Få den bedste
pris på din bil

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Dette siger vores kunder om os

Virkelig hurtigt og nemt bilsalg, fik en rimelig pris, og pengene gik ind som lovet. Jeg vil helt klart sælge bil hos jer igen.

Lars NielsenHurtigt og nemt

Jeg syntes det var en god og professionel oplevelse. Jeg kan klart anbefale at anvende solgt.com ved bilsalg.

Leonard VejlsøeGodt og hurtigt bilsalg👍

God hurtig proces og efter lidt forhandling fik jeg den rette pris.
Kan anbefales at gå den vej hvis man ikke selv har helt styr på det 👍😊

VintherGod hurtig proces og efter lidt…

Vi giver dig en pris på din bil

Vi ønsker alle at få den bedste pris, når vi skal sælge vores brugte bil. Derfor kan det ofte virke som en jungle at begive sig ud i et bilsalg. Hvad er min bil værd? Hvordan får jeg den bedste pris? Skal jeg sælge brugt bil til forhandler eller privat? Der er mange spørgsmål, men mange starter bilsalget online, når de skal finde ud af, hvad bilen er værd.

Det kan være ekstra svært at finde frem til, om du skal sælge til forhandler eller privat, når du ønsker den bedste mulige pris for din brugte bil. Når du sælger din bil til en privatperson, er det ofte forbundet med utallige opkald, beskeder og bud fra useriøse købere. Det er også dig der står for alt det administrative arbejde, som skal være helt i orden. Omvendt kan det også være tidskrævende at køre rundt til forskellige forhandlere for at få den bedste pris. Lige præcis derfor har vi startet Solgt.com. Vi ønsker at gøre bilsalg nemt, hurtigt og ligetil.

Se her, hvordan Solgt.com fungerer.

Nemt bilsalg med Solgt.com

Solgt.com hjælper dig gerne med at sælge din brugte bil! Vi har et kæmpe netværk af Danmarks største bilforhandlere i ryggen og vi har alle en fælles mission. Vores mission er nemlig at gøre det så nemt for dig at sælge din brugte bil som overhovedet muligt. Du starter dit bilsalg ved blot at indtaste enkelte oplysning om bilen samt dine kontaktoplysninger; derefter modtager du en vurderingspris fra os på e-mail og SMS. Heri finder du også et link, hvor du kan booke tid til et vurderingseftersyn hos en af vores mange forhandlere. Vi har forhandlere i hele landet, så der er helt sikkert også en tæt på dig!

Til vurderingseftersynet gennemgår du og forhandleren bilen sammen og du modtager garantiprisen. Det er op til dig, om vi skal handle sammen og det er også dig, der styrer tempoet. Du kan komme i mål med et hurtigt bilsalg og aflevere bilen med det samme, hvis du ønsker dette. Du har dog også mulighed for at tage hjem og tænke over det i op til 7 dage. Hvis du herefter ikke er klar til et bilsalg, kan du afslå handlen og få en ny vurdering, når du er klar til et salg af din brugte bil.

Du kan udregne vurderingsprisen på din brugte bil herunder.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Salg af brugt bil til forhandler? Solgt.com hjælper dig!

Når vi taler salg af brugt bil til forhandler, skal vi huske følgende. De mange forskellige priser og tilbud vi får, er ofte et udtryk for den pris din bil kan sælges til i forhandlerens lokalområde eller landsdel. Altså kan der være forskel på, hvad din bil kan sælges til fra butik til butik, og fra landsdel til landsdel. Solgt.com gør op med dette og via vores store netværk af forhandlere rundt i landet forpligter de sig alle til at købe til garantiprisen og vores salgsgaranti gælder uanset, hvilket område eller hvilken landsdel du bor i.

Solgt.com samarbejder med en række af landets største bilforhandlere og opkræver ingen gebyrer, når vi hjælper dig med at sælge din brugte bil. Fra første indtastninger og tilbudspris til en handel og slutseddel er det helt gratis – og med mulighed for professionel hjælp og vejledning hele vejen igennem.

Trygt og sikkert bilsalg med Solgt.com

Tryghed betyder meget for os, når vi skal sælge vores brugte bil. Frygten for at blive snydt på den ene eller anden måde gør måske, at vi vælger at beholde bilen eller stiller os tilfredse med en lavere pris. Hos Solgt.com synes vi hverken, at vores kunder skal gå ned på tryghed eller på kompromis med prisen. Derfor giver vi dig muligheden for at sælge din bil hos os uden skjulte gebyrer. Prisen er du sikker på efter vurderingseftersynet – det er nemlig en garantipris, som ikke ændrer sig.

Med Solgt.com er du kun få klik fra at sælge din bil. Du skal blot indtaste nummerplade, servicestatus og kilometer. Og med samarbejdspartnere fordelt ud over hele Danmark, er det din sikkerhed for en god og tryg handel, uden at skulle køre lang og hvor markedsprisen hjælper dig til den bedste handel.

Hvordan bliver min bil vurderet?

Vi holder din bil op mod, hvad tilsvarende biler bliver solgt til og vi sørger for, at du får en fair og sikker handel uden at skulle køre rundt til forskellige forhandlere i håbet om en god handel. Vi har samlet de største bilforhandlere og sikrer på den måde, at du får den bedste handel.

Ved at sammenligne din brugte bil med det aktuelle marked, sikrer vi, at prisen er landsdækkende og vores garantipris gælder således uanset, hvor du bor. Samtidig skal du ikke bevæge dig udenfor lokalområdet idet du kan vælge en forhandler, der er tæt på din bopæl.

Ingen stress, ingen forhastede beslutninger, intet arbejde med at oprette besværlige annoncer. Vi hjælper dig med en tryg og sikker handel, som starter med få klik.

Det hele starter med, at du indtaster din nummerplade i vores unikke vurderingsrobot. En kunstig intelligens henter data fra stort set alle bilforhandlere i hele landet og udregner automatisk din bils markedsværdi.

Herefter har du har en håndgribelig vurdering i hånden og du skal blot en tur forbi en af vores bilforhandlere. I kigger sammen bilen igennem og sikrer, at kilometer og stand er som forventet og prisen justeres eventuelt en smule op eller ned. Din vurdering er nu en garantipris. Nu SKAL en af vores forhandlere købe bilen såfremt du ønsker det. Du bestemmer selv om du ønsker at lade bilen indgå i en byttehandel eller blot ønsker at få udbetalt pengene.

Salg af brugt bil har aldrig været mere simpelt og du slipper for besværlige oprettelser af profil eller salgsannonce. Kort sagt intet bøvl. Bare helt solgt og pengene ind på kontoen indenfor tre hverdage.

Her kan du læse mere om bilvurdering.

Hvad koster en brugt bil?

Priserne på brugte biler varierer meget og du kan finde brugte biler til alt fra 10.000 kr. og over 100.000 kr. En undersøgelse fra Bilbasen viser, at danskerne i gennemsnit køber deres brugte bil ind for 152.000 kr. Man kan dog også sagtens finde brugte biler, der koster under 100.000 kr. – hele 41% af handlerne er nemlig gennemført med en pris på under 100.000 kr., men bilens værdi kan være påvirket af flere faktorer som f.eks. hvor mange kilometer bilen har kørt, udstyrspakke m.m.

Overvejer du at købe en brugt bil? Der er visse fordele ved at købe en brugt bil fremfor nye biler. Du kan altid tage fat i vores forhandlere for rådgivning eller hvis du ønsker at bruge vores tilbudspris i en byttehandel.

Få mest for din brugte bil

Der er mange ting, der spiller ind, når du skal sælge din bil og for at få mest for din brugte bil, er det faktisk en god idé at begynde på forberedelserne allerede den dag du køber bilen. Du sikrer nemlig dig selv den bedste mulige pris ved at tænke på vedligeholdelse som en investering, da dette giver den højeste gensalgsværdi.

Her er nogle tips til, hvordan du sikrer den højeste gensalgsværdi:

  1. Udvendig vedligeholdelse: Dette indebærer serviceeftersyn, vask samt rustbehandling.
  2. Indvendig vedligeholdelse: Dette indebærer rengøring og reparation af eventuelle skader i kabinen.
  3. Kørselsstil: Din kørselsstil kan påvirke gensalgsværdien af din brugte bil. Derfor bør du køre forudsigeligt og uden mange hårde opbremsninger og slid på bilen for at få mest for din brugte bil.

Bilens stand er selvfølgelig alfa-omega når man vil sælge sin bil. Det gør sig gældende lige meget om den pågældende bil er en BMW, Volkswagen eller et helt tredje bilmærke.

Når du besøger vores forhandler, er det også en god idé at forberede bilen en smule inden du møder op. På den måde viser du bilen frem fra dens bedste side og det er lettere at inspicere bilen korrekt. Det kan for eksempel godt betale sig at vaske bilen grundigt – både indvendigt og udvendigt og rydde godt op i bilen.

Vi køber gerne din bil hvis blot den er fra årgang 2000 eller senere

Hos Solgt.com køber vi alle biler fra og med årgang 2000. Vi kan desværre ikke hjælpe med biler, der er ældre end dette, da vores system ikke kan håndtere disse biler. Det kan også være svært at give en toppris på disse biler pga. alder, kilometerstand og slid samt reparationer på ældre biler, som er forventelige, men som gør vurderingen og prissætningen af bilen svær.

Til gengæld køber vi med glæde alle biler fra årgang 2000 eller derefter uanset biltype, mærke, model og brændstof. Selvom der kan være stor forskel i pris på ældre biler, mener vi hos Solgt.com, at du skal have den bedst mulige pris på din gamle bil.

Vi hjælper dig også gerne med at håndtere biler med restgæld. I disse tilfælde kan forhandleren hjælpe dig med at få indfriet restgælden og få dette modregnet i bilens pris. Du skal blot huske at medbringe en officiel beregning af gælden fra finansieringsselskabet når du tager til vurderingseftersyn.

Med Solgt.com er du kun få klik fra at sælge din bil. Du skal blot indtaste nummerplade, servicestatus og kilometer. Og med samarbejdspartnere fordelt ud over hele Danmark, er det din sikkerhed for en god og tryg handel, uden at skulle køre langt og hvor markedsprisen hjælper dig til den bedste handel.

Kan min bil indgå i en byttehandel?

Du kan både sælge din bil i ren handel og lade den indgå i en byttehandel, når du bruger Solgt.com. Hvis du ønsker at lade din brugte bil indgå i en byttehandel, kan vores forhandlere hjælpe dig med dette, når I gennemgår bilen til inspektion. Vores dygtige forhandlere kan vejlede dig og hjælpe dig med at finde din næste drømmebil.

Du vælger også selv, hvilken af vores forhandlere du ønsker at sælge til. Herefter aftaler i tid for aflevering af din nuværende bil eller lader den indgå i en byttehandel med din eller dine nye drømmebiler. Du kan også frit vælge at komme ned og stille dine biler, herefter sørger vi for at overføre pengene til din konto indenfor tre dage. Det er bilsalg uden bøvl og Solgt.com er med dig hele vejen for et trygt og sikkert salg af dine biler. Først skrid er blot at indtast nummerplade på din bil i vores vurderingsværktøj.

Flere forskellige modeller af biler til salg

Salg af brugte biler – Vi hjælper dig med at sælge flere biler på samme tid

For mange af os er det blevet normalt at have en eller flere biler i familien. Det giver nye udfordringer når det bliver tid til at skrifte ud og forny. Ofte finder vi ud af, at det kan være svært at have flere biler, der skal indgå i en handlen, og det er dobbelt op på udfordringer, når du skal sælge som privat. For nogle kan der også være opstået nye behov som gør, at vi ønsker at komme af med begge og fremadrettet kun ønsker én bil.

Solgt.com hjælper dig gerne med at sælge flere biler på samme tid. Du indtaster blot oplysninger på begge biler og modtager derefter to vurderinger fra os.

Du undgår at skulle lave unødigt arbejde med at skulle sælge dine biler selv, oprette kedelige annoncer med billeder af svingende kvalitet eller ende med at skulle køre rundt til forskellige forhandlere for at opnå den bedste pris.

Har du gæld i din bil? Bare rolig, du kan også sælge din bil, selvom der er gæld i den, via Solgt.com.

Vi står klar til at hjælpe med salg af brugte biler.

Læs mere om det her: Sælg bil med gæld

Slip for besværet – salg af brugt bil med Solgt.com

Vi siger, at vi sælger bil uden bøvl – og det står vi ved. Vi sørger nemlig for alt det besværlige papirarbejde, så du blot skal møde op til vores aftaler og tage stilling til vores tilbud. Med Solgt.com slipper du for at køre rundt til alle forhandlere i nærområdet eller modtage beskeder og opkald fra utallige useriøse private købere.

Du undgår derved også tidsspild og tabt fortjeneste ved salg af ældre biler til en privat køber. Har du en ældre bil, kan du i et privat bilsalg risikere, at du efterfølgende skal hæfte for eventuelle fejl og skader på bilen. En tidskrævende og ofte dyr omgang som du undgår, ved at sælge din gamle bil via Solgt.com, vi hjælper med alle mærker og alle biltyper. Her kan du få solgt både ældre, men også nyere brugte biler.

Der er hård konkurrence på brugtbilsmarkedet og der kommer hele tiden nye brugte biler til salg. Slip for en langsom salgsproces og sælg din brugte bil med Solgt.com. Solgt.com er ejet af nogle af de største bilforhandlere i Danmark og vores enorme erfaring giver dig en ærlig pris. Du får en hurtig vurdering og et sikkert salg ved Solgt.com.

Det er gratis og helt uforpligtende, så hvorfor ikke prøve? Hvad er min gamle bil værd? Hos Solgt.com får du en ærlig vurdering og vi garanterer dig en god pris. Du slipper for bøvl og vi sørger for, at pengene er på din konto inden for tre dage. Det skal være nemt at sælge bil uanset alder, stand og kilometer. Prøv Solgt.com og oplev hele forskellen.

Læs mere fra vores kunder her

Gratis bilvurdering på få trin

Vi ved, at der kan være mange grunde til, at du ønsker at sælge din brugte bil. Nyt arbejde, familieforøgelse, ændrede behov osv. Fælles for dem alle er, at Solgt.com kan hjælpe dig lige meget hvad, der ligger til grund for bilsalget. Sælg din bil uden bøvl – vi ønsker, at det skal være nemt at få vurderet og solgt brugt bil. Er din bil fra årgang 2000 eller derefter, så prøv vores innovative vurderingsrobot.

På blot tre trin, kan din bil være solgt
  1. Beskriv din bil i vores online vurderingsværktøj
  2. Modtag tilbudspris på SMS og e-mail indenfor 24 timer og book tid til inspektion hos en af vores forhandlere
  3. Inspektion hos din lokale forhandler, som giver dig den endelige garantipris

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.