Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Bilsalg- og køb

3 simple trin til nemt og sikkert bilsalg

By 11. February 2021 October 16th, 2023 No Comments

En digital, personlig og ærlig vurdering helt uden bøvl.

 

Hos Solgt.com har vi en helt enkelt mission – Vi VIL være et landsdækkende netværk af Danmarks største autoriserede bilforhandlere, med det formål; At gøre det så nemt for dig at sælge din brugte bil, som overhovedet muligt. Samtidig ønsker vi gennem vores netværk, at tilbyde dig analyser, trends og tendenser, som kan være med til at hjælpe dig næste gang du skal sælge din brugte bil. Bilbranchen kan til tider være indviklet og kompliceret, og det kan være svært at finde ud af om man får den rigtige pris for sin brugte bil. Det ønsker vi at gøre op med hos Solgt.com. Her skal du være sikker på at du altid kan regne med en ordentlig handel, helt uden bøvl. Og samtidig skal du kunne stole på at vi gør ALT for at give dig den bedst mulige pris på din brugte bil.

Hos Solgt.com kan du sælge bil ved hjælp af 3 helt simple trin:

  1. Indtast din bils nummerplade i vores helt unikke og innovative vurderingsværktøj. Den scanner og sammenligner modeller som matcher din, ved at gennemsøge de brugte biler som er til salg på det danske “detail” marked. For at gøre vores robot endnu mere effektiv og præcis, har vi nogle af de bedste vurderingsfolk i Danmark til at sidde og udvikle vores platform.
  2. Efter du har indtastet dine oplysninger går der ikke længe før du vil modtage en vurderingspris på SMS og e-mail. Prisen skulle gerne give dig en helt ærlig vurdering af hvad du bør forvente at få for din brugte bil. Og er du tilfreds med vurderingen, så tilbyder vi efterfølgende en personlig gennemgang af bilen sammen med dig.
  3. Personlig gennemgang til sikring af 100% kvalitet i vores vurdering. Således gennemgår vi bilen sammen, og hvis du eller vi skulle have overset noget, så har vi her en mulighed for at opdage dette. Hvis det er nødvendigt, justeres prisen op eller ned. Det sikrer at du altid får lige præcis det din bil er værd. Og I nogle tilfælde måske endda også mere.

Efter gennemgang af din brugte bil, har du en garanteret pris – det vi også kalder en garantipris. Nu har du 7 dage til at tænke over det, og skulle du være interesseret i at sælge, så garanterer vi at købe bilen til den aftalte pris. Pengene har du via sikker betaling inden for tre dage. Alle dokumenter er udarbejdet af vores samarbejdspartnere, således at du slipper for alt det bøvlede, og blot skal komme og aflevere bilen, nøglerne og relevante dokumenter. HELT ENKELT, UDEN BØVL.

Gratis og uforpligtende – og ALTID personlig ekspertbetjening tæt på dig

 

Markedet for brugte biler varierer, og hvilke biler der hitter skifter nogle gange fra måned til måned. Vi ville ønske at alle som bruger vores platform måtte få den pris de ønsker, men desværre er dette ikke altid tilfældet. Marked bestemmer hvad din brugte bil er værd. Til gengæld garanterer vi, at vi altid sørger for, at du får den bedst mulige pris på din brugte bil.

Det betyder ikke, at vi ikke kan tage fejl eller at vores vurderingsværktøj ikke kan have overset noget. Det kan også være en tastefejl, eller andet der simpelthen gør at vi ikke rammer den rigtige pris ved vores forhåndsvurdering. Vi oplever at nogle desværre føler at deres vurdering er en smule for lav i forhold til egen forventning. Det kan der være flere grunde til. Det kan skyldes manglende indtastning af data, fejl i vores vurdering, eller at din bil indeholder meget ekstraudstyr, eller andet som kun en personlig gennemgang kan sætte en pris på.

Med 150 samarbejdspartnere og ekspertise i alle modeller vil vi gerne garantere, at der ALTID er en forhandler, der kan hjælpe med at finde den helt rigtige pris på din brugte bil uanset udstyr eller variant. Vi tilbyder ALTID en gratis og uforpligtende gennemgang med en ekspert i netop din model hver gang du får lavet en vurdering hos Solgt.com. Det er din og vores sikkerhed for, at du altid kan forvente den bedst mulige pris for din bil. Sammen gennemgår i bilen, og sikre at alle detaljer er kommet med. Det kan også være at netop denne forhandler mangler en bil som din, og det vil gøre, at prisen kan være en smule højere. Det kan også være at der skal justeres lidt i prisen grundet en lille skade eller andet, her justeres prisen så blot en smule ned.

Uanset hvad så håber vi hos Solgt.com at du prøver hele pakken når du ønsker at sælge bil med Solgt.com. Personlig eksperthjælp er vigtig for os, og på den måde sikrer vi også altid, at du får den bedst mulige pris for din brugte bil.

Prøv vores vurdering allerede i dag, og lade os mødes personligt i en digital fremtid.

Sælg bil med Solgt.com helt uden bøvl.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.
Hjælp