Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Om Solgt.com

Mød Solgt.com

By 14. July 2022 October 16th, 2023 No Comments

De seneste måneder har du kunne møde en håndfuld af vores forhandlere på vores sociale medier. På den måde har du fået sat ansigt på nogle af dem, som du kan møde til et vurderingseftersyn gennem Solgt.com. Alle sammen dygtige forhandlere, som står klar til at hjælpe og rådgive dig med dit bilsalg – og hvis du er på udkig efter en ny bil, hjælper de dig også gerne med dette.

Har du endnu ikke mødt vores forhandlere? Læs med herunder og se, hvem du kan møde til inspektion. Følg også med på vores Facebook, Instagram og LinkedIn, hvor du kan møde flere af vores forhandlere de næste måneder. Her kan du også finde gode råd og fakta om bilbranchen samt information om Solgt.com.

Mød vores forhandlere

Navn: Jonas Hassig

Forhandler: Autohuset Vestergaard, Vejle

"Mange kan være i tvivl om processen ved privatsalg og måske endda være en smule bange for at sælge en bil privat. Så synes jeg det er rart at kunne give kunderne den tryghed i deres bilsalg. I flere tilfælde har en bilvurdering også ført til et bilsalg, så det er jo blot et plus ved at være en del af Solgt.coms samarbejdet."

Navn: Phillip Ritter

Forhandler: Frimann Biler, Nykøbing Falster

”Som kunderådgiver møder man altid mange forskellige kundetyper som er på udkig efter deres næste bil og får fornøjelsen af at give en kvalitetsservice i hele forløbet. Gennem Solgt.com får man lov til at overføre den service til kunder som vil sælge deres brugte biler uden bøvl og hvor kunden slipper for at forhandle prisen hjemme i indkørslen. Solgt.com gør det nemt, simpelt og hurtigt at sælge sin bil”

Navn: Sarah Olsson

Forhandler: Bjarne Nielsen, Køge

"Jeg synes, at solgt.com giver en meget god indikation af, hvad bilerne er værd. Priserne afviger ikke meget fra den de får på nettet til når de er beset af forhandler."

Navn: Andrés Frederiksen

Forhandler: Via Biler, Valby

"Jeg synes synes det er fedt at bidrage til at give kunden en nem, sikker og hurtig handel når de benytter Solgt.com."

Navn: Alexander Bonde

Forhandler: Frimann Biler, Maribo afdelingen på Lolland

”Det jeg rigtig godt kan lide ved Solgt.com er, at det er nemt for kunden. Her tager vi hånd om hele forløbet, fra vurdering af bilen, til afmelding af nummerplader samt indfrielse af evt. restgæld eller anden hæftelse i bilen. Det bliver ikke mere simpelt end det”

Sælg bil med Solgt.com

Skal du sælge din bil? Få en online bilvurdering helt gratis gennem Solgt.com og book dernæst en tid til vurderingsinspektion. Her møder du en af vores dygtige forhandlere, som gennemgår bilen sammen med dig. Vores forhandlere hjælper desuden også gerne med rådgivning til dit næste bilkøb.

Vi har forhandlere over hele landet, så der er helt sikkert også en forhandler tæt på dig. Find vores forhandlere her.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.
Hjælp