Gratis bilvurdering

Overvejer du at sælge din brugte bil, og kunne du godt tænke dig at vide hvad din bil er værd? Så kan Solgt.com hjælpe dig. Vi er landets største sammenslutning af bilforhandlere. Solgt.com er skabt med ønsket om at gøre det let og sikkert for dig at sælge bil.

Solgt.com gør det nemt for dig at få din bil vurderet online. Indtast nummerpladen, udfyld supplerende oplysninger som km, stand osv. Og få en ærlig vurdering inden for 24 timer. Du kan vælge at bruge vores vurdering aktivt, eller blot se hvad du kan forvente at få for din brugte bil.

Er onlinevurderingen interessant for dig, så står professionelle rådgivere klar til en snak om dine muligheder. Sammen gennemgår i bilen, og vores eksperter sørger for at det hele er taget i betragtning ift. vurderingen. Efterfølgende er det op til dig om du ønsker at sælge, eller om din bil skal indgå i en byttehandel. Brugt bil, gratis vurdering, professionel rådgivning – så Solgt.com.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

En ærlig vurdering

Hos Solgt.com mener vi at du har krav på en ærlig vurdering. En ærlig vurdering betyder for os, at du kan forvente dig følgende: Høj datasammenligning, bred vurdering i hele landet og mulighed for at sælge uden bøvl, hvis vurderingen er interessant.

Derfor kan en online vurdering af din brugte bil have flere fordele! Den smarte vurderingsrobot, kan på kort tid scanne hele det danske marked for brugte biler. Den sammenligner data, og sørger for at vurderingsgrundlaget bliver så korrekt som muligt. Ligeledes kigger den på det samlede marked, og ikke kun nær dig. Derved fortæller den os, hvad markedet er villig til at betale for din bil. Er du tilfreds med vores vurdering så køber vi den selvfølgelig uden bøvl.

Er du enig i en ærlig vurdering? Det vides ikke før du har prøvet det, og uanset om du ønsker at sælge bil eller ej, så er vores vurdering gratis og uforpligtende. Bestem selv om du vil sælge bil, få en gratis online vurdering hos Solgt.com.

 

Hvordan vurderer Solgt.com prisen på brugte biler?

Når du har fået udarbejdet en vurdering af din brugte bil hos Solgt.com, har du efterfølgende mulighed for en uforpligtende snak med en erfaren rådgiver nær dig. Hos en af vores certificerede samarbejdspartnere tager i en snak og kigger din bil efter med friske øjne. Når vi ønsker at se dig personligt og gennemgå bilen med dig, sker det af flere grunde. Sikkerhed og tryghed er det vigtigste for Solgt.com, og da vi skal være sikker på, at du har fået den bedst mulige pris, så har vi fortsat brug for den personlige kontakt og tjek af bilen.

Vi ved allerede en hel masse om din bil ud fra nummerpladen, som du oplyser til os. Men nogle ting kan vi ikke vide eller se, før du står hos forhandleren og får gennemført et tjek af bilen. Det er bl.a. følgende eksempler, som kan være med til at regulere prisen en smule: Røg i bilen, manglende servicestempler, skader, ridser, ødelagte sæder, rust, stenslag i forruden. Det er blot eksempler og vil altid være en individuel vurdering fra bil til bil.

Derfor er vores personlige vurdering så vigtigt. Vi hjælper hinanden til den bedste pris på din brugte bil, og sikrer at du får præcis det din brugte bil er værd.

 

Måske Danmarks bedste salgsvurdering af brugt bil

Du får hurtig, ligetil og helt simpelt en ide om hvor meget din brugte bil er værd. Om det er Danmarks bedste online vurdering, bestemmer du? Gratis bilvurdering, hvor du helt enkelt bestemmer om du ønsker at sælge eller ej?

Er du tilfreds med vores vurdering, har du mulighed for rådgivning fra en af vores bilrådgivere. Det er uforpligtende, og for mange er det en vished om at du trygt kan sælge din bil hos Solgt.com.

Vi pakker ikke noget ind, men tilbyder ærlig og professionel vurdering af din brugte bil online. Solgt.com gør det let for dig som ønsker at sælge bil online allerede i dag. Ønsker du at få en gratis vurdering og sælge din brugte bil, så kontakt Solgt.com.