Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Vores indblik

Trends og tendenser i februar måned

By 10. March 2021 June 17th, 2021 No Comments

Danmark genåbner, fornyet optimisme og en fantastisk samarbejdsaftale mellem Solgt.com, Bilbasen.dk og DBA

 

“Februar blev starten på ”forårets” optimisme og genåbning af Danmark. Det var tydeligt at mærke på antal vurderinger og handler, at kunderne nu igen er derude og vil købe bil. Ligeledes tror jeg også, at de høje priser på specielt nyere brugte biler, har fået flere til at overveje om tiden er inde til at skifte bil nu. Jeg tror vi alle ser mere lyst på situationen og har mod på at tage beslutningen om salg af den gamle bil og måske køb af en ny. Vi har set en klar stigning i antal vurderinger og aftaler hos forhandlerne uge for uge, hvilket er rigtig positivt.”

Det kunne være et lille forord til et endnu et kapitel i bogen om Solgt.com og ordene kommer da også fra en tilfreds Direktør i Solgt.com, Rasmus Pallesen. Februar blev derfor en god måned med 3.056 vurderinger til trods for de fortsatte restriktioner, der har fyldt meget i hele bilbranchen og har gjort vores personlige vurderinger vanskelige i en periode. De mere end 3.000 vurderinger er en fordobling sammenlignet med januar. Vi vurderer, at optimismen er tilbage og forbrugerne igen er i markedet for at handle bil nu hvor de igen kan færdes normalt ude hos forhandlere.

Forventningerne til fremtiden er heller ikke blevet mindre af, at vi for to uger siden kunne offentliggøre et nyt samarbejde med Bilbasen.dk og DBA.dk. En helt igennem unik mulighed for os som online platform, men samtidig også for vores kunder. Det har hele tiden været vores mål at gøre bilsalg og vurdering af brugt bil så enkelt og ligetil som overhovedet muligt. Du kan læse hele artiklen om vores samarbejde ved at klikke her.

“I slutningen af februar lancerede vi Solgt.com på Bilbasen.dk og DBA.dk i et samarbejde med de to store online markedspladser, hvilket gør at vi nu når ud til endnu flere private bilsælgere og købere i Danmark. Det er vi glade for, idet vores ambition fortsat er at blive danskernes foretrukne partner ved salg af brugt bil.”

Vi har aldrig lagt skjul på vores ambitioner, og et samarbejde som dette med Bilbasen.dk og DBA må siges at være et vigtigt skridt i forhold til vores samlede vision.

Bred rækkevidde og en enkelt proces for dig der ønsker at lave en god handel

 

Det er vores klare overbevisning, at vi med dette samarbejde, og vores enormt dygtige samarbejdspartnere ude i bilhusene, kan ramme langt flere forbrugere og hjælpe dem med at sælge bil uden bøvl.

Det mest solgte bilmærke i februar blev VW, og specielt modellen VW Polo fandt mange nye ejere i den netop overståede måned. Altid en favorit blandt vores månedlige brugere, men vores vurderinger tæller efterhånden en bred vifte af mærker og modeller der hver måned finder vej til vores vurderinger. Vi glæder os derfor altid til at se, hvad der nu hitter på det danske bilmarked.

Af de mærker, der blev vurderet i februar, var det VW og Peugeot, der blev vurderet flest gange. Høje priser på mange bilmodeller gør det interessant for dem, som gerne vil skifte om til en nyere model.

“Vi går ind i marts måned med store forventninger, om at kunne hjælpe endnu flere forbrugere over hele landet med at sælge deres brugte bil – helt uden bøvl. Det er godt hjulpet på vej af, at forhandlerne nu igen må holde åbent, hvilket letter hele processen en del.”

Foråret, sol og optimisme omkring at Covid-19 måske er begyndt at slippe sit jerngreb en smule, gør at vi hos Solgt.com ser frem mod marts som en måned, hvor vi forventer endnu flere vurderinger og handler. Hos Solgt.com vurderer vi alle slags personbiler fra årgang 2000 og frem og ingen bil er for lille eller for stor til at få en vurdering. Hver model har sin tid, og er du ikke tilfreds med din vurdering en måned, kan du altid komme tilbage og få en vurdering måneden efter. Ligeledes bør man huske, at vores personlige gennemgang af bilen, er lige så vigtigt, som den online vurdering. Vi bestemmer ikke prisen selv, men lader markedet fortælle hvad du helt ærligt kan få for din brugte bil. Det er ærlig snak, og vurdering af brugt bil helt uden bøvl.

Det skal da også lige med, at vi i februar havde vores højeste vurdering på en Mercedes-Benz GLE fra 2019. En vurdering på hele 478.500,- kr., velbekomme. 

Vurderinger i februar – 5 skarpe

  1. Solgt.com havde i februar måned 3.056 vurderinger
  2. Mest solgte mærke i februar: VW
  3. De mærker som blev der vurderet flest af: VW, Peugeot & Ford
  4. Den mest vurderede bilmodel i februar: Ford Fiesta
  5. Den højeste vurderingspris: Mercedes-Benz GLE med 478.500 kr.  

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.