SÆLG DIN BIL

Sælg din
bil uden
bøvl

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Sælg din bil hurtigt og nemt

Vidste du godt, at der kan være flere skjulte gebyrer, som du skal være opmærksom på når du vil sælge din brugte bil privat? Ydermere findes der adskillige måder at sælge sin bil på, men hvilken løsning er den bedste og billigste for dig? Du kan sælge privat, lade et auktionshus hjælpe dig eller du kan gå til den lokale forhandler og se hvad de vil give for din brugte bil. En ting er sikkert, uanset hvilken løsning du overvejer, så er vi altid interesserede i at sælge hurtigt og til den bedste pris.

Hos Solgt.com er vi med dig hele vejen og vi hjælper dig sikkert og trygt igennem når du vil sælge dine brugte biler. For hvordan undgår du egentlig de skjulte gebyrer og trælse oplevelser? Når du sælger biler privat overses ofte de udgifter og gebyrer der ligger ”skjult” og som vi først opdager når vi skal i gang med at sælge vores biler. Annonceoprettelse, brugtvognsattest til brug for evt. salg, klargøring af bilen, potentielt nedslag i prisen for en hurtig handel, omregistrering og vigtigst af alt din kostbare fritid som ofte drukner i telefonopkald med mulige købere eller søndagsture rundt for at finde den bedste pris. Ved auktion skal du være opmærksom på salær som kan variere efter bilens pris, samt at der vil gå dage inden auktionen slutter. Ligeledes skal bilen først endeligt inspiceres inden salget kan godkendes. Så sælg i stedet din gamle bil uden skjulte omkostninger og gebyrer ved at bruge Solgt.com der kan hjælpe dig med af få en pris på din brugte bil online med en gratis bilvurdering.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Indtast din bils nummerplade i vores unikke prisrobot

Hos Solgt.com kan du sælger vi din brugt bil helt gratis. Vi har fjernet alle gebyrer og samlet det største netværk af autoriserede bilforhandlere fra hele landet. Således at du ikke bare undgår skjulte gebyrer, men du får også altid den helt rigtige pris for din brugte bil, da Solgt.com baserer vores tilbudspriser på faktisk opnåede priser i Danmark fra mange tusinde bilhandler. Du kan trygt og sikkert køre ned til din lokale Solgt.com forhandler og sælge din brugte bil hurtigt og uden bøvl, når du har fået foretaget en online vurdering først.

Vi er til for at hjælpe dig med at sælge din bil så hurtig, sikkert og nemt som muligt. Det er helt gratis og du starter følgende: indtast nummerplade, samt lidt information om bilens stand, mærke, model og bilens år i vores unikke vurderingsrobot. Hvis vores vurdering lever op til dine forventninger, skal du blot ned forbi en af vores samarbejdspartnere, som laver det sidste tjek af bilens faktiske stand og hjælper dig sikkert og trygt gennem papirarbejdet. Hos Solgt.com er der ingen forhandling og ingen skjulte gebyrer. Du vælger om du ønsker pengene overført via sikker overførsel, som sker indenfor tre dage eller om din bil skal indgå i en byttehandel hos en af vores mange autoriserede forhandlere rundt i hele landet, som helt sikkert har din næste drømmebil. Det kalder vi at sælge brugt bil uden bøvl og hurtigt hos Solgt.com.

 

Undgå skjulte gebyrer

Hos Solgt.com har vi kunden i fokus. Gratis bilvurdering på nettet og sælg din bil hurtigt; så simpelt er det på Solgt.com. Helt enkelt og ligetil vurdering og salg hvor vi har fjernet alle gebyrer for, at du kan få den bedste pris for dine biler.

Der er forskel på forhandlere og på hvor godt din bil sælger i forskellige områder. Det kan der være mange årsager til, men hos Solgt.com vil vi være sikre på, at du får et godt salg uanset landsdel og forhandler. Hos Solgt.com skal du kunne sælge bilen hurtigt til en god pris, uden besvær og samtidig slippe for unødige omkostninger. Du indtaster blot bilens nummerplade i vores unikke vurderingsrobot samt dine kontaktoplysninger. Efterfølgende modtager du din forhåndsvurdering på e-mail og sms. Hvis alt er som du forventer, skal du blot en tur ned forbi en af vores samarbejdspartnere, hvor I sammen gennemgår detaljerne. Prisen justeres måske en smule op eller ned hvis nødvendigt. Prisen er nu en garantipris, som betyder at en af vores forhandlere skal købe din bil til den pågældende pris. Ingen omkostninger, ingen skjulte gebyrer og ingen stress fra interesserede købere. Prisen er nemlig gældende i syv dage.

Solgt.com er med dig hele vejen og på den måde sikrer vi vores gratis og gebyrfrie politik bliver levet ud. Samtidig er alle vores samarbejdspartnere autoriserede og uddannet i Solgt.com konceptet. Det er din sikkerhed for en sikker, hurtig og god oplevelse med Solgt.com

 

Sælg din bil gratis

Sælg din bil hurtigt, nemt og sikkert med gratis hjælp fra Solgt.com. Vi klare ethvert bilsalg for dig, og leverer en garantipris til dig, som du kan bruge hos en af vores mange samarbejdspartnere. Ingen gebyrer, helt gratis og garanteret bilsalg til en god pris.

Solgt.com samarbejder med en bred vifte af de største autoriserede bilforhandlere fra hele Danmark. Det betyder, at når du lader Solgt.com hjælpe dig med at sælge din bil, så lader du samtidig hele Danmark hjælpe dig med at sælge din bil hurtig og til det bedst mulige beløb. Med Solgt.com står flere landsdækkende forhandlere klar til at købe din bil, i stedet for, at du kun spørger den lokale forhandler. Vi fjerner de skjulte gebyrer og sikrer dig et hurtigt salg og et salg uden bøvl. Skal du sælge bil? Så brug Solgt.com. Du slipper for at foretage mere arbejde end nødvendigt ved at sælge din brugte bil vha. vores prisrobot.