Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Vores indblik

Trend og tendenser i november måned

By 16. December 2020 No Comments

Nye afgifter, udsigt til højere priser på nye biler giver mulighed for en god handel i årets sidste måned.

 

December, den søde juletid er over os, og som årstiden normalt viser os, så er aktiviteten dalende i årets sidste måneder. Vi havde i november måned 2.379 vurderinger, hvilket må siges at være rigtigt nydeligt. Et lille fald fra 2.890 vurderinger i oktober, viser at tendensen holder, og at vi normalvis ser dalende efterspørgsel på køb og salg af biler i årets sidste måneder.

November var antallet af vurderinger lidt nedadgående ift. tidligere måneder. Det er meget typisk at der på årstiden er et lille fald i aktiviteten. Men det til trods, så vi faktisk et pænt antal gennemførte handler. Det er nok forårsaget af de høje priser på brugte biler, som frister forbrugerne, med god grund. (Rasmus Pallesen adm. Direktør Solgt.com)

Det længe ventede udspil til ændring af afgifterne er kommet, og den grønne omstilling året har budt på, fortsatte med yderligere grønne fordele til dem som gerne vil køre grønt og bevæge sig i retningen med plug-in-hybrid, Hybrid eller elbiler. Hos Solgt.com glæder vi os til og følge udviklingen, og lover at holde jer opdateret med sidste nye tendenser og trends når det kommer til det grønne valg.

Rasmus Pallesen ser frem til december, og glæder sig til og se hvad afgift ændringerne samt den høje efterspørgsel på brugte biler kan gøre på årets sidste måned; december bliver en ekstraordinær interessant måned pga. afgiftsændringerne. Normalt har vi en meget stille december, men vi fornemmer at der er ekstra travlt hos forhandlerne netop nu hvor nogle forbrugere kan nå at købe en bil til en lavere afgift end næste år.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Tidlig julegave til dig med nyere brugte bil! Flere modeller stiger med ny aftale, hvilket gør de brugte MEGET attraktive.

 

I november måned blev det mest solgte bilmærke hos Solgt.com: Citroën. Faktisk er dette interessant da mærket KUN er nr. 4 når det kommer til antal vurderinger. De mest vurderede mærker i november er; VW, Ford & Peugeot. Disse mærker stod til sammen for over en tredjedel af alle vurderinger i november. Når det er interessant med Citroën, skyldes det altså at mærket KUN var det fjerde mest vurderet mærke, men at de som fik deres bil vurderet, i højere grad valgte at sælge. Dette kan betyde, at jer med en Citroën og som overvejer at skifte, måske lige nu kan gøre en ekstra god handel. Nogle af modellerne hos Citroën står til en stigning når de nye afgifter træder i kraft efter nytår. Så måske ligger der en tidlig julegave til jer som går og ovevejer at sælge jeres bil lige nu.

Kigger vi ned på model, så blev den mest solgte bil i november Citroën C3. Når de nye afgiftsændringer træder i kraft efter nytår, står modeller som denne til en kraftig stigning i pris. Vores vurdering er derfor, at vi kommer til og se denne i top når vi gør decembers tal op.

Statistikkerne tilgængelige fra solgt.com, samt forhandlernes søgen på at stille kunderne tilfredse, peger i retningen af at vi kunne se en meget interessant december måned. For de modeller som allerede nu vides at stige lidt eller meget. Vil det være naturligt at forhandlerne prøver at skaffe modeller som er næsten nye, og hvor det er muligt at give kunderne en god pris for denne, samtidig med at de kan få friske varer på hylderne som kan købes til en god pris selv efter at de nye afgifter træder i kræft.

Vi ser i øjeblikket rigtig gode vurderinger på både de næsten nye, men også på det lettere brugte biler. Og at man som forbruger lige nu kan opleve at gøre en rigtig god handel.

Syntes du det kunne være interessant at få en ærlig vurdering af din brugte bil, så kan du altid prøve vores innovative vurderingsrobot. Den kan give dig en helt ærlig vurdering af hvad du kan forvente for din brugte bil, og Solgt.com vurdere alle brugte biler fra 2000 og frem. Således var vores højeste vurdering i oktober en Volvo XC60 der fik en vurdering på 518.500kr.

Vurderinger i november – 5 skarpe.

  1. solgt.com havde i november måned 2.379 vurderinger, 500 mindre end oktober.
  2. Mest solgte mærke hos solgt.com i november var; Citroën
  3. De mærker som blev vurderet flest af var; VW, Peugeot & Ford
  4. Det mest vurderet bilmærke i november måned var; Peugeot (256 vurderinger)
  5. Den højeste vurderingspris der blev givet var; 500kr. (Volvo XC60)

Har du spørgsmål?