Brugt bil pris

Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Hvad siger kunderne om Solgt.com?

Virkelig hurtigt og nemt bilsalg, fik en rimelig pris, og pengene gik ind som lovet. Jeg vil helt klart sælge bil hos jer igen.

Lars NielsenHurtigt og nemt

Jeg syntes det var en god og professionel oplevelse. Jeg kan klart anbefale at anvende solgt.com ved bilsalg.

Leonard VejlsøeGodt og hurtigt bilsalg👍

God hurtig proces og efter lidt forhandling fik jeg den rette pris.
Kan anbefales at gå den vej hvis man ikke selv har helt styr på det 👍😊

VintherGod hurtig proces og efter lidt…

Få en pris på din bil her

Hvad ville du sige til at kende prisen på din brugte bil allerede inden du skulle ud for at købe ny? Hos Solgt.com har vi gjort dette muligt på få trin. Det vigtigste for os er, at du altid får den bedste pris på din brugte bil uanset mærke og model. Solgt.com gør det nemt for dig at få en fornemmelse af, hvor meget din brugte bil egentligt er værd.

Solgt.com giver dig altid en helt ærlig vurdering på din brugte bil. Efter yderligere rådgivning fra en af vores forhandlere, hvor i sammen har gennemgået dine biler, sikrer vi dig, at du har fået præcis det, som din bil er værd.

Vi kalder det en garantipris og den er gældende i hele 7 dage. Hos Solgt.com betyder det, at uanset hvilken af vores samarbejdspartnere du vælger at sælge din bil til, så vil du altid få den aftalte pris for din bil. Så skal du sælge en eller flere biler? Hvorfor så ikke prøve Solgt.com? Hurtigt, enkelt og helt ærlige priser online i dag, på stort set alle biler. Længere nede kan du læse om, hvordan Solgt.com vurderer din bils pris. Indtast nummerplade herunder:

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Hvordan vurderer Solgt.com din bil?

Hvis du ønsker at vide, hvad din bil er værd, skal du blot starte med at indtaste din nummerplade samt enkelte andre oplysning. Derudover skal vi bruge dine kontaktoplysninger, så vi kan sende tilbudsprisen til dig – denne vil du modtage indenfor 24 timer.

Bilens værdi afhænger af en lang række faktorer, hvor bilens antal kørte km bl.a., har en væsentlig indflydelse.

 

Når du har modtaget vurderingen, modtager du også et link til den side, hvor du kan bestille en tid til inspektion hos en af vores mange forhandlere. Her vil forhandleren gennemgå bilen sammen med dig for at undersøge eventuelle skader, ridser eller fejl på bilen. Her vil prisen sandsynligvis falde lidt afhængig af bilens stand.

Efter inspektionen vil forhandleren give dig den endelige garantipris. Forhandleren skal købe din bil til denne pris, hvis du ønsker at tage imod tilbuddet. Du har 7 dage til at overveje, om du ønsker at sælge din bil til garantiprisen, så der er god tid til at tage hjem og tænke over det.

Sådan siger kunderne om Solgt.com

Vurdering af brugt bil: Hvad er min bil værd?

Skal du sælge din brugte bil? Her opstår spørgsmålet "hvad er min bil værd?" typisk. Det kan være udfordrende at gøre en god handel, hvis du har flere biler der skal indgå i en handel. Efter at have fundet drømmebilen, skal du først have forhandlet en endelig pris på plads, hvor din nuværende bil kan indgå. Hvis forhandleren ikke er kendt med mærket på din bil, kan mange være forsigtige eller ligefrem ikke ønske at købe begge biler. Det resulterer ofte i ekstra lange processer og droppede ønsker om en ny bil. Nogle vælger også at sælge bilen til en markant lavere pris end håbet, men det kan vi hjælpe dig med. Vores forhandlere kan hjælpe dig med at sælge din brugte bil uanset mærke og model. Vores system er nemlig bygget op på en måde, som gør, at du altid får den samme pris uanset hvilken af vores forhandlere du besøger.

I grafen kan du se mere om, hvordan værditabet er på forskellige typer af biler.

Bilvurdering - hvad er det, og hvad kan du bruge det til?

Priser på brugte biler kan variere, og hvad er en god pris? Isoleret set fortæller det lille sorte tal på slutsedlen det hele, men kigger man bagved, så kan en god pris være meget mere. Hos Solgt.com har du online fået en ærlig pris på din brugte bil. Samtidig har du fundet en rådgiver, der kan hjælpe dig til den bedste løsning og som forstår dine behov. Du finder den rigtige bil, og priserne kender du allerede. Lyder det for godt til at være sandt? Hos Solgt.com gør vi det muligt, og vores bil eksperter står klar til at give dig en personlig vurdering og en snak om dine muligheder.

Hvad er en god pris? Hos Solgt.com skal det være simpelt, hurtigt og ligetil. Du skal have en ærlig pris og så skal du kunne sælge dine biler samme sted.

Vurdering af brugt bil før salg eller bytte

Der kan være rigtig mange fordele ved at få lavet en online vurdering af din bil inden en handel. Ved en online vurdering får du nemlig hurtigt en fornemmelse af, hvad du helt ærligt kan få for din bil. Der er flere fordele i at kende prisen på forhånd. Nogle ønsker blot at have en fornemmelse for, hvad deres bil er værd. Andre går med salgstanker og for dem kan det være svært selv at vurdere, hvor meget den er værd. Netop derfor kan en online vurdering af bil give god mening.

For rigtig mange af os, kan det sagtens være 5 år eller længere siden vi sidst har handlet bil. Hvornår handlede du sidst bil? Hvis det er længe siden, har du ikke en jordisk chance for at vide hvordan bilpriserne ser ud i øjeblikket. Derudover har mange af os heller ikke den store forstand eller interesse i køb og salg af biler. Derfor synes vi hos Solgt.com, at bilhandel bør være nemt og ligetil.

Skal du sælge eller bytte bil? Lad Solgt.com hjælpe dig

Hos Solgt.com fortæller vi dig, hvad din bil er værd, og vi hjælper dig også med at sælge din brugte bil nemt og hurtigt. Samtidig vurderer vi stort set alle biler. Hvis du er interesseret i en byttehandel, hjælper vi dig også gerne med det. Når du kommer ud til vurderingseftersyn, står vores forhandlere klar til også at vejlede dig til dit næste bilkøb. Du kan helt selv vælge, hvilken af vores forhandlere du besøger, så hvis du er på udkig efter et bestemt bilmærke, kan du vælge efter forhandlerens primære bilmærke.

Vi sørger for et sikkert salg, hvor du modtager pengene indenfor 3 dage. Få en tilbudspris på din bil her på Solgt.com.

Gratis service hos Solgt.com

Ofte stoler vi på, at bilrådgiveren, bilsælgeren eller andre fagmænd inden for bilbranchen har et godt overblik over markedet. Det kan dog være svært at lure om prisen på din bil er passende til det aktuelle marked, hvis du ikke selv har den store interesse. Det er lige præcis derfor Solgt.com ønsker at hjælpe danske bilejere med salget af brugte biler. Hos Solgt.com har vi gjort det helt simpelt at få en gratis bilvurdering. Samtidig har du din vurdering inden for kort tid. Online vurdering er fremtiden og hos Solgt.com har vi slået os sammen med nogle af de største automobilhandlere i hele Danmark. Vi har samlet det bedste af det bedste, og stiller det til rådighed for dig – helt gratis. Vi mener, at du skal kende værdien af din brugte bil, så du kan gøre en bedre handel.

Nemt og sikkert bilsalg med Solgt.com

Når du sælger brugt bil med Solgt.com, hjælper vi dig igennem hele processen. Det er uforpligtende for dig hele vejen til dit bilsalg – og hvis du beslutter dig for at sælge bilen, står vores forhandler klar til at købe den. Du sælger nemlig din bil til en forhandler, når du sælger brugt bil gennem Solgt.com. Vi fastsætter en pris, som vores forhandlere skal leve op til, hvis du accepterer handlen og du er sikret et hurtigt salg af din brugte bil.

Du modtager pengene indenfor tre hverdage, da vi bruger Sikker betaling. På den måde kan vi spore dine penge og sikre, at du får dine penge til tiden. Skulle du få problemer eller brug for hjælp undervejs, tilbyder vi dig altid personlig hjælp og vejledning, så du kan føle dig tryg igennem hele processen. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dit bilsalg? Så kan du ringe til os på 6148 4545 alle hverdage fra klokken 9-16 eller sende os en mail på support@solgt.com.

Din bils værdi hos forhandler vs. privat

Der kan være stor forskel på, hvor meget du kan få for din bil afhængig af, om du sælger den til en forhandler eller privat. Du kan ofte få en lidt højere pris, når du sælger din brugte bil privat, sammenlignet med salg til en forhandler. Det skyldes blandt andet, at forhandleren hjælper dig med alt det administrative arbejde. Det samme gælder, når du sælger brugt bil gennem Solgt.com. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din bils oplysninger, booke tid til inspektion og aflevere bilen, hvis du ønsker at sælge – vi sørger for resten. Derudover er du garanteret salg, når du vælger Solgt.com og du skal derfor ikke gå rundt med frygten om ikke at få solgt bilen. Desuden slipper du for utallige opkald, beskeder og bud fra useriøse købere. Du slipper også for at besøge alle forhandlere i nærområdet. Vi giver dig et seriøst bud på, hvad din bil er værd lige nu sammenlignet med det aktuelle marked. Det eneste du skal tage stilling til, er altså prisen og tidspunktet for inspektion og aflevering af bilen.

Garanteret salg

Vi mener det når vi siger, at det skal være enkelt at få den rigtige vurdering og efterfølgende sælge bil uden bøvl. Derfor garanterer vi et salg af din brugte bil. Det har aldrig været nemmere at købe bil online og hos Solgt.com mener vi, at det skal være lige så nemt at sælge sin bil. Efter vores uforpligtende bilvurdering af din brugte bil er det op til dig, om du ønsker at fortsætte dit salg. Hvis du er tilfreds med vores vurderingspris, kan du helt uforpligtende booke et møde med en af vores samarbejdspartnere nær dig. Sammen gennemgår i bilen og får en snak om mulighederne, og er det nødvendigt så justeres prisen en smule op eller ned.

Værsgo’, du har nu en garanteret pris på din bil. Vi kalder det en garantipris og vi garanterer at købe din bil uden bøvl. Den er gældende i 7 dage, så ingen stress. Pengene har du inden for tre hverdage. Solgt.com gør det sikkert, hurtigt og enkelt at sælge bil online allerede i dag. Hos Solgt.com kan du få en vurdering på din brugte bil uanset bilmærke.

Sådan har Solgt.com hjulpet Jimmi, June og Jes

Skal du sælge din brugte bil hurtigt – vi kan hjælpe dig

Hvis du sælger brugt bil privat, skal du typisk prissætte din bil billigt, hvis du ønsker et hurtigt salg. Men bare rolig, hos Solgt.com kan du både sælge din bil hurtigt og til den rette pris. Du kan starte salget allerede nu ved at indtaste dine oplysninger i vores vurderingsværktøj. Når du modtager vores vurdering, skal du blot bestille en tid hos en af vores forhandlere når det passer dig. Derefter vælger du selv, hvornår du afleverer bilen. Det kan altså gøres hurtigt og til en god pris der matcher din bils værdi.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.