Sælg bil hurtig og let

Du har sikkert prøvet det selv, søge på nettet med titler som "sælg min bil", ”sælg din bil” eller ”jeg vil sælge bilen”. Efterfølgende er der kommet flere sider frem med virksomheder eller online platforme som alle har haft det samme formål, nemlig at hjælpe dig med at sælge din bil. Solgt.com samarbejder med over 160 af de største og mest velrenommerede bilforhandlere i Danmark. Det er vores sikkerhed til dig for at du får en sikker, tryg og hurtig handel når du sælger din brugte bil via Solgt.com. Ja og så er det helt gratis og uden skjulte gebyrer og lange svar-tider. Så skal du af med en brugt bil, så er du det helt rette sted.

Indtast din bils nummerplade i vores unikke vurderingsrobot og modtag din vurdering indenfor 24 timer på e-mail og sms. Hvis det er interessant, så finder vi en forhandler i dit nærområde hvor du kan køre ned og få en videre snak og inspektion af din bil for den helt rigtige pris. Det er hurtig, let og sikkert. Sælg din bil hurtigt til en god pris via Solgt.com, og vi hjælper dig hele vejen.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Jeg vil sælge min bil

Når du vil sælge din bil, ønsker vi ofte en hurtig og simpel handel. Og når vi snakker nyere biler er grunden ofte, at vi har fundet en anden eller at vores behov er ændret og vi derfor skal af med vores nuværende bil. Du ønsker altså at sælge din bil hurtigt, men samtidig også til den bedst mulige pris.

Ved et salg kan vores kropssprog ofte fortælle en stor del om hvor meget vi ønsker et sælge. For nogen af det nemt at skjule, mens det for andre kan være grænseoverskridende at skulle handel om pris. For selv om vi gerne vi sælge, så ønsker vi vel alle sammen at gøre en god handel ikke?

Når jeg vil sælge min bil og det skal gå hurtigt, kan jeg så samtidig også få en god pris? Med Solgt.com har vi gjort det simpelt for dig at få en hurtig og god handel og så er det helt gratis! Ydermere kan det gøres lige hvor det passer dig. Du skal ikke forhandle med nogen, og skal ikke være bekymret for om der er styr på det hele – det tager vi os af. Ligeledes kan der være grunde til at lige netop din bil sælges bedre hos én forhandler kontra en anden. I fagsprog kaldes det en niche, og da brugtbilsmarked er kæmpe har flere forhandlere valgt at specialisere sig i bestemte modeller og mærker. Når du sælger bil hos Solgt.com bliver din bil vurderet ud fra det samlede bilmarked inklusiv special forhandlere. Hos Solgt.com hører vi når du siger ”sælg min bil” og vi hjælpe dig til en hurtig og god handel.

 

Sælg din bil – du blot 2-trin fra en vurdering.

Hos Solgt.com hjælper vi dig sikkert og trygt fra start til slut, og når du bruger vores unikke prisvurderingsrobot, er det et selvfølgelig at vi søger efter den bedste pris på din bil. Vi hører dig når du siger ”køb min bil” og vores mere end 160 autoriserede bilforhandlere sørger for at du får den bedst mulige pris.

Når du lader solgt.com hjælpe dig med salg af din bil, så er du blot 2-trin fra en vurdering. Først indtaster du din bils nummerplade i vores vurderingsrobot. Dernæst udfylder de få supplerende oplysninger om din nuværende bil som alle er med til, at du får så præcis en vurdering som overhovedet muligt. Det er simpelt og så er det ret nemt syntes vi selv.

Tryghed og lokalt nærvær for dig kommer når du besøger en af vores samarbejdspartnere. Her gennemgår vi bilen for den endelige pris, svarer på dine spørgsmål og taler om ønsker og drømme hvis du er på udkig efter ny bil. Eneste forskel er, at vi nu har fjernet bekymringen om hvad din bil er værd og du kan i stedet bruge tid på at finde din næste drømmebil. Det syntes vi hos Solgt.com er helt simpelt og uden bøvl. Vi sørger altså for den bedst mulige pris for din brugte bil, det er simpelt, du skal ikke bøvle med lange og kedsommelige salgsannoncer og så er det helt gratis.

 

Solgt.com – Den nemme løsning når jeg vil sælge min bil.

Hvad end din bil er nyere, eller har nogle år i bagagen så lad Solgt.com hjælpe dig med at få den solgt. Med vores store netværk af mere end 160 af Danmarks førende bilforhandlere, samt vores unikke vurderingsrobot har vi gjort det nemt og hurtigt for dig som ønsker at sælge din bil. Vil du sælge bilen, så lad Solgt.com hjælpe dig, vi sælger med glæde dine brugte biler. Vi er den nemme løsning når det kommer til at slippe for tidsspild og problemer, men blot ønsker et hurtigt, sikkert og troværdigt salg.

Hos Solgt.com er det vores vurderingsrobot der starter alt. Den er fyldt med ekspertise og knowhow fra hele markedet og kender alt til din bil, hvad end du har SUV, stationcar, minibil eller en sportsvogn. Den nemme løsning til dig som vil sælge bil, men som ikke gider at bøvle med annoncer og klargøring. Efterfølgende er det en af vores certificerede samarbejdspartnere der hjælper dig godt på vej, de tager imod dig og hjælper dig sikkert, hurtigt og nemt gennem salget. De sørger for alt papirarbejdet, og hvis du ønsker at sælge, så sørger de for at pengene er på vej inden for 3 hverdage. Skal dit bilsalg være enkelt så lad Solgt.com hjælpe dig.