Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Vores indblik

Da Motor-TV kom forbi – Den nemme måde at sælge bil på

By 1. September 2020 No Comments

Motor-Tv kom forbi til et kig på online vurdering og salg af brugt bil – En helt ærlig pris, enkelt og uden bøvl.

 

Hvad sker der når man samler 35 af landets største og mest innovative automobilforhandlere, med mere en 170 filialer fordelt over hele landet, alle med det fælles mål; At gøre det så nemt for dig at sælge din brugte bil, som overhovedet muligt.

Man skaber Solgt.com, og får nogle af landets førerende og nyskabende hoveder til at udvikle konceptet. En simpel og ligetil online brugerflade, hvor kunden altid er i fokus. MotorTv har været forbi til et kig ned i maskinrummet. To korte indslag er der kommet ud af deres besøg, begge videoer kan du finde i denne artikel.

Solgt.com er til dig som måske ikke altid kan overskue hvordan man bedst og mest sikkert får solgt sin brugte bil, eller som ikke ønsker at bruge en masse tid og energi på at sælge privat. Til dig som gerne vil have professionel vejledning under salg, samt mulighed for hjælp til at finde den næste bil. Og til dig som ønsker en sikker, tryg og hurtig handel, og hvor der er mulighed for at starte rejsen hjemme fra sofaen.

Solgt.com er til dig som ønsker at bruge tiden på noget andet end at ligge og køre rundt til flere forskellige forhandlere, i håbet om en højere pris på din brugte bil. Til dig som vil være sikker på en ærlig pris du kan regne med, og til dig som ønsker at få den bedst mulige pris, for din brugte bil uanset hvor i landet du bor. Solgt.com hjælper dig hele vejen fra vurdering til salg af din nuværende bil. Vi sikrer at du får lige præcis det markedet er villig til at betale. Med vores landsdækkende netværk at forhandlere, sikrer vi at der ALTID er en nær dig, som står klar til at købe din bil grundet vores garantivurdering. Det er vurdering og salg af brugt bil HELT uden besvær.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Vurdering og salg af brugt bil i 3 lette trin.

 

Indgangsvinklen hos Solgt.com er, at det skal være helt enkelt for forbrugeren at få vurderet og sælge bil. Det betyder også at du med 3 helt simple indtastninger får en helt ærlig pris på din brugte bil Gratis og uforpligtende. Efterfølgende kan du så vælge at sælge den til en af vores mange forhandlere, hvoraf der altid er en tæt på dig.

Helt enkelt så indtaster du som kunde din nummerplade. Herefter udfylder du nogle basale spørgsmål, som kilometerstand på bilen, servicebog samt navn og kontaktoplysninger.  Herefter udregner vores innovative kunstige intelligens en pris på din brugte bil. I Solgt.com betyder enkelthed alt. Vi skal være sikker på; At gi den rigtige pris – Det skal være gratis og uforpligtende og så skal det være let og lige til.

Du kan se de korte indslag fra motortv her:

Kunstig intelligens og samarbejde med de førende eksperter i bilhandel sikrer dig det bedste salg.

 

Skal du sælge din brugte bil, så skal du også kunne være sikker på, at du kan regne med den pris du får. Hos Solgt.com mener vi det når du får en vurdering. ”Garantivurdering” kalder vi det, og som navnet antyder så kan du altid tage ned til en af vores samarbejdspartnere og være sikker på, at de vil købe din bil uanset hvor du bor.

Den avancerede teknik og online robot som scanner og gennemsøger markedet i samarbejde med vores vurderingsteam, sikrer dig den helt rigtige pris når du gerne vil sælge bil. Hele året rundt sidder de klar til at vurdere, og mange års erfaring gør, at de altid har fingeren på pulsen når det kommer til tendenser, trends og den helt rigtige pris på netop din bil.

En vurdering hvor der bliver taget højde for det hele, og hvor du som kunde kan føle dig tryg hele vejen.

 

Er du fortsat i tvivl om hvorvidt Solgt.com er det helt rigtige for dig, eller er du i tvivl om du har husket at beskrive din bil 100%. Fortvivl ej! Hos Solgt.com tager vi os af al det praktiske og administrative, såsom tjek af bilens stand, afmelding og overførsel af pengene via sikker betaling – så du ikke skal bekymre dig eller bruge unødvendig tid på den slags.

Når du har modtaget din vurdering på sms eller e-mail tilbyder Solgt.com dig, at du kvit og frit kan komme forbi en af vores mange forhandlere og få efterset din bil. Det er din sikkerhed hvis du er i tvivl, da vores professionelle rådgivere hurtig kan hjælpe dig til et klart overblik. Sammen gennemgår i bilen, og skulle du mod forventning have overset noget som kan have betydning for prisen så justeres prisen enten en smule op eller ned.

Efter gennemgang bestemmer du om du ønsker at sælge eller lige skal hjem på en tænker. Prisen er fast, og vores garantipris er gældende i 7 dage.  Så beslutningen er altid din.

Cecilie Hansen Er en af de glade kunder som har solgt bil med Solgt.com – Som mange andre sad hun og søgte på nettet da hun gerne ville sælge sin bil, men samtidig ikke ville bruge tid eller energien på at sælge privat; Jeg sad inde på min computer, og så søgte jeg egentlig bare på – hvordan sælger jeg min bil nemmest. Solgt.com var en af de muligheder der kom frem. Hun indtastede sin nummerplade, fik en pris og blev samtidig helt gratis og uforpligtende tilbudt en endelig inspektion hos en forhandler 500 meter fra hendes hus.

2 dage efter mødte Cecilie Hansen op til aftalte gennemgang; Jeg kom op til forhandleren hvor vi sammen kiggede bilen igennem, prisen han kom frem til passede i forhold til vurderingen og samtidig syntes jeg den var helt fair. Vi afsluttede handlen, og han var så sød at køre mig hjem, da jeg havde autostol og en lille baby med. Pengene de kom som aftalt to dage efter. Hurtig, simpel og ligetil. Det skal ikke være svært at sælge brugt bil - Prøv Solgt.com og oplev fremtiden inden for vurdering og salg af bil.

Se med på MotorTV og se hvor let det er at sælge bil med Solgt.com

 

De to indslag fra MotorTv er optaget forskudt, og det andet indslag kom faktisk til på baggrund af jer og seerne. I som hurtig kunne blive enige om at konceptet har været noget som manglede, men som fortsat har spørgsmål til hele processen og som ønsker enkelthed fra start til slut. For at vise hvor ligetil en vurdering og et salg kan være, så tog MotorTv igen på tur, og var med til en vurdering hos en af vores mangle forhandlere.

Faktisk er det helt simpel, og da vi arbejder tæt sammen med de bedste i markedet, er vores primære fokus altid enkelthed for kunden. Brugerfladen skal være ligetil så kunden altid føler at intet er skjult og at de kan regne med den vurdering de får.

Har du spørgsmål?