Find ud
af værdien
på din bil

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Værdi af bil

Når du skal sælge din bil, skal du estimere en værdi af bilen. Det kan være svært af finde den rette værdi, da der også skal være en sælger, som er villig til at give denne pris for bilen. Ens bil værdi kan afhænge af mange forskellige ting såsom bilmærke, biltype, model, ekstraudstyr, årgang og bilens stand.

Der kan være stor forskel på værdi af bil på de forskellige biler, fordi alle brugte biler i dag er udstyret med forskelligt udstyr. Der kan også være forskel på, hvor langt bilerne har kørt og bilernes stand. Dette kan der være forskel på selvom to biler er fra samme årgang. Det er alt sammen noget, der skal tages højde for, når du skal finde ud af, hvad din bil er værd.

Gratis bilvurdering med nummerplade

Er du træt af at søge på ting som ”Hvad er min bil værd?”, ”Værdi af bil”, ”bil værdi” eller ”værdi bil”? Hos Solgt.com kan du få en gratis bilvurdering af hvad din bil er værd ved brug af din nummerplade. På den måde kan du se, hvad din brugte bil er værd.

Det kan være svært at finde den reelle værdi af bilen og derfor er der en risiko for, at prissætter din bil forkert, hvis du ikke er 100% inde i det aktuelle bilmarked. Med Solgt.coms gratis bilvurdering kan du nemt og hurtigt både finde ud af, hvad din bil er værd samt sælge din bil.

Den gratis bilvurdering og bilhandel hos Solgt.com er din sikkerhed for en god handel. Sammen sikrer vi, at du får den rette pris for din bil. Vores vurderinger afspejler altid det aktuelle marked og du får dermed den reelle værdi af bilen.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Hvad er min bil værd?

For mange starter bilsalget med en søgning på Google med spørgsmålet ”Hvad er min bil værd?”. Der kan komme flere bud op med online bilhandel eller online auktioner, hvor virksomheder tilbyder at sælge din bil for dig. Hos Solgt.com får du en gratis online vurdering af bil, og hvis du er interesseret, kan du sælge din bil helt gratis med hjælp fra os. Der er ingen hårde forhandlinger, så du er sikker på, at du får den reelle værdi af bilen, når du sælger bil gennem Solgt.com.

Vi sikrer, at du altid er i de bedste hænder, når det kommer til vurdering af brugt bil og salg af brugte biler. Bilens pris afhænger af det aktuelle bilmarked og hos Solgt.com sørger vi for, at du får den bedste behandling, sikkerhed og en god handel.

Hvordan vurderer Solgt.com min bil?

Solgt.com er et landsdækkende netværk af Danmarks største bilforhandlere med en fælles mission: At gøre det så nemt for dig at finde værdien af din bil samt sælge din brugte bil hurtigt og sikkert - uden bøvl!

Når du har indtastet din bils oplysninger i vores online vurderingsværktøj, sammenlignes din bil med data på lignende biler fra hele det danske marked. Så ved at sammenligne din bil med det danske bilmarked, finder vi din bil værdi og hjælper dig med at sælge din brugte bil.

Efter vores online bilvurdering, står vores mange forhandlere klar med gratis og uforpligtende rådgivning. De er eksperter og har den største erfaring med vurdering og køb af biler. Ved at booke en tid hos en af vores forhandlere, får du et vurderingseftersyn af bilen og derefter den endelige garantipris. Det hele er uforpligtende for dig, men hvis du er interesseret i at handle, er vores forhandler forpligtet til at købe din bil. Du er altså sikret et salg af din bil til den rette værdi af bilen – og endda helt gratis og uden bøvl!

Bilvurdering: Værdi bil

Lad ikke et trængt brugtbilsmarked eller en uoverskuelig liste med tusindvis af biler ødelægge dine drømme om et salg af brugt bil. Din bilvurdering starter hos Solgt.com. Her får du en vurdering af værdi af bilen. Vores vurderingseksperter hjælper dig godt i gang med dit bilsalg og vores bilforhandlere hjælper dig gerne i mål med et salg, når du har fået din bil vurderet hos Solgt.com. Vi har taget det bedste fra online vurdering og kombineret det med personlig og tryg vejledning hos vores forhandler. Alt sammen smeltet og støbt til Solgt.com.

Bilsalg privat eller hos en forhandler?

Du kan både sælge din bil privat eller til en forhandler. Der er fordele og ulemper ved begge dele, men begge dele kan være tidskrævende. Uanset bilen, vil bilens antal kørte km, stand osv. have indflydelse på dens vurdering. Du kan også risikere at sælge bilen til en billigere pris end den reelle værdi, hvis ingen bider på prisen i første omgang. Vil du slippe for lange forhandlinger og tidskrævende arbejde? Prøv Solgt.com og lad os lave arbejdet for dig!

Solgt.com er din hjælp, hvis du skal have vurderet og solgt din bil. Værdien af bilen finder du med Solgt.com. Vores innovative vurderingsrobot hjælper dig med at finde din bils værdi.

Du kan bruge vores vurdering hos samtlige af vores samarbejdspartnere, så uanset hvor du bor, er der altid en forhandler i dit lokalområde. Vi køber alle brugte biler fra årgang 2000 og frem, og lover dig professionel sparring uanset stand, årgang og kilometer. Vi vurderer alle mærker, så hvad holder dig tilbage? Vurdering og salg af brugte biler starter hos Solgt.com.

Vurdering af brugt bil: Bil værdi

”Værdi af bil”, ”Bil værdi” og ”Værdi bil”. Alle sammen ting, som vi danske bilejere ofte søger på, når vi skal sælge brugt bil. Vi hjælper dig med en gratis bilvurdering af din brugte bil, så du kender den rette værdi af bilen.

Hos Solgt.com mener vi, at du helt uden bøvl, skal være sikret den bedste pris på din brugte bil. Når du har fået din endelige garantipris hos forhandleren, kan du helt roligt gå hjem og tænke det hele igennem. Din garantipris er gældende i 7 dage og skulle du have yderligere spørgsmål så er vores rådgivere altid klar til at hjælpe dig. Skal du sælge brugt bil, så lad Solgt.com hjælpe dig.

Hurtigt prissalg – samme værdi af bilen

Vil du gerne sælge din bil hurtigt uden at prissætte bilen billigere? Det kan vi godt forstå. Derfor har du gennem Solgt.com mulighed for at sælge din bil hurtigt og uden problemer uden at værdien af din bil falder. Dit bilsalg starter med en gratis bilvurdering hos Solgt.com ved at indtaste dine oplysninger i vores online vurderingsværktøj.

Vurdering af brugt bil før salg eller bytte

Hos os kan du få en vurdering inden du mødes med forhandleren og du kender dermed værdi af bilen inden du møder op til vurderingseftersyn. Hvad er min bil værd? Det ved du allerede inden salget for alvor starter, så du er sikret den bedste pris hos vores forhandler. Til vurderingseftersynet gennemgår du bilen sammen med forhandleren og du får derefter den endelige garantipris.

Hvilke dokumenter skal jeg medbringe til vurderingseftersynet?

Den personlige gennemgang af din bil sikrer, at du får den rigtige pris. Samtidig skaber det tryghed at møde forhandleren, som kan ende med at købe din bil.

Når du møder op til vurderingseftersynet hos vores forhandler, kan du med fordel medbringe følgende:

  • Legitimation
  • Registreringsattest del. 1
  • Registreringsattest del. 2
  • Alle nøgler du har til bilen
  • Servicebog
  • Ekstra tilbehør som ikke er monteret på bilen. (vinterhjul, cykelstativ, tagbøjler osv.)
  • Dokumenter på evt. lån. (mail eller fysisk) På den måde kan vi afhjælpe dig med afvikling af denne.

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.