Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Ikke-kategoriseret

Online bilsalg med Solgt.com

By 14. July 2021 June 23rd, 2023 No Comments

I juni måned viste tal fra Motor-magasinet, at danske bilister ønsker at klare mest muligt online. Ligesom mange andre aspekter af samfundet, bliver bilbranchen nemlig mere og mere digital. Dette mønster ses både før og under Covid-19, og det tyder altså på at være et muligt mønster for fremtiden. De danske bilister bruger eksempelvis digitale værktøjer til at bestille tid til serviceeftersyn, kigge på ny bil og sælge deres brugte bil.

Solgt.com støtter op om en mere digital bilbranche og gør det muligt for forbrugere at sælge brugt bil online. Når du sælger din brugte bil gennem Solgt.com, slipper du for at oprette profiler og salgsannoncer. Desuden slipper du for at modtage beskeder og opkald fra private købere, prøvekørsler af din bil og forhandlinger. Solgt.com har samlet nogle af landets bedste forhandlere, så du slipper for at køre rundt til adskillige forhandlere med din brugte bil. Med Solgt.com får du et bilsalg helt uden bøvl. Det starter med en online vurdering og så et tjek af bilen hos en af vores samarbejdspartnere i nærheden af dig. Sammen med vores forhandlere, står vi for al administration og afmelding af din brugte bil og pengene overføres via Sikker Betaling.

Hvad er Solgt.com?

Solgt.com er din digitale platform til et nemt og sikkert bilsalg. Ved hjælp af blot tre trin kan du sælge din brugte bil. Solgt.com tilbyder et gratis og uforpligtende værktøj til vurdering af din brugte bils værdi. Derudover tilbyder vi professionel rådgivning gennem hele processen – også hvis du ønsker at bytte din brugte bil ud med en nyere bil.

1

Indtast oplysninger om din bil

Nummerplade
Kilometerstand
Status vedrørende servicebog
Kontaktinformation
2

Modtag vurderingspris indenfor 24 timer

Vurderingspris på SMS og e-mail med bookinglink
Book tid til inspektion hos en forhandler tæt på dig
3

Inspektion og garantipris

Tjek af bilens stand – dette kan få den endelige pris til at falde eller stige lidt
Modtag garantipris af forhandleren – herefter har du syv dage til at tænke over, om du ønsker at sælge din bil.
Hvis du accepterer prisen og vælger at sælge din brugte bil, vil du modtage pengene via sikker betaling indenfor tre dage.
Hvis du ønsker at købe en ny bil samtidig, står vores forhandlere også klar til at rådgive dig i dit køb.

Gratis og uforpligtende

Hele processen er helt gratis og uforpligtende for dig, så du kan altid få vurderet din bil. Du kan indtaste dine oplysninger lige når det passer dig og lige hvor det passer dig. Hvis du ikke er tilfreds med prisen i første omgang eller bare ikke er klar til at sælge din bil, kan du altid vende tilbage for at få din brugte bil vurderet igen.

Prøv vores online vurderingsværktøj herunder.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.
Hjælp