Ofte stillede spørgsmål

Er jeg forpligtet til at sælge min bil, hvis jeg har modtaget et tilbud via Solgt.com?
Mit online pristilbud er udløbet, men jeg vil gerne sælge min bil. Hvad gør jeg?
Er det gratis at anvende Solgt.com?

Det virker ikke

Der er gået mere end 24 timer og jeg har ikke modtaget en pris fra jer

Nogle kunder oplever desværre, at vores e-mails ender i spamfilteret, så tjek gerne der. Hvis du ikke har modtaget vores mail, kan du kontakte os på support@solgt.com og oplyse dit registreringsnummer, så sørger vi for, at du får en pris fra os.

Jeg kan ikke få online prisberegneren til at virke. Hvad gør jeg?
Hvis du ikke kan få vores prisberegner til at virke, kan det være fordi bilen er leaset, lejet, uden afgift, ikke indregistreret, en varebil eller anden special bil. Solgt.com laver kun tilbud på danske personbiler fra årgang 2000 og frem. Er du i tvivl kan du skrive din forespørgsel via kontaktformularen på Solgt.com eller via support@solgt.com. Her skal du blot angive din bils registreringsnummer, antal kørte km samt hvorvidt servicebogen er helt, delvist eller ikke udfyldt. Vedhæft også gerne et billede af bilen.

Handelsdetaljer

Hvorfor skal I have mine kontaktoplysninger?

Når du indtaster dine oplysninger i vores vurderingsværktøj, vurderer vores eksperter din bil inden for 24 timer. Så snart vurderingen er gennemført, sender vi tilbudsprisen til dig på e-mail og SMS. Samtidig sender vi dine oplysninger til én af vores forhandler, som har tilladelse til at kontakte dig med henblik på at sælge din bil.

Dine oplysninger er altså udelukkende tilgængelige for os og den ene forhandler, som hjælper dig videre med dit salg.

Hvordan og hvornår modtager jeg mit endelige pristilbud?
Du modtager din endelige garantipris fra den forhandler, der har lavet den personlige gennemgang af din bil. Hvis forhandleren skulle have glemt at oplyse dig om den endelige garantipris, kan du kontakte os gennem kontaktformularen på Solgt.com, på e-mail support@solgt.com eller på telefon +45 6148 4545.
Hvorfor skal jeg vente op til tre dage på at modtage betalingen?
Ved alle bilsalg tjekker vi om bilen er efterlyst eller har restgæld før vi overfører betalingen på bilen.
Mit endelige pristilbud fra forhandleren er udløbet, men jeg vil gerne sælge min bil. Hvad gør jeg?
Kontakt da support@solgt.com, så vil de genaktivere dit tilbud – husk at oplyse din bils registreringsnummer og hvilken forhandler du har været i kontakt med.
Hvor lang tid går der før jeg modtager betaling for min bil?
Fra handlen er indgået vil der maksimalt gå op til tre dage før du har pengene på din konto.
Hvor længe er mit endelige pristilbud gældende?
Din endelige garantipris fra Solgt.com er gældende i 7 dage fra tilbuddet er afgivet. Du har således 7 dage til at tænke over, om du ønsker at sælge din brugte bil til denne pris.

Generelle spørgsmål

Kan jeg sende mine oplysninger i en e-mail i stedet for at bruge jeres online vurderingsværktøj?
Som udgangspunkt bedes du indtaste dine oplysninger i vores online vurderingsværktøj på vores hjemmeside. Hvis du har problemer med vores online prisberegner, kan du dog skrive din forespørgsel i en e-mail til support@solgt.com i stedet. Her skal du angive din bils registreringsnummer, antal kørte km samt hvorvidt servicebogen er helt, delvist eller ikke udfyldt. Vi sætter også pris på et billede af bilen, så vi kan give den helt rigtige pris.
Kan jeg ændre dato og tidspunkt for min inspektion hos forhandleren?
Ja, det kan du sagtens. Det gør du online. Du kan ændre din tid i den booking bekræftelse, som du har modtaget da du først bookede din tid – her kan du både aflyse din tid og ændre tidspunktet. Dog kun indenfor tidsbegrænsningen. Er denne udløbet, skal du lave en ny vurdering og booking.
Hvad er fordelene ved at sælge min bil til en forhandler?
Det kan være en længere og besværlig proces at sælge sin brugte bil privat. Hvis du vælger at sælge din brugte bil til en forhandler gennem Solgt.com, står vi for alt det administrative og du undgår helt uforudsete udgifter ved at sælge din brugte bil til en forhandler. Vi har skrevet et blogindlæg om forskellen på at sælge brugt bil til forhandler og privat, som du kan læse lige her.
Hvordan fungerer Solgt.com?
Hos Solgt.com kan du få en ærlig vurdering af, hvad din bil er værd. Ved at gennemgå blot tre simple trin, kan du nemt og sikkert sælge din brugte bil. Når du har indtastet din bils oplysninger, vil du indenfor 24 timer modtage en vurderingspris, hvorefter du bestiller en tid til inspektion hos en af vores forhandlere. Forhandleren vil gennemgå din bil kosmetisk og mekanisk – her kan prisen både justeres en smule op eller ned. Efter inspektionen får du garantiprisen og du har nu 7 dage til at overveje, om du vil sælge din bil. Vælger du at sælge din bil, får du pengene indenfor tre dage. Vi har skrevet en længere beskrivelse af, hvordan Solgt.com fungerer i et af vores blogindlæg, som du kan læse her.
Kan jeg booke en tid til inspektion mere end to uger frem?
Hvis du først har mulighed for at komme ud til vurdering med din bil længere end to uger frem, skal du lave en ny vurdering når du nærmer dig og indenfor to uger af den ønskede dato for inspektion. Det gør du ved at indtaste dine oplysninger på vores hjemmeside igen ligesom du gjorde første gang du fik din pris.
Hvad vil det sige, at I garanterer et salg?

Når du har været ude med din bil til vurdering hos en af vores forhandlere og har modtaget den endelige garantipris, står prisen ved magt i 7 dage. Forhandleren er forpligtet til at købe bilen ind, hvis du ønsker at sælge til den endelige pris. Du er på intet tidspunkt forpligtet til at handle, men du slipper for at køre rundt til flere forskellige forhandlere for at finde en, som vil købe din bil ind på deres lager.

Mit online pristilbud er udløbet, men jeg vil gerne sælge min bil. Hvad gør jeg?

Hvis dit indledende online pristilbud er udløbet, kan du indtaste dine oplysninger igen og modtage et nyt tilbud.

Er det gratis at anvende Solgt.com?

Det er helt gratis og uforpligtende at få vurderet, inspiceret og solgt bil hos Solgt.com. Vi tager os af alt det administrative, så du er sikker på, at der ikke kommer uforudsete udgifter ved salget.

Kan jeg købe min nye bil via Solgt.com?
Ja, du kan altid vælge at bytte din bil hos en af vores forhandlere, hvis du har modtaget en inspektion og et endeligt pristilbud hos forhandleren. Vores forhandlere sælger de fleste bilmærker og har et stort udvalg af brugte biler. Er du i tvivl, så kontakt os på support@solgt.com og vi hjælper dig på vej til den helt rigtige forhandler.
Jeg har sendt jer et spørgsmål. Hvor hurtigt kan jeg forvente at få svar?
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer i hverdagene.
Jeg har modtaget et tilbud via den online prisberegner. Hvad er næste skridt?
Når du har modtaget den vejledende pris, skal du booke en tid til en hurtig inspektion hos en Solgt.com forhandler. Det gør du gennem det link, der er angivet i den e-mail eller sms, du har modtaget med prisen. Hos forhandleren vil du modtage et endeligt pristilbud, som er bindende for forhandleren i 7 dage fra tilbuddet er afgivet.
Jeg har modtaget et online tilbud, men synes ikke prisen stemmer overens med markedsprisen. Hvad skyldes dette?
Dette kan skyldes forskellige faktorer, som den automatiske prisrobot ikke har taget højde for. Derfor opfordrer vi til, at du booker en inspektionstid hos en Solgt.com forhandler for et endeligt pristilbud. En inspektion tager oftest kun 20 minutter. Du kan læse mere om, hvordan vi vurderer bilerne her.
Hvor lang tid gælder mit online pristilbud?
Dit online tilbud er ikke bindende, men dog et retvisende tilbud der gælder i 7 dage – for et endeligt pristilbud skal din bil til en hurtig inspektion hos en Solgt.com forhandler.
Hvad baserer I jeres pristilbud på?

De fleste biler bliver vurderet af en kunstig intelligens, der henter data fra stort set alle bilhandlere i landet, der automatisk udregner din bils værdi baseret på, hvad der er købt og solgt af lignende biler de seneste måneder. Enkelte biler bliver manuelt vurderet af vores vurderingseksperter.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi baserer vores pristilbud på, kan du læse en uddybende beskrivelse her.

Er jeg forpligtet til at sælge min bil, hvis jeg har modtaget et tilbud via Solgt.com?

Nej, det tilbud du har modtaget, er helt uforpligtende og gratis. Det endelige pristilbud fra en autoriseret Solgt.com forhandler er bindende for forhandleren i 7 dage efter tilbuddet er afgivet. Du har altså 7 dage til at tænke over, om du ønsker at sælge din brugte bil til den endelige garantipris.

Hvilke biler accepteres

Køber I biler der har skader?
Hvis bilen kan køre, og ikke er eller tidligere har været totalskadet, hjælper vi gerne med at sælge din bil. Skulle din bil have buler, skrammer, en lysende motorlampe, defekt kobling eller andre skader, hjælper vi dig gerne. Der vil dog blive fratrukket en fair pris for skaderne. Hvis din bil tidligere har været totalskadet eller ikke kan køre, kan vi desværre ikke hjælpe med at handle hos Solgt.com.  
Kan jeg sælge min bil til Solgt.com, hvis jeg har mistet min registreringsattest?
Dit bilsalg kan ikke gennemføres lovligt uden en registreringsattest, så du skal altså bruge din registreringsattest når du sælger din bil gennem Solgt.com. Som den primære ejer af bilen, kan du dog altid bestille en ny registreringsattest. Læs hvordan du bestiller en ny registreringsattest i vores blogindlæg her. I specielle tilfælde kan forhandleren også hjælpe dig med at bestille en ny registreringsattest til bilen.
Kan jeg sælge en bil på vegne af et familiemedlem eller en bekendt til Solgt.com?
Ja, du kan godt sælge en brugt bil på vegne af et familiemedlem eller en bekendt til Solgt.com. Så længe du har registreringsattesten og en fuldmagt fra den reelle ejer.
Køber I biler uden afgift?
Nej, på nuværende tidspunkt håndterer vi kun biler, som er på fuld afgift og danske nummerplader.
Køber I biler på alle slags plader?
Vi køber både almindelige personbiler på hvide plader og varebiler på gule (eller papegøje) plader. Vi køber ikke udenlandske biler eller biler uden nummerplade.
Køber I biler med restgæld?

Ja, vi køber brugte biler med restgæld – også hvis det overstiger buddet på bilen.

Restgælden kan forhandleren hjælpe med at få indfriet og modregnet i bilens pris. Husk blot at medbringe en officiel beregning af restgælden fra banken/finansieringsselskabet, når du besøger forhandleren.

Køber I biler, der tidligere har kørt taxi?
Nej, bilen må ikke tidligere have kørt som taxi, udlejningsbil, skolevogn eller med anden særlig anvendelse.