Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Om Solgt.com

Nyt samarbejde med Carmatch

By 29. June 2022 October 16th, 2023 No Comments

Hos Solgt.com er vi glade og stolte over at præsentere vores nye samarbejde med CarMatch, som gør, at Solgt.com nu også bliver tilgængeligt for brugerne af CarMatch.dk. Det betyder, at vores vurderingsværktøj nu også er at finde på CarMatchs hjemmeside. CarMatch tilbyder vejledning til dig, som kigger efter en ny eller brugt elbil.

Begejstringen er også at mærke hos Rasmus Pallesen, direktør i Solgt.com:

Vi er glade for at vores koncept nu også er tilgængelig for brugerne af CarMatch.dk, som vi samarbejder med. Deres side er rigtig god og oplysende for de forbrugere, som kigger efter ny eller brugt elbil.”

Solgt.coms mission er at gøre det så let som muligt for private forbrugere at sælge deres bil. Derfor samarbejder vi også med flere førende hjemmesider for nye og brugte biler – heriblandt Bilbasen, DBA, Biltorvet og nu også CarMatch. Flere samarbejdsaftaler, som fremmer forbrugernes oplevelse af det hurtige bilsalg og som glæder Rasmus Pallesen, direktør i Solgt.com:

”Med Solgt.com er det ambitionen at gøre det let for private forbrugere at sælge deres brugte bil. Derfor samarbejder vi med flere af de førende hjemmesider for brugte og nye biler, herunder Bilbasen, DBA, Biltorvet og nu også CarMatch. Det er vigtigt for Solgt.com at være tilgængelig, ikke bare fysisk via vores 120 forhandlere over hele Danmark, som er med i konceptet – men i høj grad også online via de bedste samarbejdspartnere”

 

Besøg CarMatch.dk lige her. 

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.
Hjælp