SÆLG DIN BIL

Gratis bilvurdering

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.

Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.

Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Bilvurdering - Alt du bør vide

Nemt og sikkert bilsalg

Har du styr på, hvad din bil er værd eller har du søgt nettet tyndt med ord som ”brugt bil værdi”, ”sælg brugt bil” og ”bilvurdering”? Måske har du endda kørt rundt til forskellige forhandlere i dit nærområde eller tjekket alle biler ud på nettet for at sammenligne priser. Heldigvis kan Solgt.com hjælpe dig med at gøre det meget lettere og hurtigere.

Hos Solgt.com modtager du en gratis bil vurdering indenfor 24 timer, som er baseret på det aktuelle marked i hele landet.

Hvordan fungerer Solgt.com?

Få en online vurdering

Hos Solgt.com ønsker vi at gøre det nemt og fair for danske bilejere at handle biler. For at få lavet en bil vurdering hos Solgt.com, skal du derfor blot indtaste din bils nummerplade i vores online vurderingsværktøj. Indenfor 24 timer modtager du vores tilbudspris på SMS og e-mail. I samme besked modtager du et link, som kan bruges til at booke tid til vurderingseftersyn hos en af vores mange forhandlere.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Vurderingseftersyn hos forhandler

Til vurderingseftersynet vil forhandleren sammen med dig inspicere din bil for eventuelle skader, ridser, fejl eller lignende. Prisen kan blive reguleret en smule, hvis der findes værdiforringende skader. Forhandleren giver dig en garantipris, som er den endelige pris. Derefter er det op til dig, om du vil sælge eller ej. Hele processen er uforpligtende og gratis og du har desuden 7 dage til at overveje, om du vil acceptere tilbuddet.

Slip for besværet – vælg Solgt.com

Når du sælger bil gennem Solgt.com, slipper du for besværet. Du får en sikker bilhandel uden useriøse købere med lave bud og utallige beskeder frem og tilbage. Vi bruger Sikker Betaling og sikrer dermed, at du modtager pengene indenfor tre hverdage. Vi har ingen skjulte gebyrer og bilsalget er helt gratis og uforpligtende for dig hele vejen igennem. Til gengæld er vores forhandlere forpligtet til at købe din bil til garantiprisen, hvis du vælger at acceptere prisen. Du er altså garanteret et bilsalg så længe du ønsker det.