SÆLG DIN BIL GRATIS

Sælg din
bil nemt
& hurtigt

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Sådan har Solgt.com hjulpet June, Jes og Jimmi

Tænker du på at sælge din bil?

Mange danske bilejere oplever at deres behov ændres og de vil derfor skifte bilen ud med en ny bil eller blot skille sig af med bilen. Det kan dog virke som en uoverskuelig opgave, hvis man skal stå for det hele selv. Det indebærer nemlig oprettelse af annoncer og profil samt juridisk papirarbejde, når man ønsker at sælge sin bil privat. Det kan også være besværligt at køre rundt til adskillige forhandlere i håbet om en god handel. Derfor har vi hos Solgt.com samlet en lang række af de største bilforhandlere i hele landet, for at gøre det lettere for dig at sælge din bil. Få din bil vurderet hos Solgt.com - vi hjælper med alle brugte biler (fra og med årgang 2000).

Sælg din bil gennem Solgt.com

Gennem vores store forhandlernetværk giver vi dig den bedste mulige pris ved at sammenligne din bil med lignende modeller. Hvad end du ønsker at sælge en brugt Peugeot, en brugt Audi, en brugt Toyota eller en helt anden bil, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan nemlig hjælpe med at sælge alle biler fra og med årgang 2000.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Hvorfor vælge Solgt.com?

Vidste du godt, at der kan være flere skjulte gebyrer, som du skal være opmærksom på når du vil sælge din brugte bil privat? Ydermere findes der adskillige måder at sælge sin bil på, men hvilken løsning er den bedste og billigste for dig? Du kan sælge privat, lade et auktionshus hjælpe dig eller du kan gå til den lokale forhandler og se hvad de vil give for din brugte bil. En ting er sikkert, uanset hvilken løsning du overvejer, så er de fleste interesserede i at sælge hurtigt og til den bedste pris.

Hos Solgt.com er vi med dig hele vejen og vi hjælper dig sikkert og trygt igennem, når du vil sælge dine brugte biler. For hvordan undgår du egentlig de skjulte gebyrer og dårlige oplevelser? Mange overser ofte de skjulte gebyrer og udgifter, som er relaterede til et privat bilsalg. Det kan nemlig indebære udgifter til annonceoprettelse, brugtvognsattest til brug for evt. salg, klargøring af bilen, potentielt nedslag i prisen for en hurtig handel, omregistrering og vigtigst af alt din kostbare fritid, der går til useriøse købere. Ved auktion skal du være opmærksom på salær, som kan variere efter bilens pris samt de dage, der vil gå inden auktionen slutter. Ligeledes skal bilen først endeligt inspiceres inden salget kan godkendes. Så sælg i stedet din gamle bil helt gratis og uden skjulte omkostninger og gebyrer gennem Solgt.com. Vi kan hjælpe dig med at få en god pris på din brugte bil med vores online vurderingsværktøj og vores store forhandler netværk.

Sikker betaling

Du skal ikke bekymre dig om gebyrer og omkostninger ved bilsalget når du bruger Solgt.com og faktisk skal du heller ikke være bekymret for, om du mon modtager pengene. Vi bruger nemlig sikker betaling, så du vil modtage pengene indenfor tre hverdage.

Personlig vejledning

Skulle du har spørgsmål eller få udfordringer i løbet af dit salg, sidder vi klar på telefon og e-mail alle hverdage fra kl. 9-16. På den måde sikrer vi dig personlig hjælp og vejledning samt tryghed hele vejen igennem dit bilsalg.

Slip for forhandlingerne

Synes du også det kan være svært at forhandle dig frem til en god pris, hvor begge parter er tilfredse? Bare rolig, du slipper for hårde forhandlinger og utilfredse købere hos Solgt.com. Vores bilforhandlere kommer ikke til at forhandle din pris ned. Når først du har modtaget garantiprisen, vil denne ikke blive ændret og du er sikret et salg af din brugte bil til netop denne pris, hvis du fortsat er interesseret.

Virkelig hurtigt og nemt bilsalg, fik en rimelig pris, og pengene gik ind som lovet. Jeg vil helt klart sælge bil hos jer igen.

Lars NielsenHurtigt og nemt

Jeg syntes det var en god og professionel oplevelse. Jeg kan klart anbefale at anvende solgt.com ved bilsalg.

Leonard VejlsøeGodt og hurtigt bilsalg👍

God hurtig proces og efter lidt forhandling fik jeg den rette pris.
Kan anbefales at gå den vej hvis man ikke selv har helt styr på det 👍😊

VintherGod hurtig proces og efter lidt…

Sådan fungerer Solgt.com

Hos Solgt.com har vi fjernet alle gebyrer og samlet det største netværk af bilforhandlere fra hele landet. Vi baserer vores vurderinger på reelle priser i Danmark fra mange tusinde bilhandler og ud fra det aktuelle marked. Din pris er altså ikke afhængig af din bopæl eller forhandlerens interesser og bilmærker.

Hvordan foregår processen?

Du kan helt selv sætte processen i gang lige når det passer dig. Det hele starter nemlig med, at du indtaster din nummerplade samt nogle få oplysninger omkring bilen. Dette gøres i vores gratis online vurderingsværktøj. Når du har gjort dette, modtager du en e-mail og SMS med en vurderingspris og et link til den side, hvor du kan booke tid til vurderingseftersyn. Til dette eftersyn, gennemgår dig og forhandleren din brugte bil sammen, for at tjekke bilens stand, kilometertal og lignende. Hvis standen ikke er som forventet eller bilen har skader, bliver et mindre beløb trukket fra prisen. Derefter får du garantiprisen og det er nu op til dig at beslutte, om du ønsker at sælge din bil til garantiprisen. Når garantiprisen er sat, ændrer den sig nemlig ikke og forhandleren er forpligtet til at købe din bil.

Gør det hurtigt og nemt hjemmefra

Når du sælger din brugte bil gennem Solgt.com kan du nemt og hurtigt sælge din bil – og du kan endda starte salget hjemmefra. Du kan nemlig helt selv vælge, hvornår og hvorfra du indtaster dine oplysninger i vores vurderingsværktøj. Det er også helt op til dig, hvilken forhandler du ønsker at besøge til et vurderingseftersyn og hvornår det passer ind i din kalender.

Hvornår modtager jeg min garantipris?

Indenfor 24 timer efter du har indtastet dine oplysninger, modtager du en SMS og e-mail med vores umiddelbare vurdering. Når vores forhandler har gennemgået bilen sammen med dig, får du en garantipris. Denne pris er den endelige og forhandleren skal købe din bil til den pris, hvis du tager imod tilbuddet.

Vi køber din bil, så du slipper for besværet

Vi hjælper dig med at sælge din bil til en af vores mange forhandlere. Du undgår altså alt besværet med at køre rundt til de lokale forhandlere og forhandle dig til en god pris. Vi gør arbejdet for dig! Vi prissætter din brugte bil og sikrer, at vores forhandlere køber din bil til den rette pris.

Stor tryghed

Med vores personlige vejledning, sikker betaling og vores store forhandlernetværk rundt i Danmark, lover vi, at du trygt og sikkert kan sælge din brugte bil. Vi sørger for, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du modtager pengene fra en privat køber, om du mon har forhandlet dig frem til den rette pris og om du har lavet det administrative arbejde tilstrækkeligt. Sælg din bil med Solgt.com – det har aldrig været nemmere at sælge sin brugte bil.

Hvordan vurderes værdien af din bil?

Hos Solgt.com vurderer vi værdien af din bil ved hjælp af kunstig intelligens og en omfattende database. Denne database sammenligner din brugte bil med tilsvarende biler og lignende modeller på det danske marked. Dette giver os mulighed for at give dig en online bilvurdering, der er tilpasset det aktuelle marked.

Når vi vurderer din bil, tager vi hensyn til flere faktorer, såsom ekstraudstyr og antallet af kørte kilometer. Disse faktorer spiller en vigtig rolle i at bestemme bilens værdi. Vores mål er at give dig en garantipris, hvilket sikrer, at du kan sælge din bil til en af vores forhandlere uden bekymringer om vurderingen. Med denne garantipris undgår du at sælge din bil for billigt eller have problemer med at sælge den, hvis prisen er for høj.

Vores værktøj er ideelt for dem, der ønsker en konkret og retfærdig pris for deres bil. Du kan finde mere information og detaljer om, hvordan vi vurderer din bils værdi, på vores hjemmeside.

Det siger kunderne på Trustpilot

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.