Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Vores indblik

Hvem er Solgt.com?

By 2. June 2022 No Comments

Solgt.com hjælper dig til et nemt, trygt og sikkert bilsalg helt uden bøvl. Du indtaster din bils oplysninger i en online vurderingsrobot, men der er fortsat et team bag skærmen, som sikrer, at du får den bedste mulige oplevelse med dit bilsalg. Ingen bil fungerer uden en motor og det samme gælder Solgt.com. I samarbejde med vores vurderingseksperter sikrer teamet hos Solgt.com nemlig, at motoren hele tiden er varm og velfungerende. Herunder kan du møde teamet, som sidder på den anden side af skærmen, når du sælger din bil gennem Solgt.com.

Solgt.com er mere end blot en online vurderingsside

Solgt.com har en helt simpel mission; At gøre det så nemt for dig at sælge din brugte bil, som overhovedet mulig. Vi giver dig mulighed for at sidde hjemme i sofaen og få vurderet din bil. Derefter får du mulighed for at møde en af vores forhandlere til et vurderingseftersyn, hvor i sammen gennemgår din bils stand. Du får altså både muligheden for online bilvurdering og personlig kontakt i dit bilsalg.

Vi lever af glade kunder og selvom vi er en online platform, så er det vigtigt for os, at du altid kan være sikker på at få en første klasses behandling, uanset hvilken bil du har og hvorfor du ønsker af sælge den. Derfor er det også vigtigt for os at fortælle, at der bag skærmen sidder rigtige mennesker, som gør alt, hvad de kan for at din oplevelse hos Solgt.com bliver rigtig god.

Selvom vi hver dag sidder klar og hele tiden prøver at forbedre din oplevelse på vores platform, så laver vi fejl. Vi er ikke bange for at indrømme dette, men når det sker, gør vi alt for at vende det og sørge for, at du får en positiv oplevelse ud af det. Vi sætter en dyd i god service og hjælper dig gerne videre, hvis der opstår problemer undervejs. Derfor har vi også allieret os med flere af Danmarks største bilforhandlere fordelt over hele Danmark. På den måde er vi både landsdækkende og lokale.

Mød de tre ansigter, der sidder bag skærmen og sørger for, at du får den bedste mulige oplevelse med Solgt.com

Rasmus Pallesen: Direktør og ansvarlig for Solgt.com

Fire hurtige om Rasmus:

 • Navn: Rasmus Pallesen
 • Alder: 36
 • Stilling hos Solgt.com: Direktør
 • Bil: Kia Sorento & Lexus GS450h

Rasmus er direktør og startede i Solgt.com i februar 2020. Rasmus er blandt mange ting indbegrebet af en rigtig bilmand. Han har været en del af branchen i mange år og er godt bekendt med branchen. Rasmus arbejder primært med udvikling og optimering, så det hele tiden bliver bedre og mere enkelt for kunderne at navigere og bruge Solgt.com. Det skal være nemt og hurtigt at sælge sin brugte bil, og samtidig skal det meste kunne gøres online.

Solgt.com er fortsat i en opstartsfase, hvor vi forventer stor vækst. Derfor går de daglige driftsopgaver hånd i hånd med det arbejde der ligger i at sikre kontinuerlig udvikling og forbedring af Solgt.com – og netop dette er en af Rasmus’ ypperste opgaver.

Fie Bentsen: Kunde- og supportansvarlig

Fire hurtige om Fie:

 • Navn: Fie Bentsen
 • Alder: 35
 • Stilling hos Solgt.com: Kunde- og supportansvarlig
 • Bil: Mercedes A200

Fie startede i Solgt.com i august 2021 og er bindeleddet mellem forbrugeren og forhandlerne. Når du kontakter Solgt.com, er det Fie du møder og som hjælper dig med de udfordringer du må have mødt på din vej. Fie tager altid telefonen med et smil på læben og sætter en dyd i at yde god service og sørge for, at vores kunder altid får en god og tryg oplevelse med Solgt.com.

Udover kundekontakt er Fie også hele tiden i kontakt med vores forhandlere, som også kan have brug for hjælp eller et godt råd. Arbejdet består også af undervisning af nye forhandlere, som får en grundig gennemgang af konceptet, så de er 100% klar til at hjælpe dig, når du kommer til vurderingseftersyn.

Laura Martens Christensen: Studentermedhjælper

Fire hurtige om Laura:

 • Navn: Laura Martens Christensen
 • Alder: 24
 • Stilling hos Solgt.com: Studentermedhjælper
 • Bil: Toyota Aygo

Laura startede i Solgt.com i juni 2021 og er ansat som studentermedhjælper med ansvar for content og kommunikation på diverse medier ved siden af studiet. Lauras opgaver spænder bredt indenfor kommunikationsfeltet lige fra content til sociale medier og blogindlæg til nyhedsbreve til vores forhandlere og optimering af indholdet på hjemmesiden.

Gennem vores indhold på hjemmesiden og de sociale medier ønsker vi at vejlede, inspirere og hjælpe danske bilejere med de spørgsmål og overvejelser de har i forhold til bilbranchen og bilsalg. Lauras fornemmeste opgave er at forvandle viden og fakta om bilbranchen til let læselig information til vores kunder og danske bilejere – og på den måde gøre det lettere og mere overkommeligt at være bilejer og bilsælger i Danmark.

Har du spørgsmål?

Hjælp

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.