Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Grønne bilerVarebiler

Derfor skal i vælge elbiler i bilflåden

By 6. February 2024 March 4th, 2024 No Comments

Flere virksomheder bevæger sig i en grønnere retning – det ses også i deres bilflåder. Det sender nemlig et rigtig godt signal til både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, at virksomheden skifter benzin- og dieselbilerne ud med mere miljøvenlige elbiler. Du kan både skifte bilflåden helt eller delvist ud. Få gode råd til udskiftningen herunder.  

Elbiler i flåden

Mange elbiler har en rækkevidde på mellem 200 og 600 km. Selvom rækkevidden afhænger af vind og vejr, kan de fleste virksomheder sagtens begynde udskiftningen til elbiler i flåden allerede nu. De fleste virksomheders kørselsbehov kan nemlig dækkes af de nuværende elbilers rækkevidde.  

Derudover er det smarte ved elbiler i bilflåden, at de kan lades op på arbejdspladsen. Det kræver blot, at I får installeret ladestandere på virksomhedens faciliteter. Har I varebiler, kan dette lette den daglige drift, da bilerne kan lade op om natten og være klar til næste arbejdsdag.  

Er du i tvivl om elbilernes rækkevidde dækker dit kørselsbehov, kan du lave en gradvis udskiftning af bilflåden. Teknologien bag elbilerne udvikler sig nemlig hastigt og rækkevidden stiger i takt med dette. For eksempel har VW lanceret den nye ID.7, som har en rækkevidde på op til 700 km.  

Fordele ved elbiler i bilflåden 
  • Stor køreglæde blandt medarbejdere 
  • Opladning om natten – ingen ture til tankstationen 
  • Mindre støj og forurening 
  • Færre drifts- og vedligeholdelsesomkostninger 
  • Tilladt at køre i varevogne på op til 4.250 kg med almindeligt B kørekort 
  • Du sender et godt signal til kunder og medarbejdere 

Indtast varebilens nummerplade og udfyld kontaktoplysninger

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Tilføj flere biler

Ønsker du at få vurderet mere end 5 biler, så klik her.

Ladetilbud til kunder og medarbejdere

Endnu en fordel ved at have elbiler i flåden er ladefaciliteterne på virksomhedens adresse. Med ladestandere kan I nemlig tilbyde både kunder, medarbejdere og andre gæster at lade op, når de parkerer hos jer. Dette kan også gøres uden at involvere virksomheden direkte. Her foregår betalingen således mellem gæsten, kunden eller medarbejderen, der lader op, og ladeoperatøren. 

Sådan udskifter du bilflåden

Når du ønsker at udskifte biler i din bilflåde, kan du gøre brug af Solgt.com. Vi kan hjælpe dig af med dine brugte varevogne i flåden og i samme omgang hjælper vores forhandlere med vejledning i forbindelse med købet af elbiler eller brændstofbiler til bilflåden.  

Hvis du ønsker en udskiftning, starter du blot med at indtaste varebilernes oplysning og dine kontaktoplysninger online. Derefter bliver du kontaktet af en af vores varevognsspecialister inden for 24 timer, som giver dig et tilbud på bilen. Resten aftaler du med varevognsspecialisten, som også hjælper dig med købet af elbiler i bilflåden.  

Hvis du ønsker at udskifte flere biler i din flåde, skal du indtaste alle bilerne online.  

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.
Hjælp