Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Varebiler

Hvilken er den bedste el-varebil?

By 17. August 2023 March 18th, 2024 No Comments

De fleste virksomheders kørselsbehov kan efterhånden dækkes af elbiler. Elbilernes rækkevidde stiger fortsat og de fleste biler kan køre mellem 200 og 600 km på en opladning. Selvom rækkevidden påvirkes af vind og vejr, vil rækkevidden ikke være en udfordring for langt de fleste virksomheder. Har din virksomhed behov for biler med længere rækkevidder eller kortere tankning, kan elvarebilerne ses som en tilføjelse til bilflåden fremfor en erstatning af den eksisterende flåde. På den måde kan I komme i gang med at køre i eldrevne varebiler samtidig med, at I har brændstofbiler tilgængelige til længere ture.

Indtast varebilens nummerplade og udfyld kontaktoplysninger

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Tilføj flere biler

Ønsker du at få vurderet mere end 5 biler, så klik her.

Fordele ved elektriske varebiler

  • Større køreglæde i hverdagen
  • Opladning kan foregå på arbejdspladsen om natten, så I slipper for tankstationer
  • Mindre støj og forurening
  • Færre drifts- og vedligeholdelsesomkostninger
  • Intet forbrug i tomgang, hvis I holder i kø

Lån, lej eller testkør en elektrisk varebil, hvis du er i tvivl

Hvis I endnu ikke er sikre på, hvilke elektriske varebiler, der passer til jeres kørselsbehov, kan I med fordel testkøre forskellige varebiler og enten låne, leje eller minilease forskellige modeller.

Det kan også give et bedre indblik i mulighederne for de elektriske varebiler at kontakte andre virksomheder, der allerede har tilføjet elvarevogne til deres bilflåde. På den måde kan du høre nærmere om deres erfaring og oplevelser med overgangen fra benzin- og dieseldrevne varebiler til eldrevne varebiler.

6 spændende elvarebiler

Udvalget for elektriske varebiler vokser fortsat, og herunder kan du læse om fem spændende modeller, der måske kan inspirere dig til at tilføje elvarebiler til din flåde.

1. Citroën e-Jumpy

Med en Citroën e-Jumpy får du en lang rækkevidde på 330 km. Bilen er designet til at opnå den mest optimale effektivitet og funktionalitet, som gør den velegnet til bykørsel. Dette skyldes forskellige højde- og længdemål.

2. Ford e-Transit

Dette er Fords første elektriske varebil, som fås i to højdevarianter og tre længdevarianter, som kan rumme op til 15,1 kubikmeter lastrumplads. Ford tilbyder desuden 25 forskellige konfigurationer med denne bil, så alle erhvervsbehov tilgodeses. Varebilen har en rækkevidde på op til 317 km ved en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.

3. Mercedes eVito

Med Mercedes eVito får du samme køreglæde og effektivitet – nu med en mere bæredygtig drivkraft. Bilen kan benytte adskillige assistentsystemer som parkering og manøvrering, så sikkerheden hele tiden er i top. Varebilen kan køre op til 314 km på en opladning ved en hastighedsbegrænsning på 80 km/t. Samtidig får du en varebil, der med en stor lastkapacitet er velegnet til tunge opgaver.

4. Renault Kangoo e-Tech

Renault Kangoo e-Tech er den førende model inden for elektriske varebiler. Bilen blev kåret som årets varebil 2022, og er en komfortabel og veludrustet varebil med en rækkevidde på 230 km.

5. Volkswagen ID Buzz Cargo

Volkswagen ID Buzz Cargo er designet med fokus på pladsudnyttelse og innovative teknologiske tiltag, f.eks. Car2X-kommunikationen, som gør, at du kan modtage trafikrelaterede opdateringer mens du kører. Varebilen er en nyfortolkning af det klassiske Folkevognsrugbrød og har en rækkevidde på op til 417 km. Danske motorjournalister har været begejstret over denne varebil, og i 2023 blev VW ID. Buzz Cargo kåret som årets varebil, hvor VW ID. Buzz Cargo vandt med 110 point, hvor Ford E-transit ellers fik 100 point.

6. Toyota ProAce City Electric

Skal du bruge mere plads, kan du overveje Toyota ProAce Electric, som er en elektrisk bil. Selvom den deler tekniske egenskaber med tilsvarende modeller fra Citroën, Peugeot, og Opel, skiller den sig ud med sit unikke udseende og individuelt designede førerkabine og kontrolpanel. Du kan vælge mellem to versioner, med enten 279 cm eller 298 cm i akselafstanden.

Indtast varebilens nummerplade og udfyld kontaktoplysninger

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Tilføj flere biler

Ønsker du at få vurderet mere end 5 biler, så klik her.

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.
Hjælp

Hov, det ser ud som om du ønsker at sælge mere end 5 biler!

Tag venligst personlig kontakt til solgt.com