Brugte biler købes
af Solgt.com

Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Hvad siger kunderne om Solgt.com?

Virkelig hurtigt og nemt bilsalg, fik en rimelig pris, og pengene gik ind som lovet. Jeg vil helt klart sælge bil hos jer igen.

Lars NielsenHurtigt og nemt

Jeg syntes det var en god og professionel oplevelse. Jeg kan klart anbefale at anvende solgt.com ved bilsalg.

Leonard VejlsøeGodt og hurtigt bilsalg👍

God hurtig proces og efter lidt forhandling fik jeg den rette pris.
Kan anbefales at gå den vej hvis man ikke selv har helt styr på det 👍😊

VintherGod hurtig proces og efter lidt…

Biler købes

Er omkostningerne på din brugte bil løbet løbsk? Begynder alderen og de små tegn på slitage at vise sig? Måske har du en helt tredje grund, men hvor skal man starte og hvordan sælger jeg bedst min brugte bil? Biler købes hos Solgt.com, og vi har en mission: Det er at gøre det så enkelt og sikkert for dig at sælge din bil. Solgt.com er landets førende indenfor online vurdering og salg af brugte biler. Bag navnet står nemlig nogle af landets største og mest velrenommerede bilforhandlere fra hele Danmark. Vi har gjort opkøb af biler helt enkelt og ligetil. Så hvis du er klar til at sælge din bil, så er Solgt.com klar til at købe den.

En søgning eller personlig reference har måske ledt dig hen til vores side, og søger du erfaring og ekspertise i opkøb af biler, så er du kommet det helt rigtige sted. Online bilvurdering og salg af alle typer personbiler fra år 2000 og frem er helt enkelt og sikkert hos Solgt.com.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Opkøb af biler online i hele Danmark

Skal du sælge din brugte bil, begrænser du ofte din søgning til den lokale forhandler. Det kan betyde meget for din pris. Da brugtbilsmarkedet ofte kan være bestemt af område og efterspørgsel, kan prisen variere flere tusinde kroner fra område til område. Opkøb af biler online med Solgt.com giver dig flere fordele ved vurdering og salg af din brugte bil.

Hos Solgt.com har vi udviklet en brugervenlig og innovativ vurderingsrobot, der med den nyeste teknik scanner hele det danske marked for brugte biler. Den finder samtlige biler til salg med sammenlignelige data, og det er altså en sum af hele det danske marked, der bestemmer prisen på din brugte bil. Det betyder også, at det ikke har nogen betydning om du er bosat i Jylland, på Fyn eller Sjælland, du vil altid være sikker på en ærlig vurdering og den helt rigtige opkøbspris på din brugte bil.

Efter vurderingen på din brugte bil, har du flere muligheder. Hvis vurderingen lever op til dine forhåbninger, så har Solgt.com et kæmpe netværk af nogle af landets største bilforhandlere. De står alle klar til at rådgive dig omkring den videre proces. Du booker blot en tid hos en af vores forhandlere i dit lokalområde, og sammen gennemgår i bilen og sikrer, at der ikke er glemt noget. Efter en gennemgang kan prisen justeres en smule op eller ned og
du har efterfølgende vores garanti for, at vi køber din bil indenfor 7 dage.

Snyd ikke dig selv for den gode handel. Solgt.com er gratis og helt uforpligtende vurdering, så hvad venter du på? Oplev fremtiden, prøv en online vurdering og salg af din brugte bil allerede i dag.

Brugte biler købes - Online vurdering og salg lige til døren

Fremtiden er NU og vores private tid er blevet endnu mere kostbar de seneste år. Med den konstante udvikling af internettet, og måden vi handler ind på, har Solgt.com blot virkeliggjort, hvad mange har ventet på. Brugte biler købes i hele Danmark, og du kan nu få en online vurdering og starte salget af din bil hjemme fra sofaen.

Når du tjekker ind på Solgt.com er du kun to trin fra at have fået en vurdering samt muligheden for at sælge din brugte bil. Det hele starter med, at du indtaster din nummerplade i vores vurderingsrobot. Efterfølgende er det blot at vente, for indenfor kort tid vil du modtage en ærlig vurdering ”lige til døren” i form af en sms eller på e-mail. Er prisen som forventet, så tilbyder vi helt gratis og selvfølgelig uforpligtende en rådgivning og tjek af din bil, hos en af vores samarbejdspartnere tæt på dig.

Ved online vurdering og salg af brugt bil, skal du hos Solgt.com være sikker på en tryg handel. Der findes mange forskellige sider, som alle tilbyder den samme løsning, nemlig en vurdering af brugte biler. Hos Solgt.com er vi rigtige mennesker bag skærmen, og for din sikkerhed og for at give dig den bedste mulige pris, tilbyder vi derfor en uforpligtende snak hos en af vores samarbejdspartnere nær dig.

Hos Solgt.com skaber vi mere end blot en vurdering og et salg. Vi hjælper dig til en sikker og hurtig handel, der hvor du er mest tryg.

Det siger kunderne på Trustpilot

Salg af bil? Vi giver en garanteret handel

I dag kan du mange steder få en idé om, hvor meget din brugte bil er værd digitalt. Det er dog blot en indikation og det kan være svært at finde ud af, hvor de får deres informationer fra. Ligeledes er der heller ingen sikkerhed for, at du kan sælge bilen på sådanne sider, og mange af stederne vil de også opkræve et gebyr for eventuel vurdering. Hos Solgt.com mener vi det når vi siger at brugte biler købes og får du din bil vurderet hos os, så garanterer vi at købe din bil, hvis du er tilfreds med prisen. Det hele gratis for dig!

Det kalder vi GARANTIVURDERING. Med sådan en i hånden, garanterer vi, at du altid kan sælge din bil hos en af vores mange samarbejdspartnere. Hos Solgt.com får du nemlig en ærlig vurdering og vi sørger for, at du altid får den bedst mulige pris markedet er villig til at betale for din brugte bil. Prøv det kvit og frit, indtast din nummerplade og se hvad Solgt.com kan gøre for dig.

Vi køber din brugte bil i dag

Er din bil ved at være gammel og slidt? Føler du, at regningerne til den gamle bil vokser, blot for at holde den ved lige? Kunne du tænke dig at køre mere miljøvenligt, og savner du duften af en nyere bil? Kan du svare JA til en af disse sætninger, så er Solgt.com helt sikkert noget for dig.

Vi køber din brugte bil i dag – hurtigt, nemt og 100% sikkert. Det hele starter online i fremtidens vurderingsrobot. Lad ikke dine drømme om ny bil stoppe ved tanken om alt bøvlet ved at skulle sælge din brugte bil privat. Hos Solgt.com er du i sikre hænder, og vi hjælper dig fra vurdering til salg af din nuværende bil.

Vi laver opkøb af alle personbiler fra årgang 2000 og frem og vi lover dig en helt ærlig pris uden bøvl. Spar tid og penge og lad vores professionelle samarbejdspartnere købe din brugte bil. Hele Danmarks nye online vurdering. Skabt af bilindustrien - til glæde og gavn for dig der ønsker at sælge bil.

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.