Sælg gammel bil

Hvert år kommer der nye modeller, og teknologien flytter hvert år grænser for hvad en moderne bil kan. Så det kan det godt være en indviklet sag at sælge din gamle bil. Bilbranchen sætter ligeledes nye standarter for hvor billigt du kan købe en ny bil. Det betyder at når du skal sælge din gamle bil, kan du blive tvunget til at sætte den ned flere gange, inden du har fået bilen solgt, grundet billigere priser på nye biler.

Der er hård konkurrence på brugtbilsmarkedet og der kommer hele tiden nye brugte biler til. Slip for en langsom salgsproces og sælg din gamle bil med Solgt.com. Solgt.com er ejet af nogle af de største bilforhandlere i Danmark. Vores enorme erfaring giver dig en ærlig pris. Du får en hurtig vurdering og et sikkert salg ved Solgt.com

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Stor forskel i pris på ældre biler

Der kan være stor forskel i pris på ældre biler, og hos Solgt.com giver vi dig en ærlig vurdering uanset standen på din brugte bil. Er der tale om en brugt bil fra før 2000 kan det være svært at give dig en toppris for din bil. Grundende er: alder, kilometerstand og slid samt reparationer på ældre biler som er forventelige og kan gøre vurderingen af din bil indviklet og nærmest umuligt at sætte en god pris på.

Er din bil fra 2000 og frem kan du helt gratis prøve vores unikke og innovative vurderingsrobot. Ved hjælp af en gennemgang og scanning af hele det danske bilmarked sikrer vi, at du altid får en toppris for din brugte bil. Der kan være stor forskel i pris på ældre biler, men vi mener hos Solgt.com at du skal have den bedst mulige pris på din gamle bil.

Ærlig vurdering og professionel rådgivning er fremtiden lige her hos Solgt.com. Få en ærlig vurdering allerede i dag. indtast bilens nummerplade, udfyld kilometerstand, status på servicebog samt dine kontaktinformationer så er du godt i gang med at sælge bil med Solgt.com.

 

Solgt.com – Sælg gammel bil allerede idag.

Er din bil fra 2000 og frem kan Solgt.com hjælpe dig med at sælge din gamle bil allerede i dag. Vores kæmpe netværk af Danmarks største forhandlere samt vores innovative vurderingsrobot er klar til at hjælpe dig i dit tempo.

Undgå tidsspild og tabt fortjeneste ved salg af ældre biler til privat. Jo ældre bilen er, jo større er chancen for at din bil kan fejle noget, som du efterfølgende skal hæfte for når du sælger bilen privat. En tidskrævende og ofte dyr omgang som du undgår, ved at sælge din gamle bil via Solgt.com.

Det er gratis og helt uforpligtende, så hvorfor ikke prøve? ”Hvad er min gamle bil værd?” Det er et godt spørgsmål, og vores påstand er, at ingen kan give dig den perfekte vurdering. Hos Solgt.com får du en ærlig vurdering, og vi garanterer dig en god pris. Du slipper for bøvl og vi sørger for at pengene er på din konto inden for 3 hverdage. Det skal være nemt at sælge bil uanset alder, stand og kilometer. Prøv Solgt.com og oplev hele forskellen.