Vi køber din
brugte bil

Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Vi køber din brugte bil

Vi ved, at mange synes det kan være svært at få solgt bilen og at det kan være en tidskrævende opgave. Vi hjælper dig gerne med at sælge din brugte bil, om det er en ældre bil, eller en nyere bil. Derfor tilbyder vi at lave en gratis bilvurdering for dig. Når du har modtaget vores tilbudspris, kan du booke en tid til inspektion hos en af vores forhandlere. Her gennemgår i bilen sammen og kommer frem til garantiprisen. Vi køber din bil til garantiprisen, hvis du er interesseret i en handel, og vi hjælper med stort set alle biler.

Få en pris på din bil

Hos Solgt.com kan du få en pris på din bil. Ved blot at indtaste din bils oplysninger, modtager du en tilbudspris på din brugte bil. Derefter booker du tid til at besøge en af vores bilforhandlere, som gennemgår bilen sammen med dig. Til sidst får du en garantipris på bilen, som vi køber din bil for, hvis du accepterer prisen. Du er også velkommen til at tænke over vores vurdering i 7 dage. Hvis du ikke er interesseret lige nu, kan du altid vende tilbage en anden gang – så hjælper vi dig gerne igen!

Vi køber din bil hos Solgt.com. Indtast din bils nummerplade samt supplerende oplysninger i vores unikke vurderingsrobot. Modtag din vurdering og få en uforpligtende snak med en af vores forhandlere omkring dine muligheder. Ønsker du at sælge bilen til din vurderingspris, så køber vi og skulle du finde din næste drømmebil, så kan tilbuddet selvfølgelig også indgå i en byttehandel. Vi køber din brugte bil – undgå tidsspild og oplev, hvad Solgt.com kan gøre for dig. Sikker vurdering og salg på nettet med Solgt.com.

Gratis bilvurdering

Er du på udkig efter en gratis bilvurdering? Lad os hjælpe dig. Faktisk hjælper vi dig gerne med at sælge din brugte bil hurtigt, sikkert og gratis. Vi køber din bil sammen med vores samarbejdende forhandlere og hele processen er gratis. Da vi er ejede af og har et tæt samarbejde med en række af landets største forhandlere, kan du nu sælge din brugte bil uden at komme af med en eneste krone. Du slipper for alt besværet og vi køber din bil – sælg bil uden bøvl med Solgt.com!

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Tjek hvad du kan få for din bil

Har du for nylig tænkt ”Hvad kan jeg sælge min bil for?” eller ”Hvad er min bil værd?”. Tjek her, hvad du kan få for din bil. Du kan modtage en vurderingspris ved at indtaste kontaktoplysninger sammen med informationer om din bil.

Vi køber din brugte bil og vi forhandler ikke prisen, men fortæller dig, hvad din bil er værd. Vores unikke vurderingsrobot scanner hele markedet og den kigger på, hvad du kan sælge din brugte bil for. Din vurderingspris kan du tage med ned til en af vores forhandlere, som går bilen igennem og eventuelt justerer lidt i prisen. Forhandleren hjælper dig til en tryg handel. De hjælper dig med alle dokumenter, så du kan være sikker på, at alt bliver udfyldt korrekt. Vi køber din brugte eller gamle bil og hjælper dig til et trygt og sikkert salg af brugt bil.

Skal vi købe din brugte bil?

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at sælge bilen. Det kan være et ændret behov ved eksempelvis familieforøgelse. Det kan også skyldes en flytning eller en ændret økonomisk situation. Uanset hvad din grund er, hjælper vi dig gerne. Vi kan både hjælpe dig med et rent salg og en byttehandel. Hvis du ønsker at lade din brugte bil indgå i en byttehandel, står vores forhandlere klar til at hjælpe og rådgive dig igennem processen.

Vi sparer dig for en masse tid og unødvendige omkostninger ved annoncering og klargøring af din bil, ved at lade Solgt.com hjælpe dig med en gratis bilvurdering og salg af din brugte bil. Vi er med dig fra start til slut og vi sikrer dig et ordentlig og hurtigt salg. Få gratis vurdering og rådgivning efter behov hos en af vores mange bilforhandlere. Hvis du er tilfreds med vores vurdering, så håndterer vi afmelding og øvrig administration samt overfører pengene til din konto, så du modtager dem indenfor 3 hverdage.

Vi køber din brugte bil hos Solgt.com hurtigt, sikkert og helt gratis. Ingen lange salgsprocesser, useriøse købere eller skjulte omkostninger. Helt ærlig og hurtig bilhandel på nettet med Solgt.com og en forhandler tæt på dig.

Hvad er min bil værd?

Hvad er min bil værd? Et spørgsmål, som mange stiller sig selv i forbindelse med salg af brugt bil, uanset om det er gamle biler eller nye biler. Solgt.com er skabt for at hjælpe dig med at finde frem til værdien af din brugte bil eller dine brugte biler. Vi fortæller dig, hvad din bil er værd og hvad den kan sælges for på det aktuelle marked. Hvis du er interesseret i vores tilbudspris, hjælper vi dig videre med salget, så du nemt, hurtigt og sikkert kan komme af med din brugte bil.

Sælg din bil online nu!

Har du altid drømt om at sælge bil hjemme fra sofaen? Så er det altså nu du skal slå til. Vi laver nemlig din vurdering ud fra de oplysninger, som du udfylder online. Du kan derfor prøve vores online vurderingsværktøj lige når du har tid og endda online. Når du har modtaget vurderingen, kan du booke tid hos en af vores mange forhandlere. Vi har forhandlere rundt i hele landet, så der er helt sikkert også en tæt på dig. Hos forhandleren gennemgår i bilen sammen og tjekker for eventuelle skader, buler eller lignende. Hvis der er skader på bilen, kan prisen justeres en smule. Derefter får du din garantipris og hvis du er interesseret, så er bilen solgt. Vores forhandlere skal nemlig købe bilen ind til garantiprisen, hvis du er interesseret i at sælge din bil. Med Solgt.com får du altså bilvurdering online, hurtigt, nemt og bekvemt.

Se hvordan Solgt.com virker herunder:

Salg af bil med Solgt.com

Vi køber din brugte bil hos Solgt.com uanset, hvilken model, mærke og årgang bilen er. Så længe bilen er fra årgang 2000 eller derefter, kan vi hjælpe dig til et nemt og hurtigt bilsalg.

Du sætter selv dit bilsalg i gang på vores hjemmeside ved at indtaste enkelte relevante oplysninger om din bil. Når du har indsendt oplysningerne, kan der gå op til 24 timer før du modtager en vurdering fra os på SMS og e-mail. I samme besked er der et link, hvor du kan booke tid til inspektion hos en af vores mange forhandlere. Du vælger selv, hvilken forhandler du booker tid hos, men vi anbefaler, at du finder en tæt på dig. Prisen er nemlig den samme. Til inspektionen vil I gennemgå bilen sammen og til sidst modtager du garantiprisen. Herefter har du mulighed for at acceptere handlen og aflevere bilen med det samme, men du kan også vælge at gå hjem og tænke over det i op til 7 dage.

Hvornår modtager jeg min endelige salgspris?

Garantiprisen er den endelige pris. Vi køber din bil til garantiprisen, hvis du er interesseret. Du modtager garantiprisen af vores forhandler, når I har gennemgået din bil til inspektionen.

Garantiprisen kan afvige en smule fra tilbudsprisen, hvis standen ikke er som forventet. Skader, buler og ridser kan eksempelvis trække lidt ned. Vi trækker dog ikke den pris fra, som det vil koste at reparere bilen. Vi trækker kun det beløb fra, som skaden vurderes at være værdiforringende. Det er altså et markant lavere beløb der trækkes fra tilbudsprisen.

Fordele ved at sælge din bil med Solgt.com

Når du begiver dig ud i et privat bilsalg, hører der ofte en del gebyrer, tidskrævende opgaver og administrativt arbejde med, og private købere kan springe fra i sidste øjeblik. Samtidig kan det også være tidskrævende at sælge bil til en forhandler, hvis du kører rundt til alle de lokale for at få den bedste pris. Du kan også risikere at skulle prissætte bilen billigt for en hurtig handel. Vores mission med Solgt.com er at gøre det så nemt som muligt for dig at sælge din brugte bil! Derfor har vi fjernet alle gebyrer, det tidskrævende arbejde og de useriøse købere. Vi køber din bil lige så snart du er klar og prisen ændres ikke, hvis du ønsker et hurtigt salg. Læs herunder om flere af fordelene ved Solgt.com.

Undgå unødige omkostninger

Hos Solgt.com er der ingen unødige omkostninger eller skjulte gebyrer. Vi køber din brugte bil helt gratis og hjælper dig også gerne med at finde din næste drømmebil, hvis du vil lade bilen indgå i en byttehandel. Hele processen er gratis og uforpligtende, så du kan altid springe fra, hvis du ikke er klar til at sælge. Ønsker du at vente en måned eller to med at sælge bilen, kan du blot afvise handlen og modtage en ny vurdering, når du er klar.

Hos Solgt.com køber vi din brugte bil til en fair pris, helt uden omkostninger for dig og du behøver ikke forhandle med os. Vores unikke vurderingsrobot scanner markedet for samtlige biler med data, som matcher din brugte bil og du får en helt ærlig vurdering af, hvad din bil kan sælges for. Det er nemt, gratis og sikkert for dig!

Flere forskellige modeller af biler til salg
Undgå tidsspild

Det kan være fristende som sælger at acceptere en lavere pris for et hurtigt salg, men du behøver altså ikke sænke forventningerne, når du sælger bil med Solgt.com. Vi trækker nemlig ikke noget fra prisen bare fordi du ønsker et hurtigt salg. Baseret på det aktuelle marked samt din bils stand får du en garantipris – nemlig prisen, som du er sikret, hvis du ønsker at sælge din bil gennem Solgt.com.

Når du sælger brugt bil med Solgt.com, slipper du for at svare på beskeder og opkald fra useriøse købere, som springer fra i sidste ende. Du slipper for at oprette profiler og annoncer med dybdegående beskrivelser af din brugte bil. Vi laver alt det administrative og tidskrævende arbejde for dig og vores forhandlere er forpligtet til at købe din bil til garantiprisen, hvis du er interesseret. Spar tid og penge – sælg bil uden bøvl med Solgt.com!

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.