Sælg bil med gæld

Det har længe været kendt at når vi Danskere køber bil, så ser vi det ofte som den næststørste investering i vores daglige økonomi. Det er derfor naturligt for mange at vælge en finansiering til bilkøbet, og derfor er det heller ikke unormalt at man har gæld i bilen. Statistikker afslører, at vi danskere låner mellem 100.000 og 200.000 når vi skal købe bil, og for at vores udgifter kan være afstemt med vores økonomi vælger mange en finansiering på mellem 84-96 måneder.

Salg af brugt bil med gæld/pant er derfor ikke et sjældent syn, og skal du sælge brugt bil med gæld så kan Solgt.com hjælpe dig uden bøvl. Hos Solgt.com får du en ærlig vurdering der matcher hvad markedet er villig til at betale, og vi bestræber os altid på at du får den helt rigtige pris for din brugte bil. Skal du have vurderet & solgt din brugte bil med gæld, så kan Solgt.com hjælpe dig.

 

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Hvilken betydning har gæld i bilen når du skal sælge eller købe bil?

Når du har gæld i din brugte bil, er der flere ting du skal være opmærksom på. Det kan være svært at sælge din brugte bil, og mange private købere vil også være nervøse ved at købe en bil med gæld, da det er dig der skal sørge for at restgælden bliver betalt. Medmindre du har gjort dette inden vurdering og salg til privat, så har køber ingen sikkerhed for at det bliver gjort og den panthaver som har lånt pengene ud, kan forlange bilen retur hvis det ikke bliver gjort.

Som sælger af bilen, er det også din pligt at gøre køber opmærksom på, at din brugte bil har gæld. Det kan i forvejen være problematisk og tidskrævende når du ønsker at sælge din brugte bil privat, og har du yderligere restgæld i din bil kan det holde mange fra at købe din bil. Restgæld kan være problematisk for både dig som sælger og for køber, og det er din pligt som sælger at gøre opmærksom på, at der er gæld i bilen. Gør du ikke dette, kan du blive anmeldt for bedrageri, og det kan i værste tilfælde ende med en retssag.

At sælge bil med restgæld kan hurtigt gå hen og blive et dyrt bekendtskab, hvis ikke du kan betale din restgæld. Hvis ikke du kan betale restgælden kan køber melde dig til politiet, og har du ikke pengene kan du være nødsaget til at tage et lån i banken eller på anden måde låne penge for at undgå en retssag. At stå i en situation hvor køber ønsker at lade handlen gå tilbage er ikke optimal og at skulle købe en bil retur, som man troede man havde solgt kan koste dig meget tid og energi.

 

Hvordan finder jeg min restgæld?

Når købere ofte holder sig fra at købe en brugt bil med restgæld, sker det af flere grunde. Dels kan det for køber få alvorlige konsekvenser at købe en bil med gæld, og derud over kan det kræve en masse tid fra køber, og da de fleste ønsker en hurtig og nem handel når de skal købe bil, så holder de fleste sig fra biler med restgæld.

Når du som sælger af brugt bil, ønsker at finde ud af hvad restgælden er på din brugte bil kan du gøre det på flere måder.

- Mange har allerede en kopi af deres låneaftale liggende, og derfor kan man i de fleste tilfælde hurtig se hvad ens gæld er.

- Har man lånet i sin bank, vil man ofte kunne se restgælden ved at gå ind på sin netbank og hurtig få et overblik over hvad restgælden er.

- Har du lån i et af landets mange finansieringsselskaber, så kan du kontakte disse for at få den præcise gæld i bilen. De kan hurtigt og simpelt lave en opgørelse på din gæld, som du efterfølgende kan få tilsendt.

Husk i alle tilfælde, at der kan være et gebyr for indfrielse af restgæld/pant, som skal medregnes i indfrielsessummen.

Skal du have vurderet og solgt brugt bil med gæld så kan Solgt.com hjælpe dig. Solgt.com er nemlig en sammenslutning af landets 35 største autoriserede bilkoncerner, og med mere end 160 butikker kan vi trygt, sikkert og hurtigt hjælpe dig med at sælge bil, uanset om der er gæld i bilen eller ej.

Hos Solgt.com og hos vores samarbejdspartnere kan du altid være sikker på professionel rådgivning. Vi hjælper dig til en ærlig vurdering via vores helt unikke og innovative vurderingsrobot, som inden for 24 timer giver dig svar på hvad din brugte bil er værd. Efterfølgende kan rådgiverne i de enkelte forhandlere hjælpe dig med alle dokumenter. De sørger for at restgælden bliver betalt, og I finder en løsning hvis det skulle være mere end hvad bilen er værd. Ligeledes sørger de også for at udbetale eventuel overskydende beløb som du modtaget inden for 3 hverdage.

Hvis du overvejer eller ønsker at vurdere og sælge en brugt bil med gæld, så lad Solgt.com hjælpe dig til en sikker og tryg handel uden bøvl.

Gæld i brugt bil? Ingen problem hos Solgt.com

Har du har restgæld i din brugte bil, men ønsker at sælge så mener vi at det skal være ligetil med Solgt.com. Undgå besværet og usikkerheden omkring hvordan du slipper af med restgælden på din brugte bil. Solgt.com køber din bil, og sørger for at restgælden bliver indfriet med det samme. Når en af vores forhandlere køber din brugte bil, påtager de sig ansvaret for at få betalt restgælden på din bil, og er der mere tilbage udbetales dette naturligvis til dig.

Medbring blot dokumentation om samlet restgæld og finansieringsinstitut, så sørger vi for resten.

Få vurderet og sælg bil med Solgt.com. Vi sparer dig for bekymringerne og hjælper dig sikkert, trygt og nemt af med din brugte bil.