Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Vores indblik

Vurderinger og tendenser i august

By 10. September 2020 September 24th, 2020 No Comments

Vurderingstallene for august er klar – Er din bil blandt de mest eftertragtede lige nu?

 

 4.285 vurderinger i august måned vidner om at danskerne fortsat ikke er færdig med at handle bil i 2020. Tallet ligger en smule under juli, men er fortsat et udtryk for at vi er klar til at handle bil, og rigtig gerne vil vide hvad vores brugte bil er værd. Rasmus Pallesen – Adm. Direktør i Solgt.com siger følgende om august; Vores oplevelse af august har været svingende, idet de første par uger vidste et lidt mindre aktivitetsniveau sammenlignet med juni og juli, mens de sidste to uger af måneden er tilbage på et pænt niveau, både hvad angår vurderinger og solgte biler. Vi er meget positive og ser fortsat en klar tendens til at danskerne er i markedet for at handle bil.

 At folk er i markedet for at handle bil, ses tydeligt i vores vurderinger, hvor flere og flere bliver konverteret til egentlige salg. Grunden kan findes flere steder. Vi har længe ventet på at få fyldt hullet med usikkerheden om fremtiden. Virksomheder melder om bedring, og en gradvis normalisering af dagligdagen gør at danskerne igen har fået optimismen tilbage, og er begyndt at overveje at skifte deres nuværende bil ud igen. Forhandlerne melder fortsat om mangel på brugte biler; uagtet der andre steder i samfundet er stor påvirkning af Corona-sundhedskrisen. Må vi konstatere, at Forhandlerne fortsat mangler biler og omsætningshastigheden hos dem er høj, så prisniveauet for forbrugerne der ønsker at sælge bil vurderes at være attraktivt. Lyder det fra Rasmus.

De bilmærker der blev vurderet flest af i august måned var; VW, Peugeot & Ford. Det mærke hvor vi så flest vurderinger omsat til salg, var hos Suzuki.  Vi ser I øjeblikket en stor omsætningshastighed på disse mærker, og generelt rigtige gode vurderinger.

Statistikkerne fra solgt.com er et billede på hvordan markedet for brugte biler flytter sig. Samtidig giver det mulighed for at følge med i tidens tendenser og ligeledes kan det give en indikation af hvilke brugte biler der i øjeblikket sælger bedst. Vi ser behovet for at kunne sælge bil helt enkelt og uden bøvl. Vi ser at folk sætter pris på en ærlig vurdering, og behovet for en nemmere og mere enkelt og digitaliseret måde at sælge bil på vil blot vokse de kommende år.

Lyder en lettere brugt elbil som noget for dig? Hos solgt.com ser vi flere og flere vurderinger af nyere brugte elbiler. Er du i markedet for at skifte, nysgerrig på hvad din brugte bil er værd eller noget helt tredje? Du kan læse meget mere om hvad du bør overveje hvis du kigge efter en nyere elbil, eller er i tvivl om hvad du skal vælge næste gang du skal købe bil ved at følge linket: https://solgt.com/2020/08/24/hvilken-bil-skal-jeg-vaelge/

Vurderinger i august – 5 skarpe. 

  1. Solgt.com havde i august måned 4.285 vurderinger
  2. Mest solgte mærke hos solgt.com i august var; Suzuki
  3. De mærker som blev vurderet flest af var; VW, Peugeot & Ford
  4. Det mest vurderet bilmærke i august måned var; VW
  5. Den højeste vurderingspris der blev givet var; 550.000-570.000kr.

Har du spørgsmål?