SÆLG DIN BIL

Effektiv, hurtig
& nem bilhandel

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Se hvad kunderne siger om Solgt.com

Bilhandel - Nemt og sikkert

Bilhandel foregår på nettet, hos forhandlere og mellem private. Der er de seneste år kommet mange forskellige måder at købe og sælge både nye biler og brugte biler på og konkurrencen kan være stor.

Hos Solgt.com ønsker vi at gøre bilhandel helt enkelt og let for dig som sælger brugt bil. Med vores kunstige intelligens, kan du få den mest præcise salgspris for din brugte bil! Vi hjælper med alle biler i alle prisklasser.

På denne side kan du læse meget mere om, hvordan du kan sælge din bil gennem Solgt.com og hvilke ting du skal være opmærksom på, både når du køber og sælger en brugt bil hos forhandlere eller private.

Kom nemt i gang med bilhandel

Ønsker du en hurtig og sikker handel, kan du nemt komme i gang med dit bilsalg med Solgt.com lige nu. Hvis du vil sælge din bil hurtigt, kan vi også sagtens hjælpe dig med det. Bilhandel hos Solgt.com er nemlig både hurtigt, sikkert og helt gratis. Det er uforpligtende hele vejen igennem, så du kan altid sige nej tak, hvis du ikke ønsker at handle alligevel.

Du kan komme nemt i gang med en gratis bilvurdering på vores hjemmeside lige nu. Det kræver blot, at du indtaster din bils nummerplade samt enkelte andre oplysninger om bilen. Når det er gjort, modtager du en tilbudspris på SMS og e-mail indenfor 24 timer. Hvis du fortsat er interesseret i at sælge din bil, kan du booke en tid til et vurderingseftersyn hos en af vores forhandlere. Til vurderingseftersynet gennemgår forhandleren bilen og vurderer bilens stand og eventuelle skader. Hvis standen er ringere end forventet, kan prisen justeres en smule ned. Derefter får du en garantipris, som forhandleren skal leve op til, hvis du ønsker at sælge din bil. Pengene får du indenfor 3 hverdage fra du har afleveret din bil. Dét er nem bilhandel!

Hos Solgt.com har vi mange års erfaring med salg og køb af brugte biler, hvilket også betyder at vi har hjulpet med mange modeller af biler og kan derfor give dig den bedste pris.

Omregistrering af bilen

Ved privat bilhandel er det køberen, der skal omregistrere bilen. Det skal ske senest tre uger efter bilen er handlet, men det kan med fordel gøres sammen med sælgeren. Det koster typisk mellem 340 og 480 kr. og kan både gøres online og fysisk.

For at omregistrere bilen skal man bruge de originale registreringsattester. Derudover skal man bruge nogle oplysninger om køberen såsom kørekortnummer og navn.

Omregistrering kan foregå fire forskellige steder. Først og fremmest kan det gøres digitalt på SKATs hjemmeside, under Motorregisteret eller på appen Ejerskifte. Dette er de billigste og hurtigste løsning. Derudover kan det gøres hos en nummerpladeoperatør og hos en af SKATs motorekspeditioner. Du kan læse meget mere om reglerne for omregistrering på SKATs hjemmeside lige her.

Hvis køberen ikke udfylder omregistreringen inden for det fastsatte tidsrum på tre uger, kan sælger bede Motorregisteret om at gøre det. Vær derfor altid sikker på at du giver relevante oplysninger til sælgeren, hvis du skulle glemme at afmelde køretøjet.

Syn af bil i forbindelse med omregistrering

Når du laver en bilhandel, kan det være, at din bil skal synes. Dette er dog kun, hvis bilen er mere end fire år gammel og hvis der er gået to år siden det sidste periodiske syn. Det kan dog være en fordel at få lavet et serviceeftersyn af din brugte bil, så du ved at alt er i orden.

Er bilen mindre end fire år gammel, skal bilen endnu ikke synes. Den skal heller ikke synes, hvis det er mindre end to år siden den sidst er blevet synet.

Slutseddel

Slutsedlen danner de sikkerhedsmæssige rammer omkring en bilhandel med brugt bil. Den er med til at sikre, at køber og sælger er enige og den kan fungere som en slags kontrakt. En slutseddel kan indeholde bilens fejl og mangler, reparationer, kilometertal og meget andet. Den er med til at dække ind over de mundtlige aftaler, der er lavet mellem køber og sælger. Det er det, der står på slutsedlen, som gælder og derfor kan den også fungere som bevis, hvis det viser sig, at den bil du har købt, har flere mangler end en de, som fremgik ved handlen.

Der findes mange skabeloner for slutsedler på nettet, som er gratis at downloade. Udfyld slutsedlen i fællesskab og vær sikker på, at bilens stand stemmer overens med det, der står med sedlen.

Nogle af de punkter, der er vigtige at have med på slutsedlen inden I færdiggør bilhandlen, er:

 • Bilens kilometertal
 • Har bilen været indblandet i alvorlige trafikuheld? Hvordan har den været skadet?
 • Motorens tilstand og information om eventuelle udskiftninger og reparationer
 • Er der restgæld på bilen? Er det gennem en privat låneudbyder?
 • Basisinformationer om bilen – model, alder, mærke og motorstørrelse
 • Stelnummer og registreringsattest
 • Er der fejl og mangler?
 • Er der tegn på rust? Har bilen fået behandling på grund af rust?
 • Betalingsbetingelser – afdragsordning eller lignende
 • Kvittering for betaling
 • Navn, adresse og CPR-nummer for begge parter, samt dato og tidspunkt for handlen

Derudover skal både køber og sælger underskrive slutsedlen.

Tjek nummerpladen

Du kan altid tjekke bilens nummerplade på nettet. Der kan du se tilhørsforhold, om bilen er meldt stjålet og om modellen passer med den, der er sat til salg i nummerpladens navn.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Sælg brugt bil med Solgt.com

Når du sælger bil med Solgt.com står vi for det administrative arbejde. Vi sørger for, at bilen bliver omregistreret korrekt og vi udarbejder en slutseddel til dig. Du kan altså spare en masse tid og energi på at sælge bilen gennem Solgt.com sammenlignet med en privat bilhandel. Du slipper også for bekymringerne for, om køberen nu husker at omregistrere bilen. En bilhandel med Solgt.com er uden bekymringer for, om du modtager pengene og vi sørger for, at ingen kører rundt i din bil, når du har afleveret den.

Slip for besværet ved privat bilhandel

Vil du slippe for besværet ved en privat bilhandel? Så kan du sælge din bil gennem Solgt.com. Når du sælger brugt bil med Solgt.com, sælger du din bil til en forhandler. Forskellen er bare, at Solgt.com har gjort det nemmere for dig, så du får en tilbudspris, som gælder for alle vores forhandlere. Ønsker du at sælge bilen efter inspektionen, SKAL vores forhandler købe din bil til garantiprisen, som du får umiddelbart efter inspektionen. Du slipper altså for ubehagelige forhandlinger og forhandlere, som ikke har interesserede i din bil. Du slipper også for de useriøse bud fra private købere, der springer fra.

Mere om bilhandel med brugte biler

Når du handler med brugte biler privat, både som køber og sælger, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Når du sælger din brugte bil, skal du blandt andet tænke på: Er papirerne i orden? Skal bilen snart synes?

Når du køber en brugt bil, både hos en forhandler og privat, skal du være opmærksom på:

 • Omregistrering
 • Slutseddel
 • Har bilen fejl og mangler, som du ikke havde forventet?
 • Tjek nummerpladen!

Hvad skal du huske når du sælger bil?

Vil du sælge din brugte bil? Nogen foretrækker at sælge bilen privat, mens andre gør brug af en forhandler.

Er du i tvivl om, hvad du skal huske, inden du sælger din bil? Læs med nedenfor, så får du nogle gode råd med på vejen!

Flere forskellige modeller af biler til salg

Er papirerne i orden?

Har du alle papirerne på bilen? Du skal blandt andet bruge din registreringsattest, såvel som synsbogen. Hos nogle værksteder bliver synet registreret digitalt, men du vil i mange tilfælde få et synsstempel alligevel.

Din registreringsattest består af to dele, der begge skal med i din bilhandel. Hvis du skal køre i udlandet, skal du have den ene del med dig. Dog bør du aldrig have begge dele af registreringsattesten i bilen, da de skal bruges til at omregistrere bilen. Bliver din bil stjålet, kan den derfor let omregistreres, hvis begge dele ligger i bilen.

Registreringsattesten kan fungere som bevis på ejerskab ved en bilhandel, dog skal der laves en ny registreringsattest, når bilen sælges. Dette kan gøres på SKATs hjemmeside under Motorregisteret.

Er bilen i orden?

Det er sælgerens ansvar at informere om eventuelle fejl og mangler på bilen. Som køber er det dog en god idé at bruge sin sunde fornuft, når man laver en bilhandel med en brugt bil. Vær skeptisk og insister på selv at undersøge bilen for fejl og mangler. Hvis du ikke selv har forstand på biler, kan du foreslå at betale for, at bilen bliver undersøgt på et værksted.

Hvis bilen har større eller flere fejl og mangler end først oplyst, kan det enten betyde at bilens værdi er mindre eller at det er en dårlig idé at foretage handlen.

Hvorfor købe en brugt bil?

Leder du efter en ny bil, så du kan skifte den gamle bil ud, kan vi fortsat hjælpe dig. Når du får en gratis bilvurdering hos os, kan du nemlig også vælge at lade bilen indgå i en byttehandel. I dette tilfælde vil vores forhandler hjælpe og rådgive dig til de næste køb.

Flere vælger at købe en brugt bil fremfor en helt ny bil. Hvorfor skal du købe en brugt bil frem for en ny bil? Der er flere fordele ved at vælge en bil, der er brugt, men som har kørt forholdsvis få kilometer. Nedenfor giver vi nogle gode grunde til, hvorfor du skal købe en brugt bil hos en af Solgt.com’s forhandlere.

Brugte biler er billigere

En brugt bil er billigere end en ny. Lige så snart en ny bil forlader forhandleren, falder dens værdi gevaldigt. Det betyder, at du kan købe en brugt bil, med samme udstyrsniveau og komfort til en langt billigere pris end en ny.

Skal du bruge en helt lille bil, kan du ofte finde dem fra mellem 20.000 og 25.000 kroner. Derudover kan du være heldig at finde en bil med masser af udstyr uden det koster dig ekstra.

Her kan du læse mere om: "bilvurdering af hvad bilen er værd".

Mindre værditab

En brugt bil taber værdi langsommere end en ny bil. Hvis du køber en brugt bil, som du har i to år, kan du derfor oftest sælge den videre med en langt mindre værdiforringelse end, hvis du skulle sælge en ny bil. Man siger, at en brugt bil taber omkring 10% i værdi per år. Derfor kan du få en stor del af købsprisen igen, når du sælger din brugte bil videre til en forhandler, for eksempel gennem Solgt.com.

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.