Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Vores indblik

Det er ok at forvente lidt mere hos Solgt.com

By 21. April 2021 June 24th, 2021 No Comments

Det er helt ok… Forvent gerne lidt mere når du sælger din brugte bil med Solgt.com – en digital og sikker løsning til en helt ærlig vurdering.

 

“Hos Solgt.com har vi en helt enkelt mission – nemlig at gøre det så nemt for dig at sælge din brugte bil som overhovedet muligt. Samtidig ønsker vi gennem vores netværk at tilbyde dig analyser, trends og tendenser som kan være med til at hjælpe dig næste gang du skal sælge din brugte bil.

Bilbranchen kan til tider være kompliceret og det kan være svært at finde ud af om man får den rigtige pris for sin brugte bil. Det ønsker vi at gøre op med hos Solgt.com. Her skal du være sikker på at du altid kan regne med en ordentlig handel, helt uden bøvl. Samtidig skal du kunne stole på at vi gør alt for at give dig den bedst mulige pris på din brugte bil.”

- Rasmus Pallesen, Direktør i Solgt.com

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Hjælp til vurdering og salg af brugt bil helt enkelt, og ved hjælp af 3 simple trin

Trin 1.

Indtast bilens oplysninger

Indtast din bils nummerplade i vores helt unikke og innovative vurderingsværktøj. Vores vurderingseksperter sidder hver dag klar, og justerer og udvikler vores vurderingsrobot. Robotten scanner og gennemsøger det danske marked, og ud fra de indtastede informationer på bilen, finder den frem til den bedst mulige pris på din brugte bil.

Trin 2.

Modtag din garantipris og book en tid hos en forhandler tæt på dig

Indenfor 24 timer modtager du den indledende vurdering, som også er en garantipris. Garantiprisen tager forbehold for kosmetiske og mekaniske fejl, mangler, defekter m.v. Derfor er det vigtigt at du går videre til næste trin og booker tid til et tjek af din bil, hos en af vores mange forhandlere. Vi har mere end 100 forhandlere fordelt over hele landet, så der er også en i nærheden af dig.

Trin 3.

Lad en af vores forhandlere kigge bilen efter og få den endelige pris

Den personlige gennemgang hos en af vores forhandlere er gratis og uforpligtende. Men den giver dig også den endelige garantipris, som er gældende i syv dage. Herefter kan du stille bilen hos forhandleren og vi overfører pengene indenfor tre dage. Vi tager os af afmelding af bilen og al administration. Hos forhandleren er det op til dig om du ønsker et tilbud på en anden bil samtidig, eller blot vil sælge din bil i ren handel. Forhandleren er også klar til at rådgive dig bedst muligt i forbindelse med at sælge bilen og evt. købe, lease eller leje en ny.

Det er altså bilsalg uden bøvl!

Uforpligtende
Gratis
Sikker betaling
Vi tager os af det administrative
Professionel rådgivning

Det skal være helt enkelt at få vurderet og sælge sin brugte bil. Vi ligger utrolig meget arbejde i at sikre dig den bedste løsning, så du kan få en ordentlig handel, og din tryghed betyder rigtig meget for os. Alle skal kunne bruge vores systemer. Derfor går enkelthed og funktionalitet hånd i hånd når vi udvikler på vores platform. Martin Silberschmidt skulle sidste år sælge sin brugte bil. Den oplevelse kom der en lille video ud af som du kan finde herunder:

”Mit navn er Martin Silberschmidt, jeg er 82 år gammel. For mig er begrebet 'Brugtvognsforhandler' noget, som giver mig dårlige associationer. Så jeg var virkelig i vildrede da jeg for kort tid siden stod i den situation at jeg gerne ville sælge min bil.

Jeg fik svar inden for et døgn, at din bil er vurderet til så mange kroner, og vi vil gerne se på den, og købe den hvis du er interesseret i at sælge den til os. Så det var utrolig nemt og behageligt for os at gå igennem handlen”

Rigtig mange står i en situation, hvor de ønsker at sælge deres brugte bil, men ofte bliver det ikke til mere, netop fordi det hele godt kan blive en smule overvældende eller kompliceret. Vi mener godt, at du kan forvente lidt mere hos Solgt.com. Vi har gjort det digitalt, men samtidig giver vi dig mulighed for personlig rådgivning og hjælp til at gøre den bedste handel. Vi mener at det er ok at forvente lidt mere når du får vurderet og sælger brugt bil med Solgt.com. Vi sammenligner alle brugte biler på markedet, der matcher netop din, og uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller Sjælland så bør prisen være den samme. Din vurdering er landsdækkende, og derved spiller den lokale markedspris ikke ind. Det betyder at du kan forvente den højest mulige vurdering uanset hvor i landet du bor, men fortsat kan handle lokalt.

Gratis og uforpligtende – Vurdering og salg af brugt bil online, når det passer dig.

“Markedet for brugte biler varierer, og hvilke biler der hitter kan skifte fra måned til måned. Ligeledes kan uforudsete forandringer gøre, at nogle modeller og mærker hitter i nogle perioder. Vi ville ønske at alle som bruger vores platform måtte få den pris de ønsker, men desværre er det ikke altid tilfældet. Markedet bestemmer hvad din brugte bil er værd, det vi garanterer er, at vi altid bestræber at du får den bedst mulige pris på netop din brugte bil”

- Rasmus Pallesen, Direktør i Solgt.com

Vores vurdering sker via en screening af markedet for brugte biler. Desværre oplever vi at nogle kan føle at deres vurdering er en smule lav. Det kan være en forventning til prisen, restgæld eller noget noget helt andet. Derfor er vores personlige tjek og vurdering meget vigtig i processen, fordi at det er her du får den endelige pris på din bil. Den kan deraf gå en smule op eller ned, alt afhængig af bilens stand og om du f.eks. ønsker at købe en anden bil. Vores samarbejdspartnere står altid klar til at hjælpe, og kan hjælpe dig med alle dokumenter og eventuelle spørgsmål.

Du kan altid holde øje med hvad der trender her på vores hjemmeside. Hver måned udgiver vi en rapport over de modeller og mærker, som har opnået ekstra gode priser eller bare er meget populære.

“Med mere end 100 samarbejdspartnere og ekspertise i alle modeller, garanterer vi tryghed når du skal have vurderet og solgt din brugte bil.”

Uanset hvad, så håber vi hos Solgt.com at du vil prøve hele pakken, når du ønsker en vurdering og salg af din brugte bil. Vi sikrer at du helt enkelt og lige der hvor du ønsker det, kan sidde og få en vurdering på netop din brugte bil. Har du brug for hjælp, så sidder vi klar og hjælper dig til et godt og hurtigt salg af din bil.

Prøv vores vurdering allerede i dag, og lade os mødes personligt i en ny digital fremtid. Sælg bil med Solgt.com - helt enkelt og uden bøvl.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Har du spørgsmål?