Brugt bil pris

Hvad ville du sige til at kende prisen på dine brugte biler, allerede inden du skulle ud for at købe ny? Hos Solgt.com har vi gjort dette og meget mere muligt med kun 2 trin. Det vigtigste for os er, at du altid får den bedste pris på dine brugte biler uanset mærke og model. Solgt.com gør det nemt for dig at få fornemmelsen af, hvor meget dine brugte biler egentligt er værd.

Solgt.com giver dig altid en helt ærlig vurdering på dine brugte biler. Efter yderligere rådgivning fra en af vores specialister, hvor i sammen har gennemgået dine biler, sikrer vi dig, at du har fået præcis det bilerne er værd.

Vi kalder det garantivurdering, og den er gældende i hele 7 dage. Hos Solgt.com betyder det: at uanset hos hvilken af vores samarbejdspartnere du vælger at sælge dine biler, så vil du altid få den aftalte pris for dine biler. Så skal du sælge en eller flere biler? - Hvorfor så ikke prøve Solgt.com? Hurtig, enkelt og helt ærlige priser online i dag.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Hvad er en god pris på brugte biler?

Skal du sælge dine brugte biler? Det kan være udfordrende at gøre en god handel, hvis du har flere biler der skal indgå i en handel. Efter at have fundet drømmebilen, skal du først have forhandlet en endelig pris på plads, hvor dine nuværende biler skal indgå. Hvis ikke forhandleren er kendt med mærket på begge dine biler, kan mange være forsigtige eller ligefrem ikke ønske at købe begge biler. Det giver dig mulighed for at finde en anden bil, eller at forsøge at sælge privat? Unødige processer skal aktiveres, og for mange bliver drømmen aldrig til mere, eller du ender med at sælge til en lavere pris end ønsket.

Priser på brugte biler kan variere, og hvad er en god pris? Isoleret set fortæller det lille sorte tal på slutsedlen det hele. Men kigger man bagved, så kan en god pris være meget mere. Hos Solgt.com har du online fået en ærlig pris på begge dine biler. Samtidig har du fundet en rådgiver der kan hjælpe dig til den bedste løsning og forstår dine behov. Du finder den rigtige bil, og priserne kender du allerede. Lyder det for godt til at være sandt? Hos Solgt.com gør vi det muligt, og vores bileksperter står klar til at give dig en personlig vurdering og en snak om mulighederne.

Du indtaster dine bilers nummerplade i vores innovative og unikke vurderingsrobot samt de oplysninger du har på bilerne. Dernæst modtager du din vurdering på sms eller e-mail. Solgt.com er en sammenslutning af mere end 160 af landets største automobilforhandlere. Du booker et møde os en af dem, hvor i gennemgår bilerne og sikrer at i har fået den rigtige pris. Herefter bestemmer du hvorvidt du ønsker at sælge begge biler, eller om de skal indgå i en handel med en ny bil.

Hvad er en god pris? Hos Solgt.com skal det være simpel, hurtig og ligetil. Du skal have en ærlig pris og så skal du kunne sælge dine biler samme sted.

 

Kend prisen på din brugte bil

Der kan være rigtig mange fordele ved at få lavet en online vurdering af din bil, inden en handel. Ved en online vurdering få du nemlig en fornemmelse af, hvad du helt ærligt kan få for din bil. Der kan være mange grunde til at ville kende prisen på forhånd. Nogle ønsker blot at have en fornemmelse for hvad deres bil er værd. Andre går med salgstanker, og for dem kan det være svært selv at vurdere, hvor meget den er værd, og derfor kan en bilvurdering give god mening.

For rigtig mange af os, kan det sagtens være 5 år eller længere siden vi sidst har handlet bil. Tænk over det, hvornår var sidste gang du handlede bil? Hvis det er længe siden, har du ikke en jordisk chance for at vide hvordan bilpriserne ser ud i øjeblikket. Derudover har mange af os heller ikke den store forstand eller interesse i køb og salg af biler, og derfor skal bilhandel være nemt og ligetil. Velkommen til Solgt.com, stedet hvor vi helt ærligt kan fortælle dig værdien af din brugte bil og sørge for et hurtigt og sikkert salg.

Ofte stoler vi på bilrådgiveren, bilsælgeren eller andre fagmænd der inden for branchen må forventes at have overblik over markedet. Men selv hvis du ikke har den store interesse, og blot ønsker at gøre en god handel er der hjælp at hente. Hos Solgt.com har vi gjort det helt simpelt at få en vurdering. Samtidig er det gratis, og du har din vurdering inden for kort tid. Online vurdering er fremtiden og hos Solgt.com har vi forenet hele det danske brugtbilsmarked med nogle af de største automobilhandlere i hele Danmark. Vi har samlet det bedste af det bedste, og stiller det til rådighed for dig. Vi mener at du skal kende værdien af din brugte bil, så du kan gøre en bedre handel.

Garanteret salg

Garanteret salg online med Solgt.com. Vi mener det når vi siger at det skal være enkelt, at få den rigtige vurdering og efterfølgende sælge bil uden bøvl. Det har aldrig været nemmere at købe bil online, og hos Solgt.com mener vi det skal være lige så nemt at sælge sin bil. Efter vores online bilvurdering er det op til dig, om du ønsker at fortsætte dit salg. Hvis du er tilfreds med vores vurderingspris, kan du helt uforpligtende booke et møde med en af vores samarbejdspartnere nær dig. Sammen gennemgår i bilen og får en snak om mulighederne, og er det nødvendigt så justeres prisen en smule op eller ned.

Værsgo’, du har nu en garanteret pris på din bil. Vi kalder det en Garantipris, og vi garanterer at købe din bil uden bøvl. Den er gældende i 7 dage, så ingen stress. Pengene, dem har du inden for 3 hverdage. Fremtiden er her. Solgt.com gør det sikkert, hurtigt og enkelt at sælge bil online allerede i dag.