Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Ikke-kategoriseret

Hvad siger kunderne?

By 19. August 2021 June 23rd, 2023 No Comments

Hos Solgt.com betyder glade og tilfredse kunder alt. Derfor går vi gerne et ekstra skridt for at hjælpe vores kunder. Og hvad er bedre end kundernes egne ord? Vi har besøgt nogle af vores kunder for at høre om deres oplevelse med Solgt.com. Mød her June, René, Jess og Cille, som fortæller om deres oplevelser med Solgt.com. De forklarer også den simple proces set fra kundernes synspunkt.

Nemt og sikkert alternativ til privat bilsalg

June kommer fra Horsens og skulle sælge sin bil nummer to. I den sammenhæng stødte hun på Solgt.com. Hun forsøgte at finde den rette pris på den brugte bil og syntes, at Solgt.com virkede som en god mulighed. June oplevede en hurtig og simpel proces.

”Så havde vi pludselig booket en tid til at mødes med en forhandler om at få solgt sin bil.”

June forklarer også, hvordan forløbet hos forhandleren var:

”Når man har lavet en aftale med en forhandler, så kører man over til det aftalte tidspunkt, man snakker tingene igennem […]. Så går han ud og kigger på bilen og tager en køretur. Så kommer han tilbage og siger, jeg har fundet disse fejl og mangler og de skal udbedres, og det trækker vi fra prisen. ”

June besluttede sig da også for at sælge sin bil med hjælp fra Solgt.com. Et nemt og sikkert alternativ til privat bilsalg, hvor Solgt.coms forhandlere sørger for al administrativt arbejde i forbindelse med salget. Det eneste du skal gøre, er altså at indtaste bilens oplysninger, dine kontaktoplysninger og møde op hos forhandleren til den aftalte tid.

”Så endte vi på et slutresultat, som gjorde, at jeg solgte min bil. Forhandleren sørger for, at der bliver udarbejdet en slutseddel, hvorpå oplysningerne om den aftalte pris, som Solgt.com køber bilen til, står. Derpå er der også kontonummer som pengene overføres til, og de kom i løbet af et par dage. ”

I videoen nedenfor, kan du høre June fortælle om hele oplevelsen med Solgt.com.

Bilsalg uden bøvl

René kommer fra Lystrup og han stødte også på Solgt.com da han skulle sælge sin brugte bil. Efter aftale kørte René, ligesom June, ud til en af Solgt.coms mange forhandlere.

”Forhandleren gik ud og kiggede på bilen, og fandt nogen små ting på den, men prisen holdt stort set i forhold til den pris, der var aftalt fra start.”

Men hvorfor bruge Solgt.com? René fortæller her, hvorfor han valgte at bruge Solgt.com, da han skulle sælge sin brugte bil.

”Det var meget nemmere at bruge Solgt.com end at skulle bøvle med papirarbejde og privat salg og alt for mange, som spørger på bilen uden den bliver solgt, så for mig var det bare nemmere at vælge Solgt.com. ”

Hør hele Renés oplevelse i videoen herunder.

Modtog højere bud fra Solgt.com end fra anden forhandler

Et helt andet sted i landet sidder Jess fra Nibe. Da Jess skulle til at sætte sin bil til salg privat, så han en annonce fra Solgt.com og besluttede sig for at give det en chance. Jess havde tidligere besøgt en forhandler for at få en pris, som var meget lavere end Solgt.coms bud.

”Jeg havde fået et bud på 10.000 kr. fra en tidligere forhandler, og Solgt.com ville give 22.500 kr. ”

Som en del af processen var Jess forbi en af vores forhandlere, som lå tæt på ham. Her havde Jess også en god oplevelse.

”Da jeg kom ud til Solgt.coms forhandler, lavede vi noget papirarbejde, og han gik ud og så på bilen. Der var en ridse og noget med vandpumpen, og så gav han et endeligt bud på 20.800 kr. Det var fint for mig, så det tilbud tog jeg imod. Han fik nøglerne og jeg fik mine penge i løbet af et par dage, så det var fint. ”

Vil anbefale Solgt.com til andre

Cille fra Esbjerg solgte også sin brugte bil gennem Solgt.com. Hun oplevede en nem og hurtig proces og modtog et tilbud, der var så godt, at hun ikke kunne sige nej. Allerede dagen efter hun modtog det indledende pristilbud, stod hun til inspektion hos en lokal forhandler. En inspektion, som gav et mindre afslag, men Cille endte alligevel med at få en garantipris, som var god nok for hende.

Se hele interviewet med Cille herunder.

Skal du prøve Solgt.com?

Er du blevet interesseret i at prøve kræfter med Solgt.com? Du kan prøve et bilsalg helt uden bøvl med Solgt.com og du kan starte processen lige når det passer dig. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine oplysninger samt få oplysninger på din brugte bil. Derefter booker du en tid hos en af vores mange forhandlere for at få inspiceret bilen. Herefter får du den endelige garantipris og det er nu op til dig, om du ønsker at tage imod tilbuddet!

Prøv vores online vurderingsværktøj lige her.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.
Hjælp