Værdi af bil?

Når du skal sælge din brugte bil, afhænger salgsprisen og det du kan forvente at få, for dine brugte biler af flere forskellige faktorer. Der kan være stor forskel fra bil til bil, fordi alle brugte biler i dag er udstyret med forskelligt udstyr, og når din bil har en vis alder kan der være stor forskel i kilometer og bilens stand. Det du  engang tilkøbte som ekstraudstyr, kan med tiden være blevet standart i nyere biler. Alt sammen noget der skal tages højde for, når du skal finde ud af hvad din bil er værd.

At finde den reelle værdi af din bil, kan selv for fagpersoner være en stor opgave, og derfor er chancen for, at du går galt med din vurdering tilstede. Det kræver stort arbejde at finde den rigtige pris, og hvis ikke du er 100% inde i bilmarkedet kan det for mange blive en alt for stor mundfuld at finde frem til den rigtige salgspris, når du vil sælge privat. Tiden, omkostninger og alt forarbejdet er krævende, og mange finder først ud af efter salget at de penge de troede de havde tjent, er forsvundet i gebyrer, omkostninger og brugt tid.

Den gratis brugtvognsvurdering og bilrådgivning hos Solgt.com er din sikkerhed, for en god handel. Sammen sikrer vi at du aldrig får for lidt for din bil og at bilens pris altid afspejler hvad markedet er villig til, at betale for din bil. Lad din gratis bilvurdering starte hos Solgt.com og få et ærligt svar på ”hvad er min bil værd?”.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Lad vores eksperter hjælpe dig med bilens pris

Hos Solgt.com sikrer vi, at du altid er i de bedste hænder når det kommer til vurdering af din bil og salg af brugte biler. Bilens pris afhænger af et kompetent forarbejde og hos Solgt.com sørger vi for, at du får den bedste behandling, sikkerhed og en god handel.

Solgt.com er et landsdækkende netværk af Danmarks største autoriserede bilforhandlere, med en fælles mission: At gøre det så nemt for dig, at finde værdien af din bil og sælge din brugte bil hurtigt og sikkert, uden bøvl! Med vores innovative og unikke vurderingsrobot, har vi samtidig gjort det endnu mere ærligt at vurdere og sælge bil med Solgt.com. Efter vores online vurdering, står vores mere end 160 forhandlere klar med gratis og uforpligtende rådgivning. De er eksperter og har den største erfaring med vurdering og køb af biler.

Solgt.com er et landsdækkende netværk af Danmarks største autoriserede bilforhandlere, med en fælles mission: At gøre det så nemt for dig, at finde værdien af din bil og sælge din brugte bil hurtigt og sikkert uden bøvl! Med vores innovative og unikke vurderingsrobot, har vi samtidig gjort det endnu mere ærligt at vurdere og sælge bil med Solgt.com. Efter vores online vurdering, står vores mere end 160 forhandlere klar med gratis og uforpligtende rådgivning. De er eksperter og har den største erfaring med vurdering og køb af biler.

Lad ikke et trængt brugtbilsmarked eller en uoverskuelig liste med tusindevis af biler ødelægge dine drømme. Bilens pris starter hos Solgt.com. Lad vores eksperter hjælpe dig. Vi har taget det bedste fra online vurdering og kombineret med det personlige og trygge ved en dygtig rådgiver. Alt sammen smeltet og støbt til Solgt.com. fremtidens bilsalg starter online.

 

Hvilke dokumenter skal jeg medbringe til endelig vurdering?

Hvis du som mange andre beslutter dig for, at gøre brug af vores gratis bilvurdering så bliver du helt gratis inviteret ned til en personlig rådgivning og tjek af bilens stand, hos en af vores samarbejdspartnere tæt på dig. Vores innovative vurderingsrobot scanner og gennemsøger markedet for biler som din, så du får en ærlig pris. Men for at sikre at du får den helt rigtige pris, så er den personlige gennemgang nødvendig. Her sikrer vi det hele er taget i betragtning og at du derved opnår den bedst mulige pris. Er der overset noget, så tager vi altså højde for det og justerer prisen en smule op eller ned, hvis dette er nødvendigt.

Når du kommer ned til den personlige gennemgang af din bil, kan du med fordel medbringe
følgende:

 • Legitimation
 • Registreringsattest del. 1.
 • Registreringsattest del. 2.
 • Alle nøgler du har til bilen.
 • Servicebog.
 • Alle kvitteringer og regninger du har liggende hvis du har gemt disse?
 • Ekstra tilbehør som ikke er monteret på bilen. (vinterhjul, cykelstativ,
  tagbøjler osv.
 • Dokumenter på evt. lån. (mail eller fysisk) På den måde kan vi afhjælpe dig
  med afvikling af denne.

Hos Solgt.com mener vi at du helt uden bøvl, skal være sikret den bedste pris på din brugte bil. Når du har fået din endelige vurdering hos forhandleren, kan du helt roligt gå hjem og tænke det hele igennem. Din garantipris er gældende i 7 dage, og skulle du have yderligere spørgsmål så er vores rådgivere altid klar til at hjælpe dig. Skal du sælge bil, så lad Solgt.com hjælpe dig.

Hele Danmarks vurderingsside når du skal finde bilens pris

Solgt.com er din hjælp hvis du skal have vurderet og solgt din bil. Værdien af bilen finder du med Solgt.com. Vores innovative vurderingsrobot hjælper dig med svar på ”Værdi af bil.” Og du kan altid være helt sikker på en ærlig pris hos Solgt.com. Vores online vurdering og vores personlige rådgivning og tjek, er den optimale cocktail og hjælper dig til hurtigt, ærligt og sikkert salg af din brugte bil.

Med Solgt.com har du fundet en online vurderingside, der holder hvad vi lover. Vi lover dig et ærligt svar og vi hjælper dig sikkert og trygt gennem vurdering og svar på bilens pris. Alt sker i lige netop dit tempo og vores garantipriser er gældende i hele syv dage. Samtidig kan du bruge vores vurdering hos samtlige af vores samarbejdspartnere, så uanset hvor du bor, er der altid en forhandler i dit lokalområde. Vi køber alle brugte biler fra 2000 og frem og lover dig professionel sparring uanset stand, årgang og kilometer. Vi vurderer alle mærker, så hvad holder dig tilbage? Vurdering og salg af brugte biler starter hos Solgt.com.