Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Vores indblik

Trends og tendenser i marts måned

By 15. April 2021 June 17th, 2021 No Comments

Kæmpe efterspørgsel på brugte biler samt rekord i antal solgte biler hos Solgt.com i marts måned.

Skal du også sælge din brugte bil, så læs med her..

 

“Vi har i marts set en markant stigning i aktiviteten på antallet af købte og solgte biler, på tværs af bilbranchen. Det har også afspejlet sig i tallene hos Solgt.com, hvor vi har et meget højt antal vurderinger på næsten 5000 og ud af dem har vi også et rekord højt antal solgte biler. 2021 startet med nedlukning og store begrænsninger, men vi vurderer at vi nu er ude på den anden side og ser lige nu stor aktivitet.”

- Rasmus Pallesen, Direktør i Solgt.com

4.987 vurderinger hos Solgt.com taler sit helt eget sprog i marts måned. Ovenpå en noget tung start på året, hvor vi så det laveste antal vurderinger til dato, har marts måned vendt rundt på det hele og optimismen er for alvor tilbage. Næsten 5000 vurderinger er en ny rekord og det krydret med det højeste antal solgte biler via vores platform, gør os stolte og viser, at I derhjemme ønsker at sælge bil på en ny måde, helt uden bøvl.

Vores forhandlere fortæller, at det har gjort en kæmpe forskel, at deres kunder nu igen kan komme fysisk i butikkerne. Selv om der fortsat tages alle de nødvendige foranstaltninger, netop for at sikre alles sikkerhed og sundhed, så gør det en kæmpe forskel, at kunderne nu igen kan komme, se og prøve biler samt få professionel rådgivning og vurdering af deres nuværende bil. Det er også den måde vi hos Solgt.com altid sikrer, at du kan være sikker på en ordentlig og tryg handel når du skal sælge din brugte bil.

Kurven er knækket og med 2000 flere vurderinger i marts måned tør vi godt sige, at foråret er landet og landets bilforhandlere kan nu endelige få skudt deres udsatte nytårskur igang.

“Vores forhandlere melder om stor efterspørgsel på nyere brugte biler, mens forbrugerne i høj grad også kigger efter de populære hybrid og elbiler. Det giver fortsat gode og høje priser på mange brugte biler, som kommer forbrugerne til gode i en salgssituation.”

- Rasmus Pallesen, Direktør i Solgt.com

Det er fælles for størstedelen af vores samarbejdspartnere, at de mangler brugte biler og det gør sig flere steder gældende når der skal købes ind. Efterspørgslen stiger og ofte ser man, at de steder med størst udvalg af brugte biler få flere kunder i disser perioder. Derfor er prisen på de brugte og nyere brugte biler også steget markant. Vores salgsrapporter viser da også, at du lige nu kan gøre en rigtig god handel, hvis du går og overvejer om du skal sælge din brugte bil.

Find os der hvor du normalt sælger brugt bil - Vi hjælper dig til den rigtige pris og du slipper for alt bøvlet

 

I februar kunne vi endelig løfte sløret for vores nyeste samarbejde, Bilbasen.dk og DBA.dk, hvor du nu helt enkelt, kan få en vurdering uden bøvl og samtidig forvente en ordenligt pris for din brugte bil. Det har gjort det endnu mere enkelt for dig der ønsker at sælge brugt bil, men samtidig ønsker at undgå alt bøvlet. Med vores høje ambitioner har det hele tiden være målet, at få et samarbejde med nogle af de bedste på markedet. Det viser at vi ønsker den bedste løsning for vores kunder, og at vi hele tiden udvikler os, så vi kan blive endnu bedre til det vi laver.

“Det positive for os er, at det ikke ser ud til at være en ketchup effekt, men i stedet et stabilt niveau, som vi forventer at holde over de kommende måneder. Det vidner om optimisme blandt forbrugerne.”

- Rasmus Pallesen, Direktør i Solgt.com

Det mest solgte bilmærke i marts blev Ford, mens også modellen VW Golf fandt mange nye ejere i den netop overståede måned. Altid en favorit blandt vores kunder, men vores vurderinger tæller efterhånden en bred vifte af mærker og modeller, der hver måned finder vej til vores vurderinger. Vi glæder os derfor altid til at se hvad der lige nu hitter på det danske bilmarked.

Af de fabrikanter der blev vurderet i februar måned, var det VW og Peugeot, der blev vurderet flest gange. Gode priser på disse mærker gør det interessant for dem som gerne vil skifte om til en nyere model. Mellemklasse bilerne hitter i stor stil, men også de små mikrobiler bliver omsat hurtigt lige nu. Den store efterspørgsel på netop de små biler kan kobles sammen med Covid-19. I stigende grad har pandemien gjort, at mange af os vælger den offentlige transport fra og i stedet for vælger, at købe os en ekstra bil som gør det lettere for os når vi skal rundt, på arbejde eller noget helt andet som kræver ekstra transport.

Sommer og sol, og foråret der for alvor sætter knopper på træerne gør os optimistiske når vi kigger fremad. Dertil mener vi også, at vores produkt som i øvrigt er helt gratis og uforpligtende gør det muligt at sælge bil på en helt ny og meget mere enkel måde. Kigger vi en smule længere frem, tør vi godt afsløre, at der er flere skønne ting på vej.

Bilbasen.dk og DBA har været første skidt mod en større udbredelse af Solgt.com konceptet. Vi har flere samarbejder på vej, idet vi kan se at forbrugerne er positive over at møde Solgt.com på de hjemmesider, hvor de i forvejen søger biler og nogle også forsøger sig med et privat salg. Her er Solgt.com jo et stærkt alternativ, som gør det let, hurtigt og sikkert for forbrugeren at sælge bilen, hvis man ikke selv vil stå med hele indsatsen og risikoen.”

- Rasmus Pallesen, Direktør i Solgt.com

At blive mere synlig via nye samarbejder, hjælper os med at udbrede budskabet om, at Solgt.com er kommet for at blive. Med Solgt.com kan du sælge bil uden bøvl og du kan forvente en ærlig vurdering uanset hvilken brugt bil du skal sælge. Uanset motor eller mærke kan vi hjælpe med en vurdering, også de større biler fortjener en ordenligt vurdering. I marts måned havde vi vores højeste vurdering på en Audi Q7 fra 2015 – Vurdering; 500.500,- kr.

Rigtig god april måned fra hele teamet bag Solgt.com.

Vurderinger i marts – 5 skarpe.

 

  1. Solgt.com havde i marts måned 4.987 vurderinger. Næsten 100% mere end i februar.
  2. Mest solgte mærke hos Solgt.com i marts: Ford
  3. De mærker som blev vurderet flest af: VW, Peugeot & Ford
  4. Den mest solgte bilmodel i marts måned: VW Golf
  5. Den højeste vurderingspris: Audi Q7 fra 2015 med en vurdering på 500.500,- kr

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Har du spørgsmål?