Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Vores indblik

Hvem er Solgt.com

By 19. August 2020 September 2nd, 2020 No Comments

Solgt.com er mere end blot en online-vurderingsside

Hos Solgt.com er vi med på at måden vi køber og sælger bil på hele tiden skifter, og at i fremtidens bilbranche er det ikke nok kun at have én løsning til kunderne. Til dig der skal sælge bil ved vi, at du skal kunne sælge din bil på din måde og du skal være sikker på at få en ærlig pris for din bil.

Hos Solgt.com har vi en mission; At gøre det så nemt for dig at sælge din brugte bil, som overhovedet mulig. Yderligere ønsker vi at sikre, at du altid har mulighed for at sidde hjemme i trygge rammer og få vurderet din bil, inden du tager afsted for at besøge en forhandler.

Vi lever vi af glade kunder og selv om vi er en online-platform, så er det vigtigt for os, at du altid kan være sikker på at få en første klasses behandling, uanset hvilken bil du har og hvorfor du ønsker af sælge den. Derfor er det også vigtigt for os at fortælle, at der bag skærmen sidder rigtige mennesker som gør alt hvad de kan, for at din oplevelse hos Solgt.com bliver rigtig god.

Selv om vi hver dag sidder klar og hele tiden prøver at forbedre din oplevelse på vores platform, så laver vi fejl. Vi er ikke bange for at indrømme dette, men når det sker, gør vi alt for at vende det og sørger for at du får en positiv oplevelse ud af det. God service er fremtiden, og som det altid har været tilfældet, så er loyale og glade kunder det vigtigste i en virksomhed. Derfor har vi hos Solgt.com allieret os med 35 af Danmarks største bilforhandlere med over 170 filialer fordelt over hele Danmark. På den måde er vi både landsdækkende og lokale.

En dagligdag med fokus på den enkelte kunde – samt udvikling af koncept og kompetencer

Her kan du møde nogle af de folk der hver dag arbejder på at gøre din oplevelse med Solgt.com så god som muligt – velkommen indenfor.

Rasmus Pallesen – Direktør og ansvarlig for drift og udvikling af konceptet.

Rasmus er blandt mange ting indbegrebet af en rigtig bilmand. Han har været med i branchen i mange år, og kender om nogen branchen indefra. Rasmus arbejder primært med udvikling og optimering, så det hele tiden bliver bedre og mere enkelt for kunderne at navigere og bruge Solgt.com. Det skal være nemt og hurtigt at sælge sin brugte bil, og samtidig skal det meste kunne gøres online. Solgt.com er et simpelt produkt, men med en masse komplekse processer bagved. Solgt.com skal være en førsteklasses brugeroplevelse, og det kræver meget arbejde.

Rasmus er også forhandlernes mand. Husk på at Solgt.com tæller ca. 170 filialer af de største bilkoncerner i Danmark, og de skal alle forstå og kunne navigere i systemet således at kundernes oplevelse er den sammen, uanset hvilken forhandler der besøges.

Solgt.com er fortsat i sin spæde begyndelse. De daglige driftsopgaver går hånd i hånd med det arbejde der ligger i hele tiden, at sikre kontinuerlig udvikling og forbedring af Solgt.com. Vi kan se at efterspørgslen er stor på den ydelse vi tilbyder hos Solgt.com, og vores fornemmeste opgave ligger i at gøre brugeroplevelsen så enkel og god som muligt, samt at sikre de helt rigtige priser på brugte biler. Som Rasmus siger ”Vi vil være danskernes fortrukne, når det kommer til bilvurdering og salg af brugte biler og rejsen er godt begyndt.”

Kjestine – Support og projektmedarbejder med ansvar for al support.

Kjestine er bindeleddet mellem forbrugeren og forhandlerne. Hun er Solgt.com´s stemme, så hvis du som forbruger kontakter os, er det Kjestine du får fat i. Muligheden for personlig kontakt er en af nøglerne ved Solgt.com, og Kjestine er blæksprutten der altid sørger for at du kan få hjælp.

Arbejdet består til daglig af support og kommunikation til forhandlere og forbrugere. Det er to vidt forskellige supportopgaver, men hendes fornemmeste opgave er, at hjælpe med at der bliver vurderet og solgt så mange biler som muligt til glæde og gavn for forbrugerne. Det skal være let og trygt at bruge Solgt.com.

Har du brug for hjælp, så er Kjestine altid klar! Ingen dage er ens, og Kjestine har mange års erfaring indenfor bilbranchen hvilket du vil kunne mærke når du kontakter Solgt.com. Vi arbejder hårdt for at give kunderne den bedste oplevelse, og samtidig give vores forhandlere den nødvendige support. Kjestine er klar, så har du spørgsmål eller andet, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til hende.

Danmarks førende eksperter indenfor bilvurdering sidder klar til at lave en ærlig vurdering
af din brugte bil.

Ingen bil fungerer uden en god motor. Solgt.com er motoren vores topmotiverede vurderingsteam, der sikrer at du altid får en ærlig vurdering af din brugte bil.

Vurderingsteamet har tilsammen mange års erfaring med vurdering af brugte biler. Så sammen med vores kunstige intelligens, som leverer størstedelen af vurderingerne hver dag, sikrer vi hurtige og præcise vurderinger. Det bliver til flere tusinde vurderinger hver måned og tallene stiger måned for måned. Derfor har det også været vigtigt for Solgt.com at finde en partner hvor vi sikre, at udvikling altid ligger øverst. At de altid følger trends og tendenser i marked der kan være gavnligt for vurderingerne af vores kunders biler, således at vi altid sikre Danmarks bedste priser på de brugte biler.

Vi laver mange vurderinger hver eneste dag, og derfor er det vigtigt hele tiden at holde vores unikke og innovative vurderingsrobot opdateret med inputs som kan højne kvaliteten. Yderligere kan enkelte biler også blive udtaget til stikprøve eller blot til manuel vurdering. Her hjælper vores vurdereringsteam os med en ærlig og gennemvurderet pris inden du helt uforpligtende kan besøge en af vores forhandlere.

 

Din sikkerhed for en ærlig og professionel vurdering af din brugte bil.

Med en bil der både kosmetisk og teknisk skal fungere optimalt, så er det også vigtigt at have et sted hvor du trygt og sikkert kan komme for at være sikker på at alting er præcis som det skal være. Solgt.com er en sammenslutning af 35 af Danmarks største bilkoncerner, der på alle måder er med til at sikre at du altid kan være sikker på at få en ærlig vurdering og sælge din bil uden bøvl.

35 bilkoncerner med ca. 170 filialer og samlet flere 100 års brancheerfaring. Det er din sikkerhed for en hurtig, sikker og tryg handel hver gang du bruger Solgt.com. Alle har de en fælles mission: At gøre det så nemt for dig at sælge din brugte, som overhovedet muligt. Terminalen, VIAbiler, Uggerhøj, bil&Co, Andersen & Martini, CAL, Andersen biler, Aunsbjerg, Nellemann, Bayern Autogroup, P. Christensen, Autocentralen og Autohuset Vestergaard er blot nogle af de forhandlere der står klar med professionel rådgivning, når du skal sælge din brugte bil. Du kan se hele listen ved at trykke her. Efter at vores unikke og innovative vurderingsrobot har lavet en udregning af din brugte bil, har du gratis og uforpligtende mulighed for en professionel snak med en af vores samarbejdspartnere ved blot at booke tid til en inspektion.

Vi sikrer dig en hurtig, simpel, og ærlig handel af din brugte bil. Prøv Solgt.com og se hvad du helt ærligt kan få for din brugte bil.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Har du spørgsmål?

X

Hvad kan du helt ærligt få for din bil?
Tjek

Sælg din bil