Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Vores indblik

Kundeudtalelse – Martin Silberschmidt

By 17. December 2020 No Comments

De kiggede på bilen om lørdagen, og vi blev enige om en rigtig fin pris. Allerede om mandagen var penge på min bankkonto

 

”Mit navn er Martin Silberschmidt, jeg er 82 år gammel. For mig er begrebet ”Brugtvognsforhandler” noget, som giver mig dårlige associationer. Så jeg var virkelig i vildrede da jeg for kort tid siden, stod i den situation at jeg gerne ville sælge min bil.

Sådan lød det da Solgt.com besøgte Martin Silberschmidt til en snak om hvorfor, at det netop gav mening for ham at sælge sin brugte bil med Solgt.com. 

Vi oplever en stigning i antallet af personer der vælger at sælge deres brugte bil gennem Solgt.com, Og da vi hele tiden prøver at forbedre vores processer, så er jeres mening og oplevelser derfor utrolig vigtig for os. 

”De kiggede på bilen om lørdagen, og vi blev enige om en rigtig fin pris. Allerede om mandagen var pengene på min bankkonto.”

Enkelhed, tryghed, professionelisme og en god handel for dig som kunde. Disse ting betyder alverden for os, og når vi hver dag sidder bag skærmen, så er det vores fornemmeste opgave at sikre os, at du altid føler dig i trygge rammer når du bruger Solgt.com. Vores Kundeservice er til for dig, og vores processer gør at du altid kan føle dig tryg når du handler med Solgt.com og vores samarbejdspartnere. Det skal være enkelt og helt uden bøvl at sælge din brugte bil. Hos Solgt.com har vi værktøjerne og dygtige folk siddende, som altid er klar til at rådgive og hjælpe således at du altid kan være sikker på en ordentlig handel med os.

Du kan se den korte video nedenfor, og hører mere om Martin Silberschmidt´s oplevelse med Solgt.com.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Optimale forudsætninger til dig der overvejer at sælge din bil, men som ikke ved hvordan du skal komme af med den og sælge den bedst muligt.

 

”Jeg kom i den situation, for ikke så længe tid siden, at jeg skulle sælge min bil. Min bil er en lille bil, som er 12 år gammel, og den har ikke kørt så meget fordi, at jeg ikke bruger den så meget. Og den var i god stand, og jeg anede ikke, hvordan jeg skulle komme af med den og sælge den.”

Problematikken er Martin Silberschmidt ikke alene om. Rigtig mange går med tankerne om at sælge deres nuværende bil. Solgt.com så tidligt denne problematik, og derfor udviklede vi en innovativ og smart vurderingsrobot, som kunne hjælpe med at få en ordentlig vurdering. Dette kunne vi gøre, fordi vi samlede alle data om de brugte biler på det danske marked, og derfor altid kan sikre, de bedste forudsætninger for en god pris på netop din brugte bil. 

Martin Silberschmidt henvendte sig til Solgt.com, hvor han indtastede de oplysninger som skal bruges, for at vi kan udregne en vurderingspris på den brugte bil. Det hele kan gøres hjemmefra, du indtaster nummerplade samt supplerende oplysninger på bilen. Samtidig får vi dine kontaktoplysninger således at vi kan sende en vurderingspris når vi har denne klar. Herefter klare den kunstige intelligens, der henter data fra stort set alle bilforhandlere i landet resten. Den scanner og udarbejder en vurderingspris på lige netop din bil. 

”Jeg fik svar inden for et døgn, at din bil er vurderet til så mange kroner, og vi vil gerne se på den, og købe den hvis du er interesseret i at sælge den til os. Så det var utrolig nemt og behageligt for os at gå igennem handlen”

Det skal være enkelt, og du kan altid regne med en helt ærlig pris fra os. Når du har været nede og vise din bil frem, og har fået en snak med en af vores rådgivere, hvor I sammen har gennemgået bilen, og hvis nødvendigt justeret prisen en smule op eller ned så er det helt op til dig, om du ønsker at sælge eller ej. Du har en garantipris som du kan tænke over i hele 7 dage. Og ønsker du at sælge så køber vi, og pengene overfører vi indenfor 3 hverdage direkte til din bankkonto.

Vores mission; At gøre det så nemt for dig at sælge din brugte bil, som overhoved muligt. Vi arbejder hver dag på at blive bedre, men prøv Solgt.com ligesom Martin Silberschmidt, og sælg bil uden bøvl.

Har du spørgsmål?