Sælg din
brugte bil

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Skal du sælge din brugte bil?

Med få klik har vi nu gjort det muligt at sælge bil helt enkelt på Solgt.com. Solgt.com har et landsdækkende netværk af Danmarks største autoriserede bilforhandlere - alle med en fælles mission: At gøre det så nemt for dig at sælge din brugte bil, som overhovedet muligt.

Bilkøb og bilsalg skal være enkelt, og hos Solgt.com har vi skabt fremtidens bilsalg, så du kan bruge tiden på andre ting. Sælg din brugte bil uden bøvl, og til Danmarks bedste priser med Solgt.com. Kort sagt: Intet bøvl. Bare solgt og pengene i hånden indenfor 3 bankdage.

Sælg din bil hurtigt og gratis!

Vi giver dig et tilbud på din brugte bil og det er op til dig, om vi skal handle sammen. Du styrer tempoet på bilsalget, så du kan komme i mål med et hurtigt bilsalg, hvis det er det, du ønsker. Du har også mulighed for at tage hjem og tænke over det i 7 dage. Og så gør vi det endda helt gratis!

Solgt.com samarbejder med en række af landets største bilforhandlere og derfor opkræver vi ingen gebyrer, når vi hjælper dig med at sælge din brugte bil. Fra første indtastning og tilbudspris til en handel og slutseddel er det helt gratis – også hvis du ikke ønsker at sælge bilen i denne omgang. Hvis det er tilfældet, er du altid velkommen til at prøve igen senere.

Sælg din bil: Brug Solgt.com for at se hvad din bil er værd

Hvad er min bil værd? Det er et spørgsmål, som mange bilejere spørger sig selv om, når de skal sælge den gamle bil. Vil du have en vurdering af din bil? Vi hjælper dig med en bilvurdering og fortæller, hvad din brugte bil er værd.

Når du indtaster dine og bilens oplysninger, beregner vores vurderingsrobot en tilbudspris, som sendes til dig på e-mail og SMS. I denne besked finder du linket til den side, hvor du booker tid til inspektion hos en af vores forhandlere. I fællesskab gennemgår I her din brugte bil og finder frem til den endelige garantipris.

Vil du have et tilbud på din bil? Prøv vores online vurderingsværktøj her, og indtast nummerplade herunder:

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
overlevering af penge og nøgler

Gratis bilvurdering på få trin

Vi ved, at der kan være mange grunde til, at du ønsker at sælge din brugte bil. Nyt arbejde, familieforøgelse, ændrede behov osv. Fælles for dem alle er, at Solgt.com kan hjælpe dig lige meget hvad, der ligger til grund for bilsalget. Sælg din bil uden bøvl – vi ønsker, at det skal være nemt at få vurderet og solgt brugt bil. Er din bil fra årgang 2000 eller derefter, så prøv vores innovative vurderingsrobot.

Solgt.com kan også hjælpe dig, hvis du ønsker at få betalt din restgæld på bilen. Vurder og sælg din brugte bil med Solgt.com, og oplev alle fordelene ved en hurtig, sikker og ærlig handel.

Hvordan foregår processen?

På få trin kan du sælge din bil med Solgt.com. Det kræver nemlig ikke lang tid og mange ting at modtage en vurdering og indgå en handel om din brugte bil, når vi hjælper dig.

På blot tre trin, kan din bil være solgt

  1. Beskriv din bil i vores online vurderingsværktøj
  2. Modtag tilbudspris på SMS og e-mail indenfor 24 timer og book tid til inspektion hos en af vores forhandlere
  3. Inspektion hos din lokale forhandler, som giver dig den endelige garantipris
mønter foran mazda bil

Mere om bilpriser: Hvordan vurderer Solgt.com min brugte bil?

Hvad er min bil værd? Hvordan får jeg en vurdering af min brugte bil? Hos Solgt.com bruger vi en kunstig intelligens, der via en scanning af hele det danske bilmarked, hurtigt giver dig et tilbud på din brugte bil. Efterfølgende tilbyder vi hos Solgt.com en uforpligtende snak hos en af vores mere end 160 forhandlere, som er fordelt over hele landet. Det betyder, at du kan sidde hjemme i sofaen, på kontoret eller til familiefesten og få vurderet din bil helt gratis. Forudsat at bilens stand er som man kan forvente i forhold til årgang og kilometerstand, så skal en af vores forhandlere købe bilen til tilbudsprisen.

I samarbejde med en salgsrådgiver hos en af vores mange forhandlere, gennemgår i sammen bilen for at sikre, at det hele er med. En personlig gennemgang af bilen er din sikkerhed for, at du får præcis det, din bil er værd. Ligeledes giver den personlige rådgivning dig også mulighed for at sikre, at du får præcis den vejledning og hjælp, du har brug for. Din sikkerhed og tryghed er vores kernemission, så sælg brugt bil med Solgt.com allerede i dag.

Hvorfor vælge Solgt.com?

Du er sikkert stødt på flere forskellige hjemmesider, hvor du kan få vurderet din bil. Eller måske har du overvejet at sælge brugt bil privat? Vi tilbyder dig et gratis bilsalg helt uden bøvl, men der er selvfølgelig også andre fordele ved Solgt.com.

Suzuki bilnøgle

Slip for besværet – sælg din brugte bil med Solgt.com

Vi siger, at vi sælger bil uden bøvl – og det står vi ved. Vi sørger nemlig for alt det besværlige papirarbejde, så du blot skal møde op til vores aftaler og tage stilling til vores tilbud.

Slip for at køre rundt til alle forhandlere i nærområdet eller modtage beskeder og opkald fra utallige useriøse private købere.

Gode priser og stor tryghed

Når vi modtager informationer om din bil, beregner vi en tilbudspris ud fra det aktuelle marked og sammenligner bilen med lignende modeller, der er blevet solgt på landsplan. På den måde sikrer vi, at du får den bedst mulige pris på din bil. Prisen afhænger ikke af din bopæl, forhandlerens foretrukne bilmærke eller andet. Vurderingen er baseret på oplysningerne om din bil og er sat ud fra den forventede stand. Prisen afhænger selvfølgelig også af eventuelle skader, årgang, antal kørte km m.m.

Vi ønsker at give dig en tryghed i forhold til prisen ved at bruge vores data fra det aktuelle marked til at vurdere din bil. Derudover bruger vi også sikker betaling, så vi altid kan tjekke op på, hvor dine penge er, så vi ved, at du modtager dem.

Vi ved også, at bilen er en stor investering for mange danskere, og derfor er personlig hjælp og vejledning nødvendigt. Forhandlerne er vores øjne på din brugte bil, men de skal også sørge for, at du føler dig tryg ved at sælge din bil gennem Solgt.com. Hvis du på noget tidspunkt har udfordringer eller spørgsmål, kan du altid ringe eller skrive til os. Vi sidder klar ved telefon og e-mail alle hverdage fra 9-16.

Ingen skjulte gebyrer

Flere steder kan du risikere at blive opkrævet penge for en vurdering eller skjulte gebyrer. Nogle auktionssider tager også salær for at behandle din bil. Solgt.com tilbyder dig helt gratis en vurdering og salg af brugt bil. Vi opkræver ingen skjulte gebyrer eller salær, når vi sælger bilen for dig. Vi sælger bil helt gratis og uden bøvl!

Få god service hos Solgt.com

Den professionelle bilrådgivning skal være for alle. Uanset hvor i landet du befinder dig, mener vi hos Solgt.com, at du skal tilbydes kyndig og professionel rådgivning når du skal have vurderet din brugte bil. Sælg brugt bil med Solgt.com og oplev forskellen.

Vi ønsker kun, at alle vores kunder får gode oplevelser. Derfor går vi meget op i at tilbyde god service til vores kunder – både hos bilforhandlerne og i telefonen, hvis du har brug for hjælp. Vi vil også altid gerne høre om din oplevelse med Solgt.com. Har du fået en bilvurdering? Har du solgt brugt bil? Lad os høre om din oplevelse.

Sælg brugt bil privat, til forhandler eller med Solgt.com?

Man kan både sælge brugt bil privat eller til en forhandler og der er fordele og ulemper ved begge ting. Når du sælger brugt bil gennem Solgt.com, sælger du bilen til en forhandler, men du slipper for at besøge alle forhandlere i nærområdet for den bedste pris. Vi giver dig nemlig et tilbud på bilen, som er gældende i hele landet – uanset hvilken bilforhandler du vælger at besøge.

Hos Solgt.com tilbyder vi dig nemlig en unik mulighed for at sælge bil på en helt ny måde. Hjemme fra sofaen kan du trygt og sikkert starte din vurdering allerede i dag. Det er gratis, det er online og det er fremtidens bilsalg med alle kendte fordele! Sælg din brugte bil allerede i dag, så du slipper for besværet ved at sælge bil privat. Indtast blot din nummerplade i vores vurderingsværktøj og start dit salg! Solgt.com sørger for en ærlig pris, og vores vurdering kan du frit benytte hos samtlige af vores samarbejdspartnere, som også gerne vejleder dig til købet af din næste bil.

Vi står for omregistreringen og andet papirarbejde

Solgt.com sørger altid for, at din bil bliver afmeldt som aftalt. Det betyder, at du ikke skal være nervøs for om andre kører i din bil efter salget. Vi overtager alle juridiske forpligtigelser når bilen er solgt, det er bilsalg og vurdering uden bøvl.

Desuden udarbejder samtlige af vores samarbejdspartnere dokumenter jf. de retningslinjer, som er gældende i bilbranchen. Det betyder, at alle dokumenter er gennemgået af faglige eksperter og du skal altså ikke være bange for skjulte omkostninger, ubehagelige overraskelser eller andet når du sælger bil med Solgt.com. Har du restgæld i bilen, hjælper vi dig også med afbetaling af denne og det resterende beløb overfører vi direkte til din konto inden for tre hverdage.

Sælg brugt bil hurtigt uden at prissætte den billigt

”Hvis du skal sælge bilen hurtigt, skal du prissætte den billigt”. Det er et udsagn man finder mange steder, hvis du søger et hurtigt bilsalg. Det er dog ikke altid tilfældet. Hos Solgt.com kan du nemlig sælge din bil lynhurtigt uden at prissætte den billigt. Når du starter dit bilsalg hos os, modtager du et tilbud indenfor 24 timer og derefter vælger du selv tempoet for bilsalget. Hvis du er klar til at tage imod tilbuddet, kan du besøge en forhandler ved at booke den hurtigste tid. Efter gennemgangen af din bil, kan du aflevere bilen med det samme eller tage hjem og overveje tilbuddet. Det er hurtigt bilsalg uden bøvl!