SÆLG DIN BIL

Få gratis
bilvurdering
her

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Gratis bilvurdering

Overvejer du at sælge din brugte bil? Hvad er din brugte bil værd? Hvis du kunne tænke dig at vide det, så kan Solgt.com hjælpe dig. Vi er landets største sammenslutning af bilforhandlere. Solgt.com er skabt med ønsket om at gøre det let og sikkert for dig at sælge bil. Vi hjælper dig med at få en gratis vurdering af din bil.

Solgt.com gør det nemt for dig at få din bil vurderet online. Indtast din nummerplade, udfyld supplerende oplysninger som km, bilens stand, mærke, model osv. og få en ærlig vurdering indenfor 24 timer. Du kan vælge at bruge vores vurdering aktivt eller blot se hvad du kan forvente at få for din brugte bil.

Er onlinevurderingen interessant for dig, så står professionelle rådgivere klar til en snak om dine muligheder. Sammen gennemgår i bilen og vores eksperter sørger for, at det hele er taget i betragtning i forhold til vurderingen. Efterfølgende er det op til dig, om du ønsker at sælge eller om din bil skal indgå i en byttehandel. Brugt bil, gratis vurdering, professionel rådgivning - Solgt.com.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Hvad er din bil værd? Få en ærlig bilvurdering

Hos Solgt.com mener vi, at du har krav på en ærlig bilvurdering. En ærlig vurdering betyder for os, at du kan forvente høj datasammenligning, bred bilvurdering i hele landet og mulighed for at sælge uden bøvl, hvis vurderingen er interessant.

Derfor kan en online vurdering af din brugte bil have flere fordele! Den smarte vurderingsrobot, kan på kort tid scanne hele det danske marked for brugte biler. Den sammenligner data og sørger for, at vurderingsgrundlaget bliver så korrekt som muligt. Ligeledes kigger den på det samlede marked og ikke kun markedet nær dig. Derved fortæller den os, hvad markedet er villig til at betale for din bil. Er du tilfreds med vores vurdering, så køber vi den selvfølgelig uden bøvl.

Er du enig i en ærlig bilvurdering? Det vides ikke før du har prøvet det og uanset om du ønsker at sælge bil eller ej, så er vores vurdering gratis og uforpligtende, mens at du får en idé om hvad din bil er værd. Bestem selv om du vil sælge din bil, få vurderet bilen gratis online hos Solgt.com.

 

Hvordan vurderer Solgt.com prisen på brugte biler?

Når du har fået udarbejdet en vurdering af din brugte bil hos Solgt.com, har du efterfølgende mulighed for en uforpligtende snak med en erfaren rådgiver nær dig. Hos en af vores samarbejdspartnere tager i en snak og kigger din bil efter med friske øjne. Når vi ønsker, at se dig personligt og gennemgå bilen med dig, sker det af flere grunde. Sikkerhed og tryghed er det vigtigste for Solgt.com, og da vi skal være sikre på, at du har fået den bedste mulige pris, så har vi fortsat brug for den personlige kontakt og tjek af bilen.

Vi ved allerede en hel masse om din bil ud fra bilens nummerplade, som du oplyser til os. Men nogle ting kan vi ikke vide eller se før du står hos forhandleren og får gennemført et tjek af bilen. Det vil altid være en individuel vurdering af lige præcis bilens stand, men disse er eksempler på, hvad der kan være med til at regulere prisen:

  • Røg i bilen
  • Manglende servicestempler
  • Skader
  • Ridser
  • Ødelagte sæder
  • Rust
  • Stenslag i forruden

Derfor er vores personlige bilvurdering så vigtigt. Vi hjælper hinanden til den bedste pris på din brugte bil, og sikrer at du får præcis det din brugte bil er værd.

 

Måske Danmarks bedste salgsvurdering af brugt bil

Hvad er din bil værd? Du får hurtigt en idé om, hvor meget din brugte bil er værd. Om det er Danmarks bedste online vurdering af din bil, bestemmer du. Gratis bilvurdering, hvor du helt enkelt bestemmer om du ønsker at sælge eller ej?

Er du tilfreds med vores bilvurdering, har du mulighed for rådgivning fra en af vores bil rådgivere. Det er uforpligtende, og for mange er det en vished om, at du trygt kan sælge din bil hos Solgt.com.

Vi pakker ikke noget ind, men tilbyder ærlig og professionel vurdering af din brugte bil online. Solgt.com gør det let for dig, som ønsker at sælge bil online allerede i dag. Få vurderet bilen gratis og sælg din brugte bil med den mest retvisende pris på bilens værdi - prøv Solgt.com.

 

Få hjælp til at sælge din brugte bil med Solgt.com

Skal du af med bilen? Så står Solgt.com klar til at hjælpe dig. Vi hjælper danskere hver dag med salg af brugte biler. Vi giver dig landets mest ærlige vurdering af bilen, der er sammenlignet med andre biler på markedet. Du får altså en dybere indsigt i markedet for brugte biler og en mere fair pris på bilen. Vores robot er specielt udviklet til at finde ud af, hvad din bil er værd ved at vurderer, hvordan andre biler i samme stand prissættes i Danmark. Vi ønsker at du får den mest fair pris for bilen, og derfor skal dette værktøj selvfølgelig også være gratis at anvende. Indtast nummerpladen, robotten vurderer, og du får en ærlig pris på bilen efter kort tid.