SÆLG DIN BIL

Vi køber din
brugte bil

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Skal vi købe din brugte bil?

Vi ved, at der ofte ikke er langt fra tanke til handling og samtidig også, at der nogle gange kan være flere grunde til, at man ønsker at sælge sin brugte bil. Vi køber din brugte bil hos Solgt.com, hurtigt, sikkert og så er det helt gratis. Ingen lange salgsprocesser, glemte eller skjulte omkostninger. Helt ærlig og hurtig bilhandel på nettet med Solgt.com og en forhandler tæt på dig.

Vi kan spare dig for en masse tid og unødvendige omkostninger ved annoncering og klargøring af din bil, ved at lade Solgt.com hjælpe dig med vurdering og salg af din bil. Vi er med dig fra start til slut og vi sikrer dig et ordentlig og hurtigt salg. Få gratis vurdering og rådgivning efter behov hos en af vores mere en 160 forhandlere. Hvis du er tilfreds med vores vurdering, så håndterer vi afmelding og øvrig administration, samt overfører pengene til din konto inden for 3 hverdage. Høj sikkerhed, hurtigt og let. Vi køber din brugte bil hos Solgt.com.

Det naturligvis gratis og helt uforpligtende. Prøv Solgt.com, så er du sikker på at du har fået den helt rigtige pris på din brugte bil.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

 

Undgå unødige omkostninger

Når du skal sælge din brugte bil, så er det som sælger nemt at blive fristet af den hurtige handel. Når du som privat sælger på nettet eller over auktion, så har du i de fleste tilfælde selv været med til at bestemme din mindstepris. Det betyder altså ikke, at det er den pris, du vil ende op med og dine beregninger for at sælge privat for et større overskud kan hurtig gå i vasken. Samtidig kan det være fristende at sælge når du står over for en som gerne vil købe og vi har som mennesker nemt ved at lade os friste specielt, hvis vi allerede har fundet den næste drømmebil eller af andre grunde ønsker at sælge vores brugte bil.

Ligeledes kan tanken om det hurtige salg få os til at overse de skjulte omkostninger og gebyrer der ofte ligger bag ved privat salg og salg på auktion. Salær, klargøring af bil, brugtbilsattest samt professionel gennemgang kan sagtens løbe op i flere tusinde kroner, som vi først bliver beviste om når pengene er brugt og bilen måske er solgt.

Hos Solgt.com køber vi din brugte bil til en fair pris, helt uden omkostninger for dig og du skal ikke forhandle med os. Vores unikke vurderingsrobot scanner markedet for samtlige biler med data, som matcher din brugte bil og du får en helt ærlig vurdering af, hvad din bil kan sælges for. Vi køber brugte biler så snart du har været forbi en af vores mere end 160 samarbejdspartnere til en snak og fælles gennemgang af din bil. Vi sikrer, at du får præcis
den pris din bil fortjener.

Vi køber dine brugte biler og hjælper dig hurtigt videre mod din næste drømmebil. Prøv allerede nu vores unikke vurderingsrobot ved at indtaste din bils nummerplade. Hurtig, simpelt og uden bøvl.

 

Undgå tidsspild

Det kan være fristende som sælger at acceptere en lavere pris for et hurtigt salg. Ofte viser det sig at vi sætter vores biler til en høj pris, fordi vi allerede ved at køber vil forhandle. Vores underbevidsthed har altså allerede besluttet at den er villig til et afslag, men taget dette med i vores forventninger. Vi glemmer dog denne beregning og vi ender med at sige ja til en endnu lavere pris blot for at få bilen solgt, når den har stået til salg i mange uger, som det typisk tager at sælge en bil. Det sammenlagt med de omkostninger vi har haft på at sætte bilen til salg, betyder at vi ofte har brugt mange tusinde kroner og ikke mindst tid på at sælge vores brugte bil.

Undgå tidspild –  Solgt.com kan sælge din bil og her er det hele markedet, der bestemmer, hvad du helt ærligt kan få for din bil. Ingen oprettelse af private salgsannoncer, ingen flotte billeder af bilen, værkstedsbesøg for at sikre, at vi ikke glemmer detaljer til vores slutseddel, klargøring og rengøring af bil og ikke mindst vores kostbare tid, som vi bruger på hele salget.

Vi køber dine brugte biler og vi forhandler ikke prisen, men fortæller helt ærligt hvad din bil er værd. Vores unikke vurderingsrobot scanner hele markedet og den kigger på hvad du kan sælge din brugte bil til. Din vurderingspris kan du tage med ned til en af vores forhandlere, som går bilen igennem og evt. justere prisen lidt op eller ned. Forhandleren hjælper dig til en tryg handel. De hjælper dig med alle dokumenter og til et sikkert salg.

Vi køber din bil hos Solgt.com. Indtast din bils nummerplade samt supplerende oplysninger i vores unikke vurderingsrobot. Modtag din vurdering og få en helt uforpligtende snak med en af Danmarks største forhandler omkring dine muligheder. Ønsker du at sælge til din vurderingspris, så køber vi og skulle du finde din næste drømmebil, så kan tilbuddet selvfølgelig også indgå i en byttehandel. Vi køber dine brugte biler, undgå tidsspild og oplev hvad Solgt.com kan gøre for dig. Sikker vurdering og salg på nettet prøv Solgt.com.