SÆLG DIN BIL

Få en pris-
vurdering
af din bil

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Prisvurdering bil

Om du har en Skoda, Citroën, Opel, Mercedes, Peugeot eller et helt andet mærke så skal du altså være opmærksom på flere ting. Hvert bilmærke er noget for sig selv og alle vurderes og taber værdi forskelligt alt efter bilens stand. Sådan har det egentlig altid været og som sælger skal du være opmærksom på dette når du tænker prisvurdering af bil.

Under hver model findes et hav af forskellige varianter, størrelser osv. Som sælger af brugt bil er det vigtigt med den rette rådgivning, når du skal lave en bilpris vurdering af bilen. Hos Solgt.com laver vi en prisvurdering af din bil helt gratis og efterfølgende får du grundig gennemgang og rådgivning fra en af vores mere end 160 forhandlere i vores netværk.

Modsat en normal online vurdering har vi hos Solgt.com taget teknologien videre. Vores innovative vurderingsrobot, er dit første skridt på vejen til prisvurdering af din bil og efterfølgende salg. Det unikke ved vores robot er, at den hele tiden tager højde for ændringer i markedet. Det betyder at du som sælger hele tiden får den bedst mulige pris, hvis markedet ændrer sig. Din vurderings pris sammensættes af mange parametre og først når du har været forbi hos en af vores mere end 160 certificerede forhandlere, til en tryg og åben snak, er vi sikre på du får den helt rigtige vurderings pris. Overvejer du at sælge din brugte bil? Så prøv Solgt.com og oplev forskellen. Hvad er din bil værd? Få en gratis bilvurdering - indsæt nummerplade herunder og se hvad du kan få for din bil.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

Bilvurdering hos solgt.com

Der kan være stor forskel på, hvor meget vi selv mener vores brugte biler er værd. Ligeledes er det heller ikke alle forhandlere, der er helt enige om, hvad din brugte bil er værd og hvordan man foretager en korrekt prisvurdering. Det er der flere gode grunde til, med utallige bilmærker og forskellige betegnelser for model, variant, motor osv. kan det være en jungle, selv for en erfaren rådgiver og hos mange forhandlere, har man specialiseret sig i enkelte mærker. Solgt.com kan hjælpe dig og sørger for den helt rigtige vurdering af din brugte bil uanset mærke og model. Her kan du læse mere om brugt bil pris.

Din bilvurdering starter på Solgt.com. Her indtaster du bilens nummerplade samt supplerende oplysninger til korrekt vurdering i vores unikke og innovative vurderingsrobot. Herefter modtager du din bils vurderingspris på SMS og e-mail inden for kort tid. Hvis prisen som forventet lever op til dine, så vil Solgt.com rigtig gerne invitere dig ned til en inspektion af din bil og rådgivning hos en af vores udvalgte samarbejdspartnere. Du booker blot tid hos en forhandler tæt på dig gennem det link, som følger med din gratis bilvurdering på sms eller e-mail.

Den personlige inspektion og rådgivning er vigtig for, at sikre, at du får den helt rigtige pris på din bil. Med over 160 af Danmarks største automobilforhandlere i vores netværk og altid en i nærheden af dig, sikrer vi, at du som sælger får den rigtige og bedste pris for din bil. Vores vurderingseksperter har omfattende kendskab til bilmarkedet. De er specialister i lige netop din model og kan hjælpe dig og sikre, at du intet har glemt. Når i har gennemgået det hele og hvis nødvendigt justeres prisen en smule op eller ned, så er det op til dig om du ønsker at sælge i ren handel eller lade dine brugte biler indgå i en byttehandel. Ønsker du alligevel ikke at handle, så har det ikke kostet dig en krone og vi håber blot du har haft en positiv oplevelse.

Du kan med Solgt.com få en prisvurdering af din bil samt et hurtigt, sikkert og helt simpelt salg. Det er selvfølgelig helt gratis, så hvorfor ikke allerede prøve i dag? Sælg din næste bil med Solgt.com, så er du hurtigt klar til at købe ny bil.

 

Hvad er min Bilvurderings pris?

Start prisvurdering af bil samt salg hos Solgt.com. En ny og innovativ måde at sælge bil online på. Ved prisvurdering af bil samt salg har du krav på simpelt og hurtigt svar. Vores innovative vurderingsrobot, laver en landsdækkende og helt ærlig vurdering af din brugte bil.

Mange af os har solgt bil før og ved hvor indviklet det kan være, at finde den rigtige pris på den bruge bil. Bilvurderings priser er forskellige fra sted til sted og der kan være mange tusinde kroner i forskel fra den billigste til den dyreste bil som matcher din. Så hvorfor spilde tid og penge på ligegyldige salgsannoncer, utallige telefonsamtaler med mulige købere, som alle vil købe billigt eller spildte kroner til annoncering, klargøring og tjek af din brugte bil, for at sikre, at du har husket det hele.

Solgt.com er en ny måde at vurdere og sælge brugt bil på. Du har helt sikkert ikke prøvet det før, så hvorfor ikke se, hvad Solgt.com kan gøre for dig. Landsdækkende, ærligt og helt sikker prisvurdering af din brugt bil starter på Solgt.com. Online vurdering samt salg lige i nærheden af dig. Det er simpelt, trygt og hurtigt salg med Solgt.com.