SÆLG DIN BIL

Sælg bil
nemt og
uden besvær

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Sælg min bil

Du har sikkert prøvet det selv - at søge på nettet med titler som 'sælg min bil', 'sælg din bil' eller 'jeg vil sælge bilen'. Efterfølgende er der kommet flere sider frem med virksomheder eller online platforme, som alle har haft det samme formål, nemlig at hjælpe dig med at sælge din brugte bil. Solgt.com samarbejder med over 160 af de største og mest velrenommerede bilforhandlere i Danmark. Det er vores sikkerhed til dig, for at du får en sikker, tryg og hurtig handel når du sælger din brugte bil via Solgt.com. Det er endda helt gratis og uden skjulte gebyrer og lange svartider. Så skal du af med en brugt bil, er du det helt rette sted, vi har stor erfaring med salg af brugte biler.

Det er nemt at få en vurdering af din brugte bil, gør følgende i feltet ovenfor: indtast nummerplade - herefter vil vores unikke vurderingsrobot udarbejde en gratis bilvurdering til dig, baseret de informationer du har givet om bilens stand, mærke, model og bilens år, samt lignende biler. Du modtager herefter din bilvurdering indenfor 24 timer på e-mail og sms. Hvis det er interessant, så finder vi en forhandler i dit nærområde, hvor du kan køre ned og få en videre snak og inspektion af din brugte bil for den helt rigtige pris. Det er hurtig, let og sikkert. Sælg din pågældende bil hurtigt til en god pris via Solgt.com, og vi hjælper dig hele vejen. Vi er eksperter i at sælge brugte biler.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Jeg vil sælge min bil - men hvad er min bil værd?

Når du vil sælge din bil, ønsker vi ofte en hurtig og ren handel. Når vi snakker nyere biler er grunden ofte, at vi har fundet en anden eller at vores behov er ændret og vi derfor skal af med vores nuværende bil. Du ønsker altså at sælge din bil hurtigt, men samtidig også til den bedst mulige pris.

Ved et salg, kan vores kropssprog ofte fortælle en stor del om, hvor meget vi ønsker et sælge. For nogen er det nemt at skjule, mens det for andre kan være grænseoverskridende at skulle forhandle om en pris. For selvom vi gerne vil sælge, så ønsker vi jo alle sammen at gøre en god handel, uden at sælge bilen til en lavere pris end man burde.

Når jeg vil sælge min bil og det skal gå hurtigt, kan jeg så samtidig også få en god pris? Og hvad er min bil værd? Med Solgt.com har vi gjort det simpelt for dig at få en hurtig og god handel og så er det helt gratis! Ydermere kan det gøres lige hvor det passer dig. Du skal ikke forhandle med nogen og skal ikke være bekymret for, om der er styr på det hele – det tager vi os af. Ligeledes kan der være grunde til at lige netop din bil sælges bedre hos én forhandler kontra en anden. I fagsprog kaldes det en niche og da brugtbilsmarked er kæmpe, har flere forhandlere valgt at specialisere sig i bestemte modeller og mærker. Når du sælger bil hos Solgt.com, bliver din bil vurderet ud fra det samlede bilmarked af lignende biler inklusiv special forhandlere. Hos Solgt.com hører vi det, når du siger ”sælg min bil” og vi hjælper dig til en hurtig og ren handel. Sælg din brugt bil når det passer dig.

 

Sælg din bil – du er blot to trin fra en vurdering

Hos Solgt.com hjælper vi dig sikkert og trygt fra start til slut, og når du bruger vores unikke prisvurderingsrobot, er det en selvfølge, at vi søger efter den bedste pris på din bil. Vi lytter til dit behov og vores mere end 160 autoriserede bilforhandlere sørger for, at du får den bedst mulige pris og ikke sælger din bil til en lavere pris end du burde.

Når du lader Solgt.com hjælpe dig med salg af din brugt bil, så er du blot to trin fra en vurdering. Først - indtast nummerplade på din bil i vores vurderingsrobot. Dernæst udfylder du de få supplerende oplysninger om din nuværende bil f.eks. om bilens stand, mærke, model, bilens år osv., herefter sammenligner den med alle biler på brugt bilmarked, der matcher din og giver dig en vurdering af bilen. Alt sammen er med til, at du får så præcis en vurdering som overhovedet muligt. Det er simpelt og så er det ret nemt.

Tryghed og lokalt nærvær for dig kommer når du besøger en af vores samarbejdspartnere. Her gennemgår vi bilen for at finde den endelige pris, svarer på dine spørgsmål og taler om ønsker og drømme, hvis du er på udkig efter ny bil. Eneste forskel er, at vi nu har fjernet bekymringen om hvad din bil er værd og du kan i stedet bruge tid på at finde din næste drømmebil. Det syntes vi hos Solgt.com er helt simpelt og uden bøvl. Vi sørger altså for den bedste mulige pris for din brugte bil. Det er simpelt, du skal ikke bøvle med lange og kedsommelige salgsannoncer, dermed kan du sælge din brugte bil hurtigt, og så er det endda en helt gratis vurdering af din bil.

 

Solgt.com – Den nemme løsning når jeg vil sælge min bil

Hvad end din bil er nyere eller har nogle år i bagagen, så lad Solgt.com hjælpe dig med at få den solgt. Med vores store netværk af mere end 160 af Danmarks førende bilforhandlere samt vores unikke vurderingsrobot har vi gjort det nemt og hurtigt for dig, som ønsker at sælge din bil. Vil du sælge bilen, så lad Solgt.com hjælpe dig, vi sælger med glæde dine brugte biler. Vi er den nemme løsning når det kommer til at slippe for tidsspild og problemer, men blot ønsker et hurtigt, sikkert og troværdigt salg. Hvad er din bil værd? Få en gratis vurdering inden for 24 timer.

Hos Solgt.com er det vores vurderingsrobot, der starter alt. Den er fyldt med ekspertise fra hele markedet og kender alt til din bil uanset om du har SUV, stationcar, minibil eller en sportsvogn og bilens stand. Den nemme løsning til dig, som vil sælge brugt bil, men som ikke gider at bøvle med annoncer og klargøring. Efterfølgende er det en af vores certificerede samarbejdspartnere, der hjælper dig godt på vej, de tager imod dig og hjælper dig sikkert, hurtigt og nemt gennem salget. De sørger for alt papirarbejdet og hvis du ønsker at sælge, så sørger de for, at pengene er på vej inden for 3 hverdage. Skal dit bilsalg være enkelt, så lad Solgt.com hjælpe dig med en gratis bilvurdering. Vi hjælper med alle biler, lige meget hvilket mærke, så længe at den går under "brugte biler" kategorien. Hvad er din bil værd? Find ud af det nu!