Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Vores indblik

Vurderinger og tendenser for juli

By 19. August 2020 September 2nd, 2020 No Comments

Vurderingstallene for juli er klar – Disse vurderinger scorer højt hos Solgt.com

Med 4.425 vurderinger i juli måned, viser det at danskernes købelyst er vendt, og forbrugertilliden er tilbage. Således så vi hos Solgt.com en stigning i bilvurderinger på 20% i forhold til juni måned. Tendensen er den samme over hele linjen. Vi ser et naturlig opsving i antallet af vurderinger og salg af brugte biler når antal solgte nye eller nyere brugte biler stiger på markedet.

De bilmærker der blev solgt flest af i juni måned var; Peugeot, Hyundai og VW. Vi ser at disse mærker i øjeblikket bliver handlet til gode priser hos de forskellige forhandlere i hele landet. August er lige startet, og den første uge peger i retning af et endnu bedre resultat og endnu flere forbrugere som ønsker at få vurderet og solgt deres nuværende bil.

Det er første gang at vi hos Solgt.com leverer statistik, forhåbentlig til glæde og gavn for mange der overvejer at sælge deres bil. Antallet af bookinger har været pæn over hele sommeren, og selv med en Covid-19 virus, har vi set vækst i brugen af vores innovative vurderingsrobot. Solgt.com er stadigvæk nyt, og det kræver tid og målrettet arbejde at oparbejde tilliden til folk omkring brugen af en online vurderingsplatform. Med Solgt.com kan vi dog se, at vi har ramt et produkt som forbrugerne i høj grad har manglet. Vi ser behovet for at kunne sælge bil helt enkelt og uden bøvl. Vi ser at folk sætter pris på en ærlig
vurdering, og behovet for en nemmere og mere enkel og digitaliseret måde at sælge bil på, vil blot vokse de kommende år.

De danske forhandlere kan igen levere nye biler og fabrikkerne er igen begyndt at skrue op for produktionen. Det betyder også at vi nu igen ser, at flere og flere får skiftet deres brugte bil ud, og mange har kastet deres kærlighed over plug-in hybrid og el-biler. Det store fokus på klimaet de seneste år, har for mange fremskyndet ønsket om at bidrage til en grønnere planet, og derfor er salget af især plug-in hybrid boomet hen over sommeren. Fra forhandlerne rundt lyder det; Vi mangler brugte biler og har lige nu ekstra travlt. Så hvis du overvejer at sælge, så er nu måske tidspunktet?

Vurderinger i juli – 4 skarpe

  1. Solgt.com lavede i juli måned 4.425 vurderinger
  2. De mærker som der blev solgt flest af var; Peugeot, Hyundai og VW
  3. Det mest vurderede bilmærke i juli måned var; VW
  4. Den højeste vurderingspris der blev udregnet var; 488.500 – 508.500kr.

 

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Har du spørgsmål?

X

Hvad kan du helt ærligt få for din bil?
Tjek

Sælg din bil