Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Grønne bilerVarebiler

Se VW’s nye el-firmabil

Volkswagen præsenterede sidste år den sjette bil i ID.-familien, nemlig ID.7. Bilen er en elektrisk hatchback med masser af plads og nye tekniske løsninger. Elbilen har desuden en rækkevidde på over 700 km, hvilket er i den helt høje ende. Læs mere om den nye elbil, som er en oplagt el-firmabil, herunder.  

Volkswagen ID.7

Større end Passat og længere end ID. Buzz

Den nye ID.7 er størrelsesmæssigt en klasse over den velkendte VW Passat og har god plads i kabinen. For at leve op til pladskrav i både Europa, USA og Kina er bilen næsten fem meter lang og har en akselafstand på lige under tre meter. Den er dermed længere end VW ID.Buzz. 

ID.7 er en femdørs hatchback og rummer også et stort bagagerum samt en tophængslet bagklap, der giver optimal adgang til det store bagagerum på 532 liter. El-firmabilen må trække op til 1.200 kg.   

Har du brug for endnu mere plads? Så kommer den senere som en regulær stationcar.  

Stort batteri giver lang rækkevidde 

Imens elbilen skal bygges i Tyskland, skal den sælges i hele verden. ID.7 er en del af en ny generation af elbil-teknik. Det gør eksempelvis, at motoren trækker på baghjulene. Det er en ny konstruktion, den yder 286 hk og dens omdrejningspunkt ligger på 545 newtonmeter.  

Bilens konstruktion gør desuden, at den nye motor udnytter energien markant bedre end hidtil. Batteriet lyder på 85 kWh, hvilket giver en lang rækkevidde på 700 km.  

Indtast varebilens nummerplade og udfyld kontaktoplysninger

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Tilføj flere biler

Ønsker du at få vurderet mere end 5 biler, så klik her.

To udstyrsmodeller

VW har lanceret to udstyrsmodeller af ID.7 - Pro og Pro S. Pro S modellen har det store batteri på 86 kWh (netto) som standard. Det giver den en rækkevidde på 700 km og en ladeeffekt på 200 kW. Denne model forventes at være i butikkerne i sommeren 2024. Vi har endnu ingen oplysninger om prisen.  

Pro modellen har et mindre batteri på 77 kWh (netto) og en rækkevidde på 615 km. Modellen har en ladeeffekt på 170 kW. ID.7 Pro kan ifølge VW Danmark leveres fra 2. kvartal i 2024 til en pris fra 446.995 kr. 

Specifikationer  
 • Elmotor: 286 hk/545 Nm – baghjulstræk 
 • Længde: 496 cm 
 • Bredde: 186 cm 
 • Højde: 154 cm 
 • Akselafstand: 297 cm 
 • Bagagerum: 532 liter 
 • Påhængsvægt: 1.200 kg 
 • Platform: MEB 
 • Pris: fra 446.995 kr. 

God el-firmabil

VW ID.7 er en behagelig bil med et lavt støjniveau og en komfortabel undervogn, der har justerbare støddæmpere. Bilen er let at køre og kan dreje skarpt og er dermed let at vende.  

Den behagelige bil skaber komfortabel kørsel, hvilket gør den oplagt som el-firmabil.  

Stor skærm med ny software og assistent

Alle udgaver af VW ID.7 har som standard monteret en 15-tommer skærm i midten. Derudover er der en lille skærm indbygget ved rattet. Alle udgaver har også headup-display med skarp grafik og 3D-anvisninger, når navigationsanlægget er aktivt.  

Der er en software bag både skærmene og headup-display. VW har forbedret deres 3.5-generation software, som er blevet kritiseret, til en generation 4.0. Som fører af bilen ses det blandt andet ved, at man selv kan vælge ikoner i menuen og skærmen er lynhurtig til at skifte visning.  

Ny assistent

Med den nye ID.7 får du også en digital assistent, Ida, som kan hjælpe dig med at betjene bilen. Ida forstår dansk og ved at tale til hende, kan hun hjælpe med at styre klimaanlæg, navigation, musik og glastag samt varme, køling og massage i forsæderne. 

Vælger du glastag i din nye elbil, kan du ved at trykke på en knap, gøre glasset mælkehvidt, så solen ikke forstyrrer. Trykker du igen, bliver glasset gennemsigtigt igen.  

10 hurtige om ID.7 
 • 15-tommer skærm med ny grafik 
 • Headup-display 
 • AGR-sæder med varme/køling og massage 
 • Bagsædeplads 
 • Stor tophængslet bagklap 
 • Justerbar affjedring 
 • Lille vendediameter 
 • Glastag med lysdæmper 
 • Støjsvag kørsel 
 • Materialer i kabinen 

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.
Hjælp