Få en pris-
vurdering af
din bil

Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Gratis bilvurdering ved brug af nummerplade

Vil du sælge en brugt Skoda, en brugt Audi, en brugt Toyota, en brugt Citroën eller en helt anden brugt bil? Alle biler er forskellige og derfor er det vigtigt med den rette vejledning, når du vil sælge din bil til den rette pris. Hos Solgt.com laver vi en prisvurdering af din bil helt gratis og efterfølgende får du grundig gennemgang og rådgivning fra en af vores mange bilforhandlere. Vi samarbejder med flere af landets største bilforhandlere, som kan hjælpe dig godt igennem dit bilsalg.

Se hvordan Solgt.com virker herunder:

Hos os kan du handle online

Hos Solgt.com kan du handle bilen online. Modsat en normal online bilvurdering har vi hos Solgt.com taget teknologien videre. Vores innovative vurderingsrobot er dit første skridt på vejen til prisvurdering af din bil og efterfølgende salg. Det unikke ved vores robot er, at den hele tiden tager højde for ændringer i markedet. Det betyder, at du som sælger hele tiden får den bedste mulige pris, hvis markedet ændrer sig. Din vurderingspris sammensættes af mange parametre og først når du har været forbi en af vores forhandlere, er vi sikre på, at du får den helt rigtige pris for din brugte bil.

Overvejer du at sælge din brugte bil? Så prøv Solgt.com og oplev forskellen. Hvad er din bil værd? Få en gratis bilvurdering – indsæt din nummerplade herunder og se hvad du kan få for din bil.

Hvordan fungerer Solgt.com?

Hos Solgt.com ønsker vi at gøre det nemt og fair for danske bilejere at handle biler. For at få lavet en bil vurdering hos Solgt.com, skal du derfor blot indtaste din bils nummerplade i vores online vurderingsværktøj. Indenfor 24 timer modtager du vores tilbudspris på SMS og e-mail – og indenfor få dage eller uger kan din brugte bil være solgt. Tempoet er helt op til dig.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Skal du have ny bil? Tjek bytteprisen

Er du interesseret i en byttepris, kan vi også hjælpe dig. Vi hjælper dig ikke blot med at sælge, vi kan også hjælpe dig med at finde din næste drømmebil. Vores dygtige bilforhandlere står klar til at rådgive dig i købet af din næste bil. Hvis du er interesseret i en byttehandel, kan du blot snakke med forhandlere om dette, når du møder op til vurderingseftersynet. Her kan I diskutere mulighederne og de forskellige biler, den pågældende forhandler har til rådighed.

Bilvurdering: Hvad er min bil værd?

Der kan være stor forskel på, hvor meget vi selv mener vores brugte biler er værd og hvad den kan sælges til. Ligeledes er det heller ikke alle forhandlere, der er helt enige om, hvad din brugte bil er værd og hvordan man foretager en korrekt prisvurdering. Med utallige bilmærker og forskellige betegnelser for model, variant, motor osv. kan det være en jungle, selv for en erfaren rådgiver og hos mange forhandlere, har man specialiseret sig i enkelte mærker. Solgt.com kan hjælpe dig og sørger for den helt rigtige vurdering af din brugte bil uanset mærke og model. Her kan du læse mere om tilbudspris på brugt bil.

Din bilvurdering starter på Solgt.com. Her indtaster du bilens nummerplade samt supplerende oplysninger til vurdering i vores unikke og innovative vurderingsrobot. Herefter modtager du din bils vurderingspris på SMS og e-mail inden for 24 timer. Nu har du altså vores vurdering af bilens værdi. Derefter er det blevet tid til en inspektion, hvor du sammen med en af vores forhandlere gennemgår din brugte bil sammen. Du booker blot tid hos en forhandler tæt på dig gennem det link, som følger med din gratis bilvurdering på SMS eller e-mail.

Inspektionen sikrer, at du får den helt rigtigt pris samtidig med, at vi ser bilen inden vi køber den. Forhandleren vil tjekke bilens stand og kigge på eventuelle skader.

Inspektion hos forhandler

Til vurderingseftersynet vil forhandleren sammen med dig inspicere din bil for eventuelle skader, ridser, fejl eller lignende. Prisen kan blive reguleret en smule, hvis der findes værdiforringende skader. Forhandleren giver dig nu den endelige garantipris, og derefter er det op til dig, om du vil sælge bilen eller ej. Hele processen er uforpligtende og gratis og du har 7 dage til at overveje, om du vil acceptere tilbuddet.

Hvad er min bil værd?

Med over 160 af Danmarks største bilforhandlere i vores netværk, sikrer vi, at der altid er en tæt på dig samt, at du som sælger får den rigtige og bedste pris for din bil. Vores vurderingseksperter har nemlig omfattende kendskab til bilmarkedet. Når I har gennemgået det hele og justeret prisen en smule, hvis det er nødvendigt, er det op til dig om du ønsker at sælge bilen i ren handel. Du kan også vælge at lade dine brugte biler indgå i en byttehandel. Ønsker du alligevel ikke at handle, så har det ikke kostet dig en krone og vi håber, at du har haft en god oplevelse.

Du kan med Solgt.com få en prisvurdering af din bil samt et hurtigt, sikkert og helt simpelt salg. Det er selvfølgelig helt gratis, så hvorfor ikke allerede prøve i dag? Sælg din bil med Solgt.com, så er du hurtigt klar til at købe ny bil. Vurder din bil gratis hos Solgt.com.

Bilvurdering - hvad er det, og hvad kan du bruge en bilvurdering til?

Når du sælger din brugte bil gennem Solgt.com, laver vores vurderingsrobot en prisvurdering på din bil. Du kan sælge bilen lynhurtigt ved blot at starte med at indtaste bilens oplysninger i vores vurderingsværktøj – det tager få minutter. Derefter besøger du en af vores forhandlere, som gennemgår bilen sammen med dig. Hvis bilens stand ikke lever op til tilbudsprisen, kan forhandleren justere en smule på prisen, hvorefter du modtager garantiprisen. Det er nu op til dig, om du ønsker at sælge din brugte bil.

Disse informationer skal vi bruge for at vurdere din bil

Dine kontaktinformationer

Vi har brug for dine kontaktinformationer, så vi kan sende dig tilbudsprisen og hjælpe dig på vej i dit bilsalg.

Bilens type

Er din bil en personbil, varebil, lille bus eller noget helt andet?

Bilens mærke

Hvilket bilmærke er din brugte bil?

Bilens model

Hvilken model er din brugte bil?

Første indregistrering

Hvornår blev din bil indregistreret for første gang? Oplys gerne både måned og år.

Diesel, el eller benzin?

Hvilken type brændstof bruger din bil? Diesel, benzin, el eller noget helt fjerde?

Kilometertal

Hvor langt har din bil kørt?

Andre relevante oplysninger

Du kan blive spurgt om yderligere oplysninger efter du har indtastet ovenstående ting. Jo flere ting vi ved om bilen, desto bedre kan vi finde den helt rette pris på din bil. Vurderingen af din bil bliver altså mere præcis, når du indtaster flere oplysninger.

Skader på bilen og bilens stand

Vi betragter også standen på din bil, når du får din bil vurderet af os. Din tilbudspris er sat ud fra den forventede stand på en bil fra din årgang og med bilens antal kørte kilometer. Derfor kan vores forhandlere justere en smule på prisen, hvis standen er dårligere eller bedre.

Det samme sker, hvis bilen har skader, ridser eller lignende. Vi kan desværre ikke hjælpe dig med at sælge din bil, hvis den er eller har været totalskadet. Alle andre skader kan vi dog godt håndtere for dig.

Bilvurdering privat eller hos en forhandler?

Når man skal sælge den brugte bil, kan det være et stort dilemma, om man skal sælge bil privat eller til forhandler. Et privat bilsalg kan betyde oprettelse af profiler og annoncer i massevis, useriøse henvendelser og stort ansvar. På den anden side kan det også være tidskrævende at køre rundt til forskellige bilforhandlere for at få den bedste pris.

Hos Solgt.com har vi fjernet alle de irriterende og tidskrævende processer i dit bilsalg. Vi vurderer din bil online og vores forhandlere er forpligtet til at købe din bil til garantiprisen, hvis du ønsker at indgå i en handel. På den måde er du garanteret et salg samtidig med at hele processen er uforpligtende og gratis. Dét er nemt bilsalg!

Flere forskellige modeller af biler til salg

Vurdering af brugt bil: Hvordan vurderer Solgt.com en brugt bil?

Start prisvurdering af bil samt salg hos Solgt.com. En ny og innovativ måde at sælge bil online på. Ved prisvurdering af bil samt salg har du krav på simpelt og hurtigt svar. Vores innovative vurderingsrobot, laver en landsdækkende og helt ærlig vurdering af din brugte bil.

Mange af os har solgt bil før og ved, hvor indviklet det kan være at finde den rigtige pris på din brugte bil. Vores vurderinger er baseret på data fra bilforhandlere i hele landet. Din bil bliver sammenlignet med lignende biler af samme forventede stand, som er solgt på det danske marked.

Solgt.com er en ny måde at vurdere og sælge brugt bil på. Du har helt sikkert ikke prøvet det før, så hvorfor ikke se, hvad Solgt.com kan gøre for dig. Landsdækkende, ærligt og helt sikker prisvurdering af din brugte bil starter på Solgt.com. Online vurdering samt salg lige i nærheden af dig. Det er simpelt, trygt og hurtigt salg med Solgt.com.

Hurtigt bilsalg er lig med billig prissætning – eller er det?

Hvis du skal sælge din brugte bil hurtigt, skal du prissætte den billigt. Det er en sætning, som vi ofte hører i forbindelse med salg af brugte biler. Men det behøver ikke altid hænge sammen. Når du sælger bil med Solgt.com, følger salget dit tempo. Er du klar til at sælge med det samme, hjælper vi med det og har du brug for at tænke over det i en uge, så hjælper vi med det. Prisen ændrer sig ikke.

Når du har indtastet dine oplysninger i vores vurderingsværktøj, går der op til 24 timer før du modtager din tilbudspris. Du booker tid til vurderingseftersyn, så det passer ind i din kalender. Efter vurderingseftersynet får du garantiprisen fra forhandleren og du kan vælge at aflevere bilen med det samme eller tænke over det i op til 7 dage. Du styrer, hvor hurtigt salget af din brugte bil skal gå og vi hjælper dig.

Slip for besværet – vælg Solgt.com

Når du sælger bil gennem Solgt.com, slipper du for besværet. Du får en sikker bilhandel uden useriøse købere med lave bud og utallige beskeder frem og tilbage. Vi bruger Sikker Betaling og sikrer dermed, at du modtager pengene indenfor tre hverdage. Vi har ingen skjulte gebyrer og bilsalget er helt gratis og uforpligtende for dig hele vejen igennem. Til gengæld er vores forhandlere forpligtet til at købe din bil til garantiprisen, hvis du vælger at acceptere prisen. Du er altså garanteret et bilsalg så længe du ønsker det.

Sælg bil uden bøvl med Solgt.com!

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.