Bilvurdering
- Hvad er min bil værd?

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.

Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.

Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Det siger vores kunder

Bilvurdering - Alt du bør vide

Nemt og sikkert bilsalg

Har du styr på, hvad din bil er værd eller har du søgt nettet tyndt med ord som ”brugt bil værdi”, ”sælg brugt bil” og ”bilvurdering”? Måske har du endda kørt rundt til forskellige forhandlere i dit nærområde eller tjekket alle biler ud på nettet for at sammenligne priser. Heldigvis kan Solgt.com hjælpe dig med at gøre det meget lettere og hurtigere at få en vurdering af din bil. Det eneste du skal gøre er at indtast nummerplade samt de relevante informationer som f.eks. bilens stand. Herefter får du bilen vurderet ganske uforpligtende.

Hos Solgt.com modtager du en gratis bilvurdering indenfor 24 timer, som er baseret på lignende biler i markedet i hele landet. Vi hjælper både med gamle og nye biler indenfor brugtbilsmarkedet. Få solgt din brugte bil, uanset bilmærke, for det som den er værd med en uforpligtende bilvurdering online fra Solgt.com

Sådan siger kunderne om Solgt.com

Virkelig hurtigt og nemt bilsalg, fik en rimelig pris, og pengene gik ind som lovet. Jeg vil helt klart sælge bil hos jer igen.

Lars NielsenHurtigt og nemt

Jeg syntes det var en god og professionel oplevelse. Jeg kan klart anbefale at anvende solgt.com ved bilsalg.

Leonard VejlsøeGodt og hurtigt bilsalg👍

God hurtig proces og efter lidt forhandling fik jeg den rette pris.
Kan anbefales at gå den vej hvis man ikke selv har helt styr på det 👍😊

VintherGod hurtig proces og efter lidt…

Hvordan fungerer Solgt.com?

Få din bil vurderet med en gratis bilvurdering online

Hos Solgt.com ønsker vi at gøre det nemt og fair for danske bilejere at handle biler. For at få lavet en vurdering af din bil hos Solgt.com, skal du derfor blot indtaste bilens nummerplade i vores online vurderingsværktøj. Indenfor 24 timer modtager du vores tilbudspris på SMS og e-mail. I samme besked modtager du et link, som kan bruges til at booke tid til vurderingseftersyn hos en af vores mange forhandlere.

For at sikre en optimal vurdering af dit køretøj, beder vi venligst om, at du udfylder følgende oplysninger:

  1. Nummerplade
  2. Kilometerstand
  3. Servicehistorikstatus
  4. Kontaktinformation

Modtag tilbud inden for 24 timer

Når vi har modtaget dine oplysninger, anvender vores prisberegningssystem dem til at generere en vurdering af dit køretøj inden for 24 timer.

Vurderingskontrol hos din nærmeste forhandler

Hvis du efter din uforpligtende bilvurdering beslutter dig for at fortsætte med salget, er du velkommen til at besøge en af vores autoriserede Solgt.com-forhandlere, når det passer dig bedst. Her vil vi foretage en grundig kontrol af køretøjets faktiske tilstand og udstyr for at sikre, at tilbudsprisen er korrekt.

Sikret salg med en vurdering af bil online

Når din bil er blevet vurderet, vil den beregnede pris være gyldig i 7 dage. Om du sælger bilen til forhandleren eller indgår det i en bytteaftale er op til dig. Hvis vurderingsprisen ikke passer til dine forventninger, har du altid mulighed for at takke nej til handlen.

Hvad er din bil værd? Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Vurderingseftersyn hos forhandler

Til vurderingseftersynet vil forhandleren sammen med dig inspicere din bil for eventuelle skader, ridser, fejl eller lignende. Bilens pris kan blive reguleret en smule, hvis der findes værdiforringende skader. Forhandleren giver dig en garantipris, som er den endelige pris. Derefter er det op til dig, om du vil sælge din bil eller ej. Hele processen er uforpligtende og gratis og du har desuden 7 dage til at overveje, om du vil acceptere tilbuddet.

Se hvordan Solgt.com har hjulpet Jimmi, June og Jes

Slip for besværet – vælg Solgt.com

Når du sælger bil gennem Solgt.com, slipper du for besværet. Du får en sikker bilhandel uden useriøse købere med lave bud og utallige beskeder frem og tilbage. Vi bruger Sikker Betaling og sikrer dermed, at du modtager pengene indenfor tre hverdage. Vi har ingen skjulte gebyrer og bilsalget er helt gratis og uforpligtende for dig hele vejen igennem. Til gengæld er vores forhandlere forpligtet til at købe din bil til garantiprisen, hvis du vælger at acceptere prisen. Du er altså garanteret et bilsalg så længe du ønsker det.

- Få en fordelagtig pris for din gamle bil.

Ofte stillet spørgsmål

Hvordan vurderes bilens tilstand hos Solgt.com?

Når det drejer sig om din bils tilstand, benytter Solgt.com kunstig intelligens til at sammenligne din bil med tilsvarende biler på det danske marked. Dette giver dig en præcis online bilvurdering baseret på aktuelle data. Du behøver ikke selv at vurdere, om din bil er som ny, i middel stand eller godt brugt. Solgt.com's avancerede system tager højde for alle disse faktorer.

Hvor er det bedst at få vurderet sin bil med Solgt.com?

Når man snakker om vurdering af bil, kan man nemt komme til at sætte prisen for højt eller for lavt, hvis man beslutter sig for at gøre det selv. Med Solgt.com får du en garantipris, som sikrer et salg hos en af deres forhandlere. Dette eliminerer bekymringen for at sælge din bil for billigt eller ikke at kunne sælge den, fordi den er sat for højt.

Hvilke oplysninger er nødvendige for en bilvurdering hos Solgt.com?

Det er afgørende at kende bilens model og type, når vi snakker om vurdering af bil. Men det er også vigtigt at tage hensyn til bilens tilstand, antal kørte kilometer og eventuelt ekstraudstyr. Med Solgt.com's unikke vurderingsværktøj får du en præcis vurdering af bil baseret på alle disse faktorer, hvilket gør det nemt og ligetil at finde ud af, hvad din bil er værd på det nuværende marked.

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.