Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
BilmarkedetGrønne biler

Chery med tre nye mærker i Danmark: Mød Exlantix

Der er benhård konkurrence på det danske bilmarked og vi ser årligt nye bilmærker, der prøver markedet af. En af de nye konkurrenter er Chery, der i løbet af 2024 udkommer med tre nye mærker i Danmark. Et af disse mærker er Exlantix, som du kan læse mere om herunder. 

Du kan læse mere om Chery-koncernen her eller mærket Omoda her. 

Danmark er førstevalg for kinesiske mærker

Vi har i de seneste år mødt flere nye kinesiske bilmærker hos danske forhandlere og det er ikke helt tilfældigt. Danmark er nemlig på flere måder førstevalg for de kinesiske mærker, som gerne vil indtage europæiske bilmarkeder. De kan nemlig bruge det danske marked til at teste deres biler af for interesse og salg inden de bevæger sig ud på større europæiske markeder.   

Nye konkurrenter giver udsving i priserne

Nye bilmærker på markedet giver selvsagt en større konkurrence til de eksisterende bilmærker. Derfor har flere aktører flere gange set sig tvunget til at regulere i priserne på flere bilmodeller. Vi har blandt andet set prisnedsættelser fra Renault, Tesla og flere andre velkendte bilmærker.  

Exlantix præsenterer to luksuriøse elbiler

Exlantix går ind på det danske marked med to store luksuriøse elbiler i løbet af efteråret. Det drejer sig om bilerne ES og ET. Chery kommer som nævnt til Danmark med tre mærker. Omoda og Jaecoo forventes at blive prisbillige mærker imens Exlantix kommer til Danmark med luksusbiler og positionerer sig tæt på mærker som Xpeng.  

Elektrisk sedan og SUV

ES-modellen er en elektrisk sedan på 4,65 meter og er udstyret med en 800 volt-platform. Det giver gode muligheder for lynladning. Under de bedste betingelser kan Exlantix ES lade 30-80 procent op på batteriet på blot 15 minutter. 5 minutters lynladning kan give op til 150 kilometers rækkevidde. Den elektriske sedan fra Kina har en WLTP-rækkevidde på 530 km. 

ET-modellen er en SUV, som findes med forskellige batteristørrelser. Topvarianten har to elmotorer og en ydelse på 560 hk. Det er dog endnu uvist hvor langt elbilen kan køre på en opladning.  

Vi kender endnu ikke til priserne på elbilerne.  

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.
Hjælp