Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Vores indblik

Trends og tendenser i oktober måned

By 11. October 2020 January 11th, 2021 No Comments

Højere priser på de brugte biler, giver flere seriøse kunder når det kommer til vurdering og salg af brugt bil.

 

2.890 vurderinger i oktober vidner om et bilmarked der er gået ind i sit efterår. I denne periode ser vi ofte at folk ikke bruger den samme tid på at finde ny bil som i andre perioder af året. Så helt naturligt ser vi et fald i antal vurderinger i oktober måned. Sammenligner vi de to foregående måneder kan vi altså se at kurven følger tendensen for denne årstid. Dog tegner der sig et andet og langt mere positivt billede hvis du er en af dem som overvejer at sælge din brugte bil. Rasmus Pallesen (adm. Direktør) i Solgt.com fortæller, at mens vi ser et fald i antal vurderinger så kan vi samtidig konstatere at de som får deres biler vurderet i langt større grad ender med at sælge. Dette vidner om, at vi i øjeblikket ser vurderinger der ligger langt højere end normalt, og derfor vælger folk at takke ja til vores vurderinger. Det viser at vi fortsat har et marked hvor der er mangel på nyere brugte biler, og at tiden måske er nu til at få skiftet sin nuværende bil ud til ordentlig pris. Vurderingerne hos Solgt.com har ellers været stabile eller stigende henover en længere periode og viser, at folk holder øje med marked. Rigtig mange oplever lige nu, at der kan gøres en god handel på nyere brugte biler, så det kan faktisk være en rigtig god ide at følge med i hvilke bilmærker der hitter og trender lige nu.

De bilmærker der blev solgt flest af i oktober måned var; Ford & Peugeot. Endnu engang sniger Peugeot sig med i Top 3, og vidner om et mærke hvor du lige nu kan gøre en rigtig god handel. Hos forhandlerne hører vi at det lige nu er både på de lidt ældre biler, men også på de nyere brugte biler at man kan opleve gode priser hvis man overvejer at sælge. Kigger vi på modeller, havde Solgt.com i oktober måned flest salg af Skoda Fabia og endnu engang bliver det mest vurderede mærke VW, hvor hele 319 kunder valgte at få deres bil vurderet hos Solgt.com.

Om måneden generelt fortæller Rasmus Pallesen (Adm. Direktør i Solgt.com) dette; Faldet i antallet af vurderinger vurderer vi skyldes sæsonens normalt lidt lavere aktivitet for bilhandler, suppleret med den ekstra usikkerhed drøftelser om afgiftsændringer skaber og de ekstra Corona restriktioner som måske har den afledte effekt at færre folk ønsker at ”komme ud” lige nu. Så meget naturligt, men med ekstra påvirkning fra de ekstraordinære omstændigheder lige nu.

Statistikkerne er tilgængelige fra solgt.com, og den positive tendens rundt fra forhandlerne bliver bakket op af flere medier og artikler. Disse bekræfter at vi lige nu, oplever rigtige gode vurderinger på både de næsten nye, men også på de lettere brugte biler. Og at man som kunde lige nu kan opleve at gøre en rigtig god handel. Syntes du det kunne være interessant at få en ærlig vurdering af din brugte bil, så kan du altid prøve vores innovative vurderingsrobot. Den kan give dig en helt ærlig vurdering af hvad du kan forvente for din brugte bil, og Solgt.com vurderer alle brugte biler fra 2000 og frem. Således var vores højeste vurdering i oktober en Mercedes GLE der fik en vurdering på 598.500kr.

 Vurderinger i september – 5 skarpe.

  1. Solgt.com havde i oktober måned 2.890 vurderinger, 1000 mindre end september.
  2. Mest solgte mærke hos solgt.com i august var; VW
  3. De mærker som blev vurderet flest af var; VW, Peugeot & Ford
  4. Det mest vurderet bilmærke i oktober måned var; VW (319 vurderinger)
  5. Den højeste vurderingspris der blev givet var; 500.000 kr. (Mercedes GLE)

 

 

Har du spørgsmål?

Vi laver fortsat vurderinger og tilbyder via vores forhandlere at lave inspektion af din bil.
Bemærk dog at inspektioner ikke må foretages hos forhandleren, så vi aftaler et andet sted i nærheden af forhandleren når du har bestilt tid. Kontakt os direkte ved spørgsmål.