Sælg din bil hurtigt og nemt

Viste du godt, at der kan være flere skjulte gebyrer som du skal være opmærksom på når du vil sælge din brugt bil privat? Ydermere findes der adskillige måder at sælge bil på, men hvilken løsning er den bedste og billigste for dig? Du kan sælge privat, lade et auktionshus hjælpe dig eller du kan gå til den lokale forhandler og se hvad de vil give for din bil. En ting er sikkert, uanset hvilken løsning du overvejer så er vi altid interesseret i at sælge hurtigt og til den bedste pris.

Hos solgt.com er vi med dig hele vejen, og vi hjælper dig sikkert og trygt igennem når du vil sælge dine brugte biler. For hvordan undgår du egentlig de skjulte gebyrer og trælse oplevelser? Når du sælger biler privat overses ofte de udgifter og gebyrer der ligger ”skjult” og som vi først opdager når vi skal i gang med at sælge vores biler. Annonceoprettelse, brugtvognsattest til brug for evt. salg, klargøring af bilen, evt. nedslag i prisen for en hurtig handel, omregistrering og vigtigst af alt din kostbare fritid som ofte drukner i telefonopkald med mulige købere eller søndagsture rundt for at finde den bedste pris. Ved auktion skal du være opmærksom på salær som kan variere efter bilens pris, samt at der vil gå dage inden auktionen slutter. Ligeledes skal bilen først endeligt inspiceres inden salget kan godkendes. Så sælg i stedet din bil uden skjulte omkostninger og gebyrer, lad Solgt.com hjælpe dig.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Indtast din bils nummerplade i vores unikke prisrobot.

Hos Solgt.com kan du sælger vi din brugt bil helt gratis. Vi har fjernet alle gebyrer og samlet det største netværk af autoriserede bilforhandlere fra hele landet. Således at du ikke bare undgår skjulte gebyrer, men du får også altid den helt rigtige pris for din brugte bil, da Solgt.com baserer vores tilbudspriser på faktisk opnåede priser i Danmark fra mange tusinde bilhandler. Du kan trygt og sikkert køre ned til din lokale Solgt.com forhandler og sælge din bil hurtigt og uden bøvl, når du har fået foretaget en online vurdering først.

Vi er til for at hjælpe dig med at sælge din bil så hurtig, sikkert og nemt som muligt. Det er helt gratis og du starter med at indtaste din bils nummerplade i vores unikke vurderingsrobot. Hvis vores vurdering lever op til dine forventninger, så skal du blot ned forbi en af vores samarbejdspartnere som laver det sidste tjek af bilens faktiske stand og hjælper dig sikkert og trygt gennem papirarbejdet. Ingen forhandling, ingen skjulte gebyrer. Du vælger om du ønsker pengene overført via sikker overførsel som sker indenfor 3  hverdage eller om din bil skal indgå i en byttehandel hos en af vores mange autoriserede
forhandlere rundt i hele landet som helt sikkert har din næste drømmebil. Det kalder vi at sælge din bil uden bøvl og hurtigt hos Solgt.com.

 

Undgå skjulte gebyrer

Hos Solgt.com har vi kunden i fokus. Gratis bilvurdering på nettet og sælg din bil hurtigt; så simpelt er det på Solgt.com. Helt enkelt og ligetil vurdering og salg hvor vi har fjernet alle gebyrer, for at du kan få den bedste pris for dine biler.

Der er forskel på forhandlere og på hvor godt din bil sælger i forskellige områder. Det kan der være mange årsager til, men hos Solgt.com vil vi være sikre på, at du får et godt salg uanset landsdel og forhandler. Hos Solgt.com skal du kunne sælge bilen hurtigt til en god pris, uden besvær og samtidig slippe for unødige omkostninger. Du indtaster blot bilens nummerplade i vores unikke vurderingsrobot samt kontaktoplysninger. Efterfølgende modtager du din forhåndsvurdering på e mail og sms. Hvis alt er som du forventer skal du blot en tur ned forbi en af vores samarbejdspartnere hvor I sammen gennemgår detaljerne. Prisen justeres måske en smule op eller ned hvis nødvendigt. Prisen er nu en garanti-pris. Ingen omkostninger, ingen skjulte gebyrer og ingen stress. Prisen er nemlig gældende i syv dage.

Solgt.com er med dig hele vejen, på den måde sikrer vi vores gratis og nul-gebyr politik bliver levet ud. Samtidig er alle vores samarbejdspartnere autoriserede og uddannet i Solgt.com konceptet, det er din sikkerhed for en sikker, hurtig og god oplevelse med Solgt.com

 

Sælg din bil gratis

Sælg din bil hurtigt, nemt og sikkert med gratis hjælp fra Solgt.com. Vi klare et hvert bilsalg for dig, og leverer en garanti-pris til dig som du kan bruge hos en af vores mange samarbejdspartnere. Ingen gebyrer, helt gratis og sælg din bil hurtig til en god pris.

Solgt.com har en bred vifte af de største autoriserede bilforhandlere fra hele Danmark som vi samarbejder med. Det betyder at når du lader Solgt.com hjælpe dig med at sælge din bil, så lader du samtidig hele Danmark hjælpe dig med at sælge din bil hurtig og til det bedst mulige beløb. Så i stedet for at bruge de traditionelle metoder og nå ud til færre folk så lad Solgt.com stå for dit salg, vi lader markedet bestemme og ikke den enkelte forhandler, vi fjerner de skjulte gebyrer og sikrer dig et hurtigt salg og et salg uden bøvl.