SÆLG DIN BIL

Sælg din
brugte bil

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Sælg brugt bil

Med få klik har vi nu gjort det muligt at sælge bil helt enkelt på Solgt.com. Solgt.com har et landsdækkende netværk af Danmarks største autoriserede bilforhandlere - alle med en fælles mission: At gøre det så nemt for dig at sælge din brugte bil, som overhovedet muligt.

Bilkøb og bilsalg skal være enkelt, og hos Solgt.com har vi skabt fremtidens bilsalg, så du kan bruge tiden på andre ting. Sælg din brugte bil uden bøvl, og til Danmarks bedste priser med Solgt.com. Kort sagt intet bøvl. Bare solgt og pengene i hånden indenfor 3 bankdage.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

Sælg brugt bil med Solgt.com

Den professionelle bilrådgivning skal være for alle. Uanset hvor i landet du befinder dig, mener vi hos Solgt.com at du skal tilbydes kyndig og professionel rådgivning når du skal have vurderet din brugte bil. Sælg brugt bil med Solgt.com og oplev forskellen.

Hvordan? Bag Solgt.com sidder en kunstig intelligens, der via en scanning af hele det danske bilmarked og hjælper dig til en hurtig og helt ærlig vurdering af din brugte bil. Efterfølgende tilbyder vi hos Solgt.com en uforpligtende snak hos en af vores mere end 160 forhandlere, som er fordelt over hele landet. Det betyder, at du kan sidde hjemme i sofaen, på kontoret eller til familiefesten og få vurderet din bil helt gratis. Forudsat at bilens stand er som man kan forvente i forhold til årgang og kilometerstand, så skal en af vores forhandlere købe bilen til tilbudsprisen.

I samarbejde med en salgsrådgiver hos en af vores certificerede forhandlere, gennemgår i sammen bilen for at sikre, at det hele er med. En personlig gennemgang af bilen er din sikkerhed for, at du får præcis det din bil er værd. Ligeledes giver den personlige rådgivning dig også mulighed for at sikre, at du får præcis, den vejledning og hjælp du har brug for. Din sikkerhed og tryghed er vores kernemission, så sælg brugt bil med Solgt.com allerede i dag.

 

Direkte bilsalg - Vi køber brugte biler

Vi ved, at der kan være mange grunde til, at du ønsker at sælge din brugte bil. Nyt arbejde, familieforøgelse, ændrede behov osv. Fælles for dem alle er, at Solgt.com kan hjælpe dig, uanset grunden til, at du ønsker at sælge din bil. Sælg din bil direkte uden bøvl, fordi vi ønsker, at det skal være nemt at få vurderet og sælge bil. Så er din bil fra efter år 2000, så prøv vores innovative vurderingsrobot.

Solgt.com kan også hjælpe dig, hvis du ønsker at få betalt din restgæld på bilen. Vurder og sælg din brugte bil med Solgt.com, og oplev alle fordelene ved en hurtig, sikker og ærlig handel.

 

Dine fordele ved vurdering og salg af brugt bil ved Solgt.com

  • Ærlig pris: Når du sælger din bil hos Solgt.com får du altid en ærlig pris. Vi pakker intet ind, men sørger for, at du slipper for at skulle bruge tid på at sælge din brugte bil selv.
  • Gratis og professionel rådgivning hos vores samarbejdspartner: Hos Solgt.com får du mere end blot salg af bil. Vi stiller vores mere end 160 samarbejdspartnere til rådighed. De er alle klar til at rådgive dig og købe din brugte bil.
  • Sikker betaling: Med Solgt.com er du altid sikker på en fair handel, og vi bruger sikker betaling ved alle vores køb. Det betyder at du som sælger aldrig skal være bange for ikke at modtage dine penge. Da vores købere er nogle af bilbranchens største forhandlere, sikrer vi, at du har pengene inden for tre dage.
  • Gyldige dokumenter: Samtlige af vores partnere udarbejder dokumenter jf. de retningslinjer som er gældende i bilbranchen. Det betyder, at alle dokumenter er gennemgået af faglige eksperter og du skal altså ikke være bange for skjulte omkostninger eller andet når du sælger bil med Solgt.com. Har du restgæld i bilen, hjælper vi dig også med afbetaling af denne og det resterende beløb overfører vi direkte til din konto inden for 3 hverdage.
  • Afmelding: Solgt.com sørger altid for, at din bil bliver afmeldt som aftalt. Det betyder, at du ikke skal være nervøs for om andre kører i din bil efter salget. Vi overtager alle juridiske forpligtigelser når bilen er solgt, det er bilsalg og vurdering uden bøvl.
  • NY drømmebil: Sælg din brugte bil med Solgt.com. Modtag pengene inden for 3 hverdage eller lad vores professionelle rådgivere hjælpe dig med, at finde din næste drømmebil. Med mere end 160 af Danmarks førende bilforhandlere i netværket og altid en nær dig, er vi sikre på, at du altid kan finde en forhandler med din næste drømme bil. Sælg brugt bil eller find din næste drømmebil helt enkelt via Solgt.com. Din vurderingspris kan bruges til det, som passer dig bedst.

 

Sælg din brugte bil med Solgt.com. Alle vores fordele er helt gratis, og vores vurdering starter med få klik efterfulgt af en personlig rådgivning. Det skal være nemt at vurdere og sælge bil og Solgt.com er fremtiden.

 

Sælg brugt bil online – Gratis vurdering og salg med Solgt.com

Hos Solgt.com tilbyder vi dig en unik mulighed for at sælge bil på en helt ny måde. Hjemme fra sofaen kan du trygt og sikkert starte din vurdering allrede i dag. Det er gratis, det er online og det er fremtidens bilsalg med alle kendte fordele! Sælg din brugte bil allerede i dag. Indtast din nummerplade i vores innovative vurderingsrobot og start dit salg! Solgt.com sørger for en ærlig pris, og vores vurdering kan du frit benytte hos samtlige af vores samarbejdspartnere. Hurtigt, enkelt og sikkert helt uden bøvl hos Solgt.com