Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Vores indblik

Den sikreste måde at få vurderet og sælge bil på

By 14. January 2021 June 17th, 2021 No Comments

Den sikreste måde at få vurderet og sælge bil på i en tid hvor vi passer ekstra godt på hinanden

 

Det er ingen hemmelighed, at Covid-19 giver os mange begrænsninger og hele tiden stiller nye krav til, hvordan vi bedst passer på hinanden når vi færdes ude i samfundet. Langt de fleste arbejdspladser er flyttet hjem i de private hjem, og kun der, hvor det er nødvendigt, er personalet samlet på en arbejdsplads. Det gælder også i bilbranchen, hvor landets forhandlere lige nu går og venter på, at de igen må åbne dørene op for salg af nye og brugte biler.

Men faktisk findes der fortsat en måde hvorpå du kan sælge din bil på tryg og effektiv vis. Solgt.com er i løbende dialog med vores samarbejdspartnere og Bilbranchen således, at vi sikrer vores kunder den bedste service og mulighed for at sælge bil. Det betyder at du fortsat kan få lavet vurderinger og sælge din bil via Solgt.com, idet flere af vores forhandlere tilbyder at foretage inspektionen af din bil udenfor forretnings lukkede lokaler, jf. de muligheder der også er for bl.a. prøvekørsel og fremvisning.

 Rasmus Pallesen, Direktør i Solgt.com, påpeger, at det måske er den sikreste måde at få lavet en vurdering og sælge sin bil på i den nuværende situation. Med Solgt.com er det nemlig muligt for dig at sidde derhjemme og helt enkelt få en vurdering af din nuværende bil. Du kan læse mere om, hvordan Solgt.com fungerer ved at klikke her. Vores unikke vurderingsrobot og hele vores team af specialister sidder fortsat klar, og da det fortsat er sælgers marked, oplever vi lige nu høje priser på de brugte biler.

Som nedlukningen er lige nu forholder vi os således:

  • Vi laver fortsat vurderinger online
  • Du kan fortsat bestille en tid til inspektion af din bil hos en af vores mange forhandlere. Selve inspektionen bliver gennemført på en anden lokation end hos forhandleren af hensyn til restriktionerne
  • Forhandlerne, som foretager inspektionen, efterlever alle gældende retningslinjer ift. Covid-19 restriktionerne
  • Hvis du ønsker at sælge bilen, vil du modtage en slutseddel digitalt og pengene overføres via Sikker Betaling

Vores kundeservice har fortsat åbent alle hverdage fra kl. 9-16. Så har du spørgsmål så kan du altid kontakte os.

Et forspring i kampen om de bedste priser på de brugte biler

 

Vi har siden efteråret 2020 set meget høje priser på mange brugte biler. Den situation ser lige nu ud til at fortsætte, så det er fortsat attraktivt for forbrugerne at sælge deres brugte bil.

Har du brug for at købe en ny bil som erstatning for den gamle, så er der fortsat mulighed for at få en gennemgang og prøvekøre bilen udenfor bilforretningernes lokaler.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.