SÆLG DIN BIL

Sælg din
bil med gæld

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Sælg bil med gæld

Det har længe været kendt, at vi danskere ofte ser det som den næststørste investering i vores daglige økonomi, når vi køber bil. Det er derfor naturligt for mange at vælge en finansiering til bilkøbet og derfor er det heller ikke unormalt, at man har gæld i bilen. Statistikker afslører, at vi danskere typisk låner mellem 100.000 og 200.000 når vi skal købe bil. For at vores udgifter kan være afstemt med vores økonomi, vælger mange en finansiering på 84-96 måneder.

Mange bilejere oplever, at de på et tidspunkt ikke længere har behov for at have en bil eller ikke har råd til det. Derfor er det ikke sjælden at sælge brugte biler med restgæld/pant. Hvis du ønsker at sælge din brugte bil, hjælper Solgt.com dig gerne på trods af gæld. Hos Solgt.com får du en ærlig vurdering, der matcher hvad markedet er villig til at betale, og vi bestræber os altid efter, at du får den helt rigtige pris for din brugte bil.

 

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Hvilken betydning har gæld i bilen når du skal sælge eller købe bil?

Når du har gæld i din brugte bil, er der flere ting du skal være opmærksom på. Det kan være svært at sælge din brugte bil, da mange private købere vil også være nervøse for at købe en bil med gæld. Det er nemlig dig, som sælger, der skal sørge for at restgælden bliver betalt. Medmindre du har gjort dette inden vurdering og salg til privat, så har køber ingen sikkerhed for, at det bliver gjort. Hvis pengene ikke bliver betalt, kan den panthaver, som har lånt pengene ud, forlange bilen retur.

Som sælger af bilen, er det din pligt at gøre køber opmærksom på, at din brugte bil har gæld. Hvis du ikke gør køberen opmærksom på, at der er gæld i bilen, kan du blive anmeldt for bedrageri og det kan i værste tilfælde ende med en retssag. Det kan i forvejen være problematisk og tidskrævende, når du ønsker at sælge din brugte bil privat. Når du har restgæld i din bil, kan det holde mange fra at købe din bil. Restgæld kan være problematisk for både dig som sælger og for køber.

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at sælge en brugt bil med restgæld, hvis ikke du kan betale din restgæld. Hvis ikke du kan betale restgælden, kan køber melde dig til politiet og har du ikke pengene, kan du være nødsaget til at tage et lån i banken eller på anden måde låne penge for at undgå en retssag.

Hvis du sælger en bil med restgæld, som du ikke kan betale, kan køberen kræve, at handlen går tilbage. Dette scenarie er bestemt ikke optimalt og det kan koste dig meget tid og energi at skulle købe bilen retur.

Hvordan finder jeg min restgæld?

Når købere ofte holder sig fra at købe en brugt bil med restgæld, sker det af flere grunde. Dels kan det for køber få alvorlige konsekvenser at købe en bil med gæld og derud over kan det kræve en masse tid fra køber. Eftersom de fleste ønsker en hurtig og nem handel når de skal købe bil, så holder de fleste sig fra biler med restgæld.

Hvis du ønsker at sælge din brugte bil med gæld, skal du først finde ud af, hvad restgælden er. Det kan du finde ud af på følgende måder:

  • Mange har allerede en kopi af deres låneaftale liggende, og derfor kan man i de fleste tilfælde hurtigt se, hvad ens gæld er.
  • Har man lånet i sin bank, vil man ofte kunne se restgælden ved at gå ind på sin netbank og hurtig få et overblik over, hvad restgælden er.
  • Har du lån i et af landets mange finansieringsselskaber, så kan du kontakte disse for at få den præcise gæld i bilen. De kan lave en opgørelse på din gæld, som du efterfølgende kan få tilsendt.

Husk i alle tilfælde, at der kan være et gebyr for indfrielse af restgæld/pant, som skal medregnes i indfrielsessummen.

Solgt.com sikrer dig professionel rådgivning til salg af bil med gæld

Skal du have vurderet og solgt brugt bil med gæld, så kan Solgt.com hjælpe dig. Solgt.com er nemlig en sammenslutning af landets 35 største autoriserede bilkoncerner, og med mere end 160 butikker kan vi trygt, sikkert og hurtigt hjælpe dig med at sælge bil uanset om der er gæld i bilen eller ej.

Du kan altid være sikker på professionel rådgivning hos Solgt.com og vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dig til en ærlig vurdering via vores helt unikke og innovative vurderingsrobot, som indenfor 24 timer giver dig svar på, hvad din brugte bil er værd. Efterfølgende kan rådgiverne hos de enkelte forhandlere hjælpe dig med alle dokumenter. De sørger for at restgælden bliver betalt og I finder en løsning, hvis det skulle være mere end, hvad bilen er værd. Ligeledes sørger de også for at udbetale eventuel overskydende beløb, som du vil modtage indenfor tre dage.

Hvis du overvejer eller ønsker at få vurderet og sælge en brugt bil med gæld, så lad Solgt.com hjælpe dig til en sikker og tryg handel.

Gæld i brugt bil? Ingen problem hos Solgt.com

Det kan altså være en besværligt og problematisk at sælge sin brugte bil privat for både køber og sælger. Hvad end du vælger at sælge din brugte bil privat, til en forhandler eller gennem Solgt.com, bør du altid tjekke op på og informere køber om eventuelt restgæld/pant.

Hos Solgt.com ønsker vi at gøre det ligetil for dig at sælge din brugte bil selvom der er gæld i den. Du kan altså undgå besværet og usikkerheden omkring, hvordan du slipper af med restgælden på din brugte bil. Solgt.com køber din bil og sørger for, at restgælden bliver indfriet med det samme. Når en af vores forhandlere køber din brugte bil, påtager de sig ansvaret for at få betalt restgælden på din bil. Hvis der skulle være et overskydende beløb, udbetales dette naturligvis til dig.

Medbring blot dokumentation om samlet restgæld og finansieringsinstitut, så sørger vi for resten. Vores forhandlere står for al administration. Det eneste du skal gøre er at få en vurdering og inspektion af bilen – vi klarer resten.

Få vurderet og solgt brugt bil med Solgt.com. Vi sparer dig for bekymringerne og hjælper dig sikkert, trygt og nemt af med din brugte bil.