Sælg bil
nemt og
uden besvær

Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Hvordan sælger jeg min bil?

Du har sikkert prøvet det selv - at søge på nettet med titler som 'sælg min bil', 'sælg din bil' eller 'jeg vil sælge bilen'. Efterfølgende er der kommet flere sider frem med virksomheder eller online platforme, som alle har haft det samme formål, nemlig at hjælpe dig med at sælge din brugte bil. Solgt.com samarbejder med over 160 af landets bilforhandlere. Det er vores sikkerhed til dig, for at du får en sikker, tryg og hurtig handel når du sælger din brugte bil via Solgt.com. Det er endda helt gratis og uden skjulte gebyrer og lange svartider. Så skal du af med en brugt bil, er du det helt rette sted – vi har nemlig stor erfaring med salg af brugte biler.

Vi synes det skal være nemt at få en vurdering af din brugte bil. Derfor har vi udviklet et online vurderingsværktøj, som ser ganske enkel ud for dig. Du skal blot indtaste din nummerplade og få andre oplysning om dig og din bil. Indenfor 24 timer modtager du en vurderingspris på e-mail og SMS, hvori du kan booke en tid til inspektion hos en forhandler i dit nærområde. Til inspektionen gennemgår forhandleren din bil og giver dig den endelige garantipris.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Jeg vil sælge min bil - men hvad er min bil værd?

Mange ønsker en hurtig handel, når de sætter bilen til salg. Når nyere biler sælges, skyldes det ofte, at ejeren har forelsket sig i en anden bil eller at behovet er ændret. Men når vi ønsker en hurtig handel, ender vi også ofte med at gå ned i pris. Måske kan køberen lure på dit kropssprog, at du gerne vil af med bilen, hvis du sælger privat. Det kan også være, at du ikke er tryg ved at forhandle med en potentiel køber og derfor ender med at godtage en alt for lav pris. Når du sælger din bil med Solgt.com slipper du for private købere og forhandlinger om prisen. Efter vurderingseftersynet får du nemlig en garantipris, som vi køber din bil for, hvis du takker ja til tilbuddet. På den måde får du en god og nem handel uden at gå ned i pris og uden adskillige opkald fra potentielle købere.

Med Solgt.com har vi gjort det simpelt for dig at få en hurtig og god handel og så er det helt gratis! Ydermere kan det gøres lige hvor det passer dig. Du skal ikke forhandle med nogen og skal ikke være bekymret for, om der er styr på det hele – det tager vi os af. Ligeledes kan der være grunde til at lige netop din bil sælges bedre hos én forhandler kontra en anden. I fagsprog kaldes det en niche og da brugtbilsmarked er kæmpe, har flere forhandlere valgt at specialisere sig i bestemte modeller og mærker. Når du sælger bil hos Solgt.com, bliver din bil vurderet ud fra det samlede bilmarked af lignende biler inklusiv specialforhandlere. Hos Solgt.com hører vi det, når du siger ”sælg min bil” og vi hjælper dig til en hurtig og ren handel. Sælg din brugt bil når det passer dig.

Få en gratis salgsvurdering.

Informationer vi skal bruge for at vurdere din bil

Når vi skal vurdere din bil, skal vi bruge en række informationer om din bil. Vi bruger informationerne til at give dig den bedste mulige pris sammenlignet med det aktuelle danske bilmarked.

Bilens type

Vi har brug for at kende til, hvilken type bil du ejer. Det kan eksempelvis være en personbil, varebil, lille bus eller måske noget helt andet.

Bilens mærke

Hvilket bilmærke er din brugte bil?

Model

Hvilken model er din brugte bil?

Første indregistrering

Hvornår blev din bil indregistreret for første gang? Oplys gerne både måned og år.

Kilometertal

Hvor langt har din bil kørt?

Diesel, el, benzin eller hybrid?

Hvilken type brændstof bruger din bil? Diesel, benzin, el, hybrid eller noget helt femte?

Andre relevante informationer

Når du har indtastet ovenstående informationer, kan du blive spurgt om yderligere oplysninger. Det er en god idé at oplyse så meget om bilen som muligt. Jo flere oplysninger vi får om bilen, desto bedre kan vi finde ud af, hvad din bil er værd med vores gratis vurdering af bil. Vurderingen af din bil bliver altså mere præcis, når du indtaster flere oplysninger.

Skader på bilen og standen af den

Vi har brug for at kende til bilens stand og eventuelle skader på den, når vi skal fortælle dig, hvad din bil er værd. Når vores forhandler gennemgår bilen sammen med dig, vil forhandleren vurdere standen. Er standen ringere end forventet, kan der blive trukket et lille beløb fra prisen. På den måde kan vi regulere tilbudsprisen afhængig af standen på din brugte bil. Forhandleren vurderer også skader, hvis dette er relevant.

Hvis din bil er eller har været totalskadet, kan vi desværre ikke hjælpe dig med at sælge din brugte bil. Vi kan dog hjælpe dig med alle andre skader.

Vi hjælper dig med at sælge din bil i dit tempo

Hos Solgt.com hjælper vi dig sikkert og trygt fra start til slut, og når du bruger vores unikke prisvurderingsrobot, er det en selvfølge, at vi søger efter den bedste pris på din bil. Vi lytter til dit behov og vores bilforhandlere sørger for, at du får den bedst mulige pris og ikke sælger din bil til en lavere pris end du burde.

Derudover kan du lynhurtigt få et bilsalg i hus med Solgt.com. Hvis du fra start er klar til at sælge din bil og ønsker et hurtigt salg, kan du vælge at aflevere din bil hos forhandleren umiddelbart efter vurderingseftersynet. Har du brug for lidt ekstra betænkningstid, kan du vælge at bruge 7 dage på at overveje, om du ønsker at sælge din bil.

Trygt bilsalg

Tryghed og lokalt nærvær for dig kommer når du besøger en af vores samarbejdspartnere. Her gennemgår vi bilen for at finde den endelige pris, svarer på dine spørgsmål og taler om ønsker og drømme, hvis du er på udkig efter ny bil. Den eneste forskel er, at vi nu har fjernet bekymringen om, hvad din bil er værd og du kan i stedet bruge tid på at finde din næste drømmebil. Det synes vi hos Solgt.com er helt simpelt og uden bøvl. Vi sørger altså for den bedste mulige pris for din brugte bil. Det er simpelt, du skal ikke bøvle med lange og kedsommelige salgsannoncer, dermed kan du sælge din brugte bil hurtigt, og så er det endda en helt gratis vurdering af din bil.

Solgt.com hjælper med alle biler fra og med årgang 2000

Uanset om din bil står som ny eller har nogle år i bagagen, så kan vi hjælpe dig med at sælge den hos Solgt.com. Vi kan nemlig hjælpe med at sælge alle typer bilen fra og med årgang 2000.

Hos Solgt.com er det vores vurderingsrobot, der starter alt. Den er fyldt med ekspertise fra hele markedet og kender alt til din bil uanset om du har SUV, stationcar, minibil eller en sportsvogn og bilens stand. Den nemme løsning til dig, som vil sælge brugt bil, men som ikke gider at bøvle med annoncer og klargøring. Efterfølgende er det en af vores samarbejdspartnere, der hjælper dig godt på vej, tager imod dig og hjælper dig sikkert, hurtigt og nemt gennem salget. De sørger for alt papirarbejdet og hvis du ønsker at sælge, så sørger de for, at pengene er på vej inden for 3 hverdage. Ønsker du at bilen skal indgå i en byttehandel, skal du blot aftale dette med forhandleren, som gennemgår bilen med dig.

Skal dit bilsalg være enkelt, så lad Solgt.com hjælpe dig med en gratis bilvurdering. Vi hjælper med alle biler, lige meget hvilket mærke, så længe at den er nyere end årgang 2000. Vil du vide, hvad din bil er værd? Find ud af det nu!

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.