet. For hvad er vores brugte bil egentlig værd, og hvordan får jeg den bedste pris? Her bliver vi ofte mødt af for meget information, alt for mange hjemmesider eller for mange forklaringer på, hvordan du gør den bedste handel. Det bliver for mange et uoverskueligt projekt og betyder, at vi helt dropper at fortsætte eller vælger en nemmere løsning. 

Når vi taler salg af brugt bil til forhandler, skal vi huske følgende. De mange forskellige priser og tilbud vi får, er ofte et udtryk for den pris din bil kan sælges til i forhandlerens lokalområde eller landsdel. Altså kan der være forskel på, hvad din bil kan sælges til fra butik til butik, og fra landsdel til landsdel. Solgt.com gør op med dette og via vores store netværk af forhandlere rundt i landet forpligter de sig alle til at købe til vurderingsprisen og vores vurderingsgaranti gælder ligegyldig, hvilke områder eller hvilken landsdel de hører til.  

Lad Solgt.com hjælpe dig. Vi er et landsdækkende netværk af Danmarks største autoriserede bilforhandlere med en fælles mission: At gøre det så nemt for dig at sælge din brugte bil, som overhovedet muligt. Salg af din brugte bil starter på Solgt.com. 

Du kan udregne garantivurderingen på din brugte bil herunder.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

Brugt bil til salg? Solgt.com hjælper dig sikkert og trygt

Solgt.com hjælper dig til salg af brugt bil eller salg af brugte biler. Det betyder, at vi køber din/dine biler i ren handel eller giver dig muligheden for at finde din drømmebil blandt alle vores autoriserede bilforhandlere rundt i landet uden skjulte gebyrer og med en garantivurdering der står ved magt i 7 dage. 

Vi holder din bil op mod, hvad tilsvarende biler bliver solgt til og vi sørger for, at du får en fair og sikker handel uden at skulle køre rundt til forskellige forhandlere i håbet om en god handel. Vi har samlet de største autoriserede bilforhandlere og sikrer på den måde, at du får den bedste handel.

Ingen stress, ingen forhastede eller unødige beslutninger, intet arbejde med at oprette besværlige annoncer. Tryg og sikker handel, som starter på Solgt.com. ”klik - Indtast – kontakt – sælg”, det er hurtig handel, det er landsdækkende og lokalt i dit nærområde på en og samme tid.

Jeg skal sælge min brugte bil – Er der forskel på Jylland, Fyn og Sjælland?

Med Solgt.com er du kun få klik fra at sælge din bil. Du skal blot indtaste nummerplade, servicestand og kilometer. Og med samarbejdspartnere fordelt ud over hele Danmark, er det din sikkerhed for en god og tryg handel, uden at skulle køre lang og hvor markedsprisen hjælper dig til den bedste handel.

Det hele starter med, at du indtaster din nummerplade i vores unikke vurderingsrobot. En kunstig intelligens henter data fra stort set alle bilforhandlere i hele landet og udregner automatisk din bils markedsværdi. Det betyder, at det er lige meget om du sidder på Sjælland eller i Jylland, at din bil bliver vurderet ud fra, hvad markedet lige nu er villig til at betale for lige netop modeller svarende til din bil, ikke kun lokalt, men fra hele landet. 

Herefter har du har en håndgribelig vurdering i hånden og du skal blot en tur forbi en af vores certificerede forhandlere. I kigger sammen bilen igennem og sikrer, at kilometer og stand er som forventet og prisen justeres eventuelt en smule op eller ned. Din vurdering er nu en garantipris. Nu SKAL en af vores forhandlere købe bilen og du bestemmer selv om du ønsker at lade bilen indgå i en byttehandel eller blot ønsker sikker betaling. 

Salg af brugt bil har aldrig været mere simpel og du slipper for besværlige oprettelser af profil eller salgsannonce. Kort sagt intet bøvl. Bare helt solgt og pengene i hånden indenfor tre dage.

Salg af brugte biler – Vi hjælper dig med at sælge flere biler på samme tid

For mange af os er det blevet normalt at have en eller flere biler i familien. Det giver nye udfordringer når det bliver tid til at skrifte ud og forny. Ofte finder vi ud af, at det kan være svært at have flere biler der skal indgå i en handlen, og der er nu dobbelt udfordringer når du skal sælge som privat. For nogle kan der også være opstået nye behov som gør, at vi ønsker at komme af med begge og fremadrettet kun ønsker en bil. 

Solgt.com hjælper dig med salg af brugte biler. Det betyder, at du sagtens kan få lavet vurderinger på flere biler og når din garantivurdering er låst fast, så har du vores garanti for, at en af vores forhandlere skal købe dine biler. Salg af brugte biler og salg af bil har aldrig været lettere og det er helt uden bøvl.

Du undgår at skulle lave unødigt arbejde med at skulle sælge dine biler selv, oprette kedelige annoncer med billeder af svingende kvalitet eller ende med at skulle køre rundt til forskellige forhandlere for at opnå den bedste pris. Du vælger altså selv, hvilken af vores forhandlere du ønsker at sælge til. Herefter aftaler i tid for aflevering af din nuværende bil eller lader den indgå i en byttehandel med din eller dine nye drømmebiler. Du kan også frit vælge at komme ned og stille dine biler, herefter sørger vi for at overføre pengene til din konto indenfor tre dage. Det er bilsalg uden bøvl og Solgt.com er med dig hele vejen for et trygt og sikkert salg af dine biler.