Få den bedste
pris på din bil

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Vi giver dig en pris på din bil

Vi ønsker alle at få den bedste pris, når vi skal sælge vores brugte bil. Derfor kan det ofte virke som en jungle at begive sig ud i et bilkøb. Hvad er min bil værd? Hvordan får jeg den bedste pris? Skal jeg sælge brugt bil til forhandler eller privat? Der er mange spørgsmål, men mange starter bilsalget online, når de skal finde ud af, hvad bilen er værd.

Det kan være ekstra svært at finde frem til, om du skal sælge til forhandler eller privat, når du ønsker den bedste mulige pris for din brugte bil. Når du sælger din bil til en privatperson, er det ofte forbundet med utallige opkald, beskeder og bud fra useriøse købere. Det er også dig der står for alt det administrative arbejde, som skal være helt i orden. Omvendt kan det også være tidskrævende at køre rundt til forskellige forhandlere for at få den bedste pris. Lige præcis derfor har vi startet Solgt.com. Vi ønsker at gøre bilsalg nemt, hurtigt og ligetil.

Nemt bilsalg med Solgt.com

Solgt.com hjælper dig gerne med at sælge din brugte bil! Vi har et kæmpe netværk af Danmarks største bilforhandlere i ryggen og vi har alle en fælles mission. Vores mission er nemlig at gøre det så nemt for dig at sælge din brugte bil som overhovedet muligt. Du starter dit bilsalg ved blot at indtaste enkelte oplysning om bilen samt dine kontaktoplysninger; derefter modtager du en vurderingspris fra os på e-mail og SMS. Heri finder du også et link, hvor du kan booke tid til et vurderingseftersyn hos en af vores mange forhandlere. Vi har forhandlere i hele landet, så der er helt sikkert også en tæt på dig! Til vurderingseftersynet gennemgår du og forhandlere bilen sammen og du modtager garantiprisen. Du har 7 dages betænkningstid inden tilbuddet udløber, men du kan også vælge at aflevere bilen med det samme.

Du kan udregne vurderingsprisen på din brugte bil herunder.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Salg af brugt bil til forhandler? Solgt.com hjælper dig!

Når vi taler salg af brugt bil til forhandler, skal vi huske følgende. De mange forskellige priser og tilbud vi får, er ofte et udtryk for den pris din bil kan sælges til i forhandlerens lokalområde eller landsdel. Altså kan der være forskel på, hvad din bil kan sælges til fra butik til butik, og fra landsdel til landsdel. Solgt.com gør op med dette og via vores store netværk af forhandlere rundt i landet forpligter de sig alle til at købe til garantiprisen og vores salgsgaranti gælder uanset, hvilket område eller hvilken landsdel du bor i.

Trygt og sikkert bilsalg med Solgt.com

Tryghed betyder meget for os, når vi skal sælge vores brugte bil. Frygten for at blive snydt på den ene eller anden måde gør måske, at vi vælger at beholde bilen eller stiller os tilfredse med en lavere pris. Hos Solgt.com synes vi hverken, at vores kunder skal gå ned på tryghed eller på kompromis med prisen. Derfor giver vi dig muligheden for at sælge din bil hos os uden skjulte gebyrer. Prisen er du sikker på efter vurderingseftersynet – det er nemlig en garantipris, som ikke ændrer sig.

Med Solgt.com er du kun få klik fra at sælge din bil. Du skal blot indtaste nummerplade, servicestatus og kilometer. Og med samarbejdspartnere fordelt ud over hele Danmark, er det din sikkerhed for en god og tryg handel, uden at skulle køre lang og hvor markedsprisen hjælper dig til den bedste handel.

Hvordan bliver min bil vurderet?

Vi holder din bil op mod, hvad tilsvarende biler bliver solgt til og vi sørger for, at du får en fair og sikker handel uden at skulle køre rundt til forskellige forhandlere i håbet om en god handel. Vi har samlet de største bilforhandlere og sikrer på den måde, at du får den bedste handel.

Ved at sammenligne din brugte bil med det aktuelle marked, sikrer vi, at prisen er landsdækkende og vores garantipris gælder således uanset, hvor du bor. Samtidig skal du ikke bevæge dig udenfor lokalområdet idet du kan vælge en forhandler, der er tæt på din bopæl.

Ingen stress, ingen forhastede beslutninger, intet arbejde med at oprette besværlige annoncer. Vi hjælper dig med en tryg og sikker handel, som starter med få klik.

Det hele starter med, at du indtaster din nummerplade i vores unikke vurderingsrobot. En kunstig intelligens henter data fra stort set alle bilforhandlere i hele landet og udregner automatisk din bils markedsværdi.

Herefter har du har en håndgribelig vurdering i hånden og du skal blot en tur forbi en af vores bilforhandlere. I kigger sammen bilen igennem og sikrer, at kilometer og stand er som forventet og prisen justeres eventuelt en smule op eller ned. Din vurdering er nu en garantipris. Nu SKAL en af vores forhandlere købe bilen og du bestemmer selv om du ønsker at lade bilen indgå i en byttehandel eller blot ønsker sikker betaling.

Salg af brugt bil har aldrig været mere simpelt og du slipper for besværlige oprettelser af profil eller salgsannonce. Kort sagt intet bøvl. Bare helt solgt og pengene ind på kontoen indenfor tre hverdage.

Vi køber gerne din bil hvis blot den er fra årgang 2000 eller senere

Hos Solgt.com køber vi alle biler fra og med årgang 2000. Vi kan desværre ikke hjælpe med biler, der er ældre end dette, da vores system ikke kan håndtere disse biler. Til gengæld køber vi med glæde alle typer biler uanset biltype, mærke, model og brændstof.

Vi hjælper dig også gerne med at håndtere biler med restgæld. I disse tilfælde kan forhandleren hjælpe dig med at få indfriet restgælden og få dette modregnet i bilens pris. Du skal blot huske at medbringe en officiel beregning af gælden fra finansieringsselskabet når du tager til vurderingseftersyn.

 

Med Solgt.com er du kun få klik fra at sælge din bil. Du skal blot indtaste nummerplade, servicestatus og kilometer. Og med samarbejdspartnere fordelt ud over hele Danmark, er det din sikkerhed for en god og tryg handel, uden at skulle køre lang og hvor markedsprisen hjælper dig til den bedste handel.

Kan min bil indgå i en byttehandel?

Du kan både sælge din bil i ren handel og lade den indgå i en byttehandel, når du bruger Solgt.com. Hvis du ønsker at lade din brugte bil indgå i en byttehandel, kan vores forhandlere hjælpe dig med dette, når i gennemgår bilen til inspektion. Vores dygtige forhandlere kan vejlede dig og hjælpe dig med at finde din næste drømmebil.

Du vælger også selv, hvilken af vores forhandlere du ønsker at sælge til. Herefter aftaler i tid for aflevering af din nuværende bil eller lader den indgå i en byttehandel med din eller dine nye drømmebiler. Du kan også frit vælge at komme ned og stille dine biler, herefter sørger vi for at overføre pengene til din konto indenfor tre dage. Det er bilsalg uden bøvl og Solgt.com er med dig hele vejen for et trygt og sikkert salg af dine biler.

Salg af brugte biler – Vi hjælper dig med at sælge flere biler på samme tid

For mange af os er det blevet normalt at have en eller flere biler i familien. Det giver nye udfordringer når det bliver tid til at skrifte ud og forny. Ofte finder vi ud af, at det kan være svært at have flere biler, der skal indgå i en handlen, og det er dobbelt op på udfordringer, når du skal sælge som privat. For nogle kan der også være opstået nye behov som gør, at vi ønsker at komme af med begge og fremadrettet kun ønsker én bil.

 

Solgt.com hjælper dig gerne med at sælge flere biler på samme tid. Du indtaster blot oplysninger på begge biler og modtager derefter to vurderinger fra os.

Du undgår at skulle lave unødigt arbejde med at skulle sælge dine biler selv, oprette kedelige annoncer med billeder af svingende kvalitet eller ende med at skulle køre rundt til forskellige forhandlere for at opnå den bedste pris.

Har du gæld i din bil? Bare rolig, du kan også sælge din bil, selvom der er gæld i den, via Solgt.com. Læs mere om det her: sælg bil med gæld