SÆLG DIN BIL

Nemt bilsalg
hurtigt &
bekvemt

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Nemt bilsalg

Skal du sælge din brugte bil? Det kan gøres på flere forskellige måder, men hos Solgt.com vil vi gerne hjælpe dig, så du kan sælge din brugte bil nemt, hurtigt og helt uden besvær. På denne side kan du læse mere om nogle af de bekymringer man kan have, når man vil sælge sin bil, samt hvordan Solgt.com kan hjælpe dig med et nemt og sikkert bilsalg. 

Bekymringer om bilsalg

Hvordan får jeg den bedste pris? Hvad skal jeg huske når jeg overdrager bilen til køberen eller forhandleren? Som bilsælger kan man have mange bekymringer. Mange af dem bunder i usikkerhed omkring køberen og hvordan regler og lovgivninger er på området. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de største bekymringer og hvad man skal gøre for at komme over dem og sikre sig et nemt bilsalg af sin brugte bil. 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

For lav pris

Det kan være svært at prissætte sin brugte bil rigtigt. Hvis man prissætter den for højt, vil ingen tage kontakt og hvis man sætter den for lavt, kan man gå glip af mange penge. Du kan undgå at sætte prisen for lavt ved at bruge Solgt.coms garantivurdering. Vores garantivurdering fungerer ved hjælp af kunstig intelligens, der analyserer masser af data om lignende modeller og deres salgspris. Den sammenligner din brugte bil med lignende modeller, der har det samme udstyrsniveau og samme kilometertal. Det giver dig den mest nøjagtige pris og du undgår at sælge for billigt eller slet ikke at sælge, hvis du selv har sat prisen for højt. 

For at bruge vores nummerplade prisberegner, skal vi blot bruge få oplysninger. Først og fremmest skal vi bruge nummerpladen. Derudover har vi brug for dit postnummer og bilens kilometertal. Derefter har du mulighed for at vælge frit mellem de forhandlere, der ligger tættest på dig, og hvis bilen lever op til forventningerne, skal én af dem tilbyde at købe din bil til den udregnede pris.

 

Useriøse købere

En anden bekymring er useriøse købere. Dem finder du blandt andet på de sociale medier. En useriøs køber kan genkendes på følgende kendetegn: 

  • Bud, der ligger langt under den fastsatte pris
  • Mangel på information om køberen 

Er du i tvivl om en køber er troværdig, så spørg om mere information. Derudover skal du aldrig lade en privat køber prøvekøre din bil, både af forsikrings- og sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du er i tvivl, så kør selv med i bilen. 

Hvis du vil slippe for selv at opsøge en køber, er det en fordel at sælge din bil til en forhandler. Du slipper for besværet og ofte tager forhandleren sig af alt det praktiske. 

Hos Solgt.com kan du frit vælge mellem alle de forhandlere vi samarbejder med. På den måde slipper du for useriøse købere og underbud, og skal blot koncentrere dig om at få undersøgt bilen, og sætte den af hos forhandleren. Dét er et nemt bilsalg!

Sikkerhed ved Solgt.com

Forsikring, tyveri, beskyldninger og meget andet. Mange sikkerhedsmæssige bekymringer kan gøre sig gældende når du vil sælge din brugte bil. Stikker køber af uden at betale? Har du de rigtige oplysninger og hvordan med forsikring? Først og fremmest skal du i en privat handel altid modtage pengene, før du overdrager bilen. Derudover skal du være sikker på at køber forstår sine forpligtelser i forbindelse med omregistrering af bilen. Man kan læse om hele processen hos Motorregisteret. Det er også en fordel at sælge sin bil som prøvet og beset. Det betyder, at køberen ikke kan beskylde dig for at have snydt dig omkring bilens tilstand og funktion, hvis der skulle vise sig at være fejl. Dog skal du altid være realistisk og oplyse køberen om eventuelle mangler. 

Hos Solgt.com er processen lidt mere enkel. Idet vi samarbejder med autoriserede og professionelle forhandlere, er du sikker på at der er styr på slutsedler, omregistrering og alt andet administrativt arbejde i forbindelse med bilsalget. 

5 gode grunde til at vælge solgt.com

Vil du gøre salget af din brugte bil så nemt som muligt? Så vælg Solgt.com. Her sørger vi for at salget af din bil bliver så ubesværet og sikkert som muligt. Det er nemt, hurtigt og du skal næsten ikke røre en finger! Nedenfor giver vi dig fem gode grunde til, hvorfor du skal sælge din bil gennem Solgt.com.

  1. Din bil bliver vurderet i forhold til markedsprisen. Det giver dig den mest fair pris. Den bliver sammenlignet med lignende modeller i samme tilstand, på baggrund af data fra hele landet. 
  2. Du skal ikke oprette en profil. Det betyder, at du ikke skal bruge tid på at udfylde information om dig selv, som andre kan få fat i. Vi skal bare bruge din nummerplade og dine kontaktoplysninger. 
  3. Du skal ikke oprette en salgsannonce. Derfor behøver du ikke tage en masse billeder fra enhver vinkel, rengøre og finde masser af information om bilens specifikationer. Vi kan nøjes med nummerplade, kilometertal og udstyrsniveau. 
  4. Du får ingen useriøse henvendelser, hverken på mail, telefon eller de sociale medier. De eneste, der skal kunne kontakte dig, er det værksted du vælger. På den måde slipper du også for underbud!
  5. Du har pengene i hånden indenfor tre dage! Når du har lavet en aftale med forhandleren, fået din bil undersøgt og har modtaget en garantipris, kan du have pengene i hånden indenfor tre dage såfremt du accepterer tilbuddet. 

Det kan du selv gøre

Hvad kan du selv gøre for at du får et nemt bilsalg? Først og fremmest skal du være realistisk omkring din bils tilstand. Har din bil fejl og mangler vil det blive opdaget i undersøgelsen hos forhandleren, og så vil din garantivurdering falde. 

Ønsker du at sælge bilen til en privatperson, bør du undersøge personen og sørge for at få så meget information om dem som muligt. Det kan for eksempel være telefonnummer, adresse eller kørekortnummer. 

Rengør din bil hvis den skal fremvises. Det får den til at fremstå bedre, og kan holde prisen på det niveau den er sat til. Hvis du sælger bilen til en forhandler, vil de oftest tage sig af denne del.