Biler købes

Er omkostninger på din brugte bil løbet løbsk? Begynder alderen og de små tegn på slitage at vise sig? Måske er dine grunde en helt tredje, men hvor skal man starte og hvordan sælger jeg bedst min brugte bil? Biler købes hos Solgt.com, og vi har en mission: Det er at gøre det så enkelt og sikkert for dig, at sælge din bil. Solgt.com er landets førende indenfor online vurdering og salg af brugte biler. Bag navnet står nemlig nogle af landets største og mest velrenommerede bilforhandlere fra hele Danmark. Vi har gjort opkøb af biler enkel og ligetil. Så hvis du er klar til at sælge din bil, så er Solgt.com klar til at købe den.

En søgning eller personlig reference har måske ledt dig hen til vores side, og søger du erfaring og ekspertise i opkøb af biler, så er du kommet det helt rigtige sted. Online vurdering og salg af alle typer personbiler fra 2000 og frem enkelt og sikkert hos Solgt.com.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Opkøb af biler online i hele Danmark

Skal du sælge bil, begrænser du ofte din søgning til den lokale forhandler. Det kan betyde meget for din pris. Da brugtbilsmarkedet ofte kan være bestemt af område og efterspørgsmål, kan prisen variere flere tusinde kroner fra område til område. Opkøb af biler online med Solgt.com giver dig flere fordele, ved vurdering og salg af din brugte bil.

Hos Solgt.com har vi udviklet en brugervenlig og innovativ vurderingsrobot, der med den nyeste teknik scanner hele det danske marked for brugte biler. Den finder samtlige biler til salg med sammenlignelige data, og det er altså en sum af hele det danske marked der bestemmer prisen på din brugte bil. Det betyder også at det ikke har nogen betydning om du sidder i Jylland, på Fyn eller Sjælland, du vil altid være sikker på en ærlig vurdering og den helt rigtige opkøbspris på din brugte bil.

Efter vurdering på din brugte bil, har du flere muligheder. Hvis vurderingen lever op til dine forhåbninger, så har Solgt.com et kæmpe netværk af nogle af landets største bilforhandlere. De står alle klar til at rådgive dig omkring den videre proces. Du booker blot en tid hos en af vores certificerede forhandlere i dit lokalområde, og sammen gennemgår i bilen og sikrer at der ikke er glemt noget. Efter en gennemgang kan prisen justeres en smule op eller ned og
du har efterfølgende vores garanti for, at vi køber din bil indenfor 7 dage.

Snyd ikke dig selv for den gode handel. Solgt.com er gratis og helt uforpligtende vurdering, så hvad venter du på? Oplev fremtiden, prøv en online vurdering og salg af din brugte bil allerede i dag.

 

Brugte biler købes - Online vurdering og salg lige til døren.

Fremtiden er NU, samt at vores private tid er blevet endnu mere kostbar de seneste år. Med den konstante udvikling af internettet, og måden vi handler ind på har Solgt.com blot virkeliggjort hvad mange har ventet på. Brugte biler købes i hele DK, og du kan nu få en online vurdering og starte salget af din bil hjemme fra sofaen.

Når du tjekker ind på Solgt.com er du kun 2-trin fra at have fået en vurdering samt muligheden for at sælge din brugte bil. Det hele starter med at du indtaster din nummerplade i vores vurderingsrobot. Efterfølgende er det blot at vente, for indenfor kort tid vil du modtage en ærlig vurdering ”lige til døren” i form af en sms eller på e-mail. Er prisen som forventet så tilbyder vi helt gratis og selvfølgelig uforpligtende en rådgivning og tjek af din bil, hos en af vores samarbejdspartnere tæt på dig.

Ved online vurdering og salg af brugt bil, skal du hos Solgt.com være sikker på en tryg handel. Der findes mange forskellige sider som alle tilbyder den samme løsning, nemlig en vurdering af brugte biler. Men Solgt.com er vi rigtige mennesker bag skærmen, og for din sikkerhed og for den bedst mulige pris, tilbyder vi derfor en uforpligtende snak hos en af vores samarbejdspartnere nær dig.

Hos Solgt.com skaber vi mere en blot en vurdering og et salg. Vi hjælper dig til en sikker og hurtig handel, der hvor du er mest tryg.

 

Salg af bil? Vi giver en garanteret handel

Mange steder kan du i dag online få en ide om hvor meget din brugte bil er værd. Det er dog blot en indikation, og hvor de får deres informationer fra kan også være svært at finde ud af. Ligeledes er der heller ingen sikkerhed for, at du kan sælge bilen på sådanne sider, og mange af stederne vil de også opkræve et gebyr for eventuel vurdering. Hos Solgt.com mener vi det når vi siger; ” At brugte biler købes” og får du din bil vurderet hos os, så garanterer vi at købe din bil hvis du er tilfreds med prisen. Det hele gratis for dig!

Det kalder vi GARANTIVURDERING, og med sådan en i hånden, garanterer vi at du altid kan sælge din bil hos en af vores mange samarbejdspartnere. Hos Solgt.com får du nemlig en ærlig vurdering, og vi sørger for at du altid får den bedst mulige pris markedet er villig til at betale for din brugte bil. Prøv det kvit og frit, indtast din nummerplade og se hvad Solgt.com kan gøre for dig.

 

Vi køber din brugte bil i dag

Er din bil ved at være gammel og slidt? Føler du at regningerne til den gamle bil vokser, blot for at holde den vedlige? Kunne du tænke dig at køre mere miljøvenligt og savner du duften af nyere bil? Kan du svare JA til en af overstående sætninger så er Solgt.com helt sikkert noget for dig.

Vi køber din brugte bil i dag – Hurtig, nemt og 100% sikkert. Online i fremtidens vurderingsrobot. Lad ikke dine drømme om ny bil stoppe ved tanken om alt bøvlet ved at skulle sælge din brugte bil privat. Hos Solgt.com er du i sikre hænder, og vi hjælper dig fra vurdering og til salg af din nuværende bil.

Vi laver opkøb af alle personbiler fra årgang 2000, og vi lover dig en helt ærlig pris uden bøvl. Spar tid og penge, og lad vores professionelle samarbejdspartnere købe din brugte bil. Hele Danmarks nye online vurdering. Skabt af bilindustrien, til glæde og gavn for dig der ønsker at sælge bil.