Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Bilsalg- og køb

Sådan sælger du nemt din bil

By 24. September 2020 October 16th, 2023 No Comments

Brugte biler købes – En tryg handel med Solgt.com

 

Velkommen indenfor til dig der ønsker en bilvurdering samt salg af din brugte bil. Brugte biler købes og vi garanterer dig altid en ærlig vurdering ud fra den aktuelle markedssituation. Ved du egentlig hvad der trender lige nu? Efterspørgsel og udbud skifter hele tiden, og hver måned ser vi nye modeller, der hos forhandlerne rundt i landet sælges og købes mest. Det betyder også at prisen på din brugte bil kan skifte, men hvem fortæller dig hvornår det er tid til at skifte din brugte bil?

Solgt.com er din online vurderingsekspert, der hjælper dig helt gratis og uforpligtende fra vurdering til salg af din brugte bil. Bag Solgt.com står 35 af landets største automobilforhandlere, 170 butikker samt nogle af landets bedste vurderingseksperter står klar til at give dig en tryg handel. Det er gratis og helt uforpligtende at benytte vores robot, og hvorvidt du ønsker at sælge eller blot se en vurdering af din brugte bil så er du velkommen hos solgt.com

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Skal jeg sælge min brugte bil privat eller til forhandler?

 

Brugte biler købes i København, Jylland, Fyn og alle andre steder i landet. Skal jeg sælge min brugte bil privat eller til forhandler, og hvad betyder det når brugte biler købes kontant? Hos Solgt.com har vi samlet alle disse spørgsmål samt mange flere. Solgt.com har gjort det nemt for dig at handle bil trygt, sikkert og helt uden bøvl.

Forskellen på at sælge brugt bil til privat vs. forhandler har altid været et ømtåleligt emne. Fordomme såsom at forhandlere kun er til for at snyde dig, og når du sælger privat, får du altid en højere pris for din brugte bil høres ofte. Hvorvidt du ønsker at sælge bil privat eller ej, så skal du altid være opmærksom på, at når det endelige regnestykke gøres op, så har fortjenesten ofte været lille eller i mange tilfælde mindre end hvis du havde solgt til en forhandler.

Når du ønsker at sælge din brugte bil privat, skal du være opmærksom på følgende:

  • Det er ofte en lang proces fra oprettelse af annonce til gennemført salg af bilen.
  • Du står selv for at finde den rigtige salgspris på din brugte bil.
  • I mange tilfælde sættes prisen på private biler højere end hvad der er realistisk i forhold til markedet. Det gør man typisk for at kunne give afslag ved en forhandling, men glemmer samtidig, at det også betyder at bilen hurtig kommer bagerst i rækken af brugte biler til salg, fordi den står for dyrt.
  • Du står helt selv for hele processen fra vurdering, til oprettelse af annoncer, til teknisk/kosmetisk gennemgang for at kunne lave en ordentlig slutseddel og fremvisning til x antal interesserede. Hertil er der ofte en del henvendelser på både tlf, sms og e-mail angående bilens stand og pris.
  • Du skal hele tiden holde øje med markedet, for at sikre at din brugte bil ikke står for højt i pris. Skulle prisen falde på din brugte bil i perioden hvor den er til salg, så er tabet dit.
  • Du skal selv udarbejde slutseddel og sørge for, at alle dokumenter er tilstede ved salg af brugt bil, samt afmelding eller om-registrering og sikre at pengene er overført fra køber.

Du er sælger i eget hus, men samtidig er det også dig, der står for hele processen. Hos Solgt.com er du fortsat sælger i eget hus. Du kan starte din vurdering hjemme fra sofaen helt enkelt. Du indtaster blot din nummerplade i vores innovative og nytænkende robot. Herefter modtager du en vurdering på e-mail og SMS. En ærlig og præcis vurdering kræver data. Det har vi hos Solgt.com og din bil bliver vurderet op imod samtlige biler på markedet der matcher din model. Vi kigger på aktuelle trends og markedspriser, og ud fra alle disse data giver vi dig den bedst mulige pris for din bil.

For at sikre, at vi har fået alle nødvendige data og bilens faktiske stand med, skal du en tur forbi en af vores autoriserede forhandlere som sammen med dig gennemgår din bil.

Sælg brugt bil i dit helt eget tempo. Når du har modtaget vores garanti vurdering efter inspektionen hos forhandleren, så har du syv dage til at beslutte om du ønsker at sælge eller ej. Er du på jagt efter en ny drømmebil, så kan vores samarbejdspartnere helt sikkert hjælpe dig, og din brugte bil kan selvfølgelig indgå i en byttehandel.

Gratis og uforpligtende – Online vurdering & salg af brugt bil helt enkel

 

Hos Solgt.com er det gratis og helt uforpligtende for dig at prøve vores innovative og special-udviklede vurderings-robot. Har du allerede prøvet et privat salg, eller overvejer du om du skal sælge privat, så er du også meget velkommen til at se helt ærligt hvad din brugte bil er værd.

I en simpel process på 3 trin får du online vurdering af din brugte bil, mulighed for personlig gennemgang med en af vores autoriserede samarbejdspartnere, sparing og personlig rådgivning til salg af brugt bil, samt muligheden for at tage imod vores garanti vurdering og sælge din bil. Pengene modtager du via sikker betaling inden for 3 hverdage. Ingen kontanter, og vi hjælper dig selvfølgelig med at udfylde alle dokumenter helt uden bøvl.

  1. Du indtaster din nummerplade samt supplerende oplysninger i vores robot.
  2. Du modtager din vurdering af brugte bil via e-mail og SMS. Samtidig tilbydes du en uforpligtende og professionel snak hos en af vores forhandlere nær dig, som inspicerer bilen og giver den endelige garantipris.
  3. Er du tilfreds med vurderingen, og ønsker du et salg af din brugte bil, så sørger forhandleren for al det administrative og pengene overfører vi til din konto via sikker betaling indenfor 3 hverdage.

Velbekomme, og velkommen hos Solgt.com. Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at sælge din brugte bil online vurderinger. 

Brugte biler til salg? Solgt.com er med dig hele vejen fra online vurdering til køb af ny bil.

 

Jeg googler online vurdering, men hvordan ved jeg det ikke er svindel? Når du søger efter at finde det bedste sted at sælge din brugte bil, findes der mange hjemmesider der tilbyder online vurdering, desværre er ikke alle til for at hjælpe dig. Flere steder oplever du også at du skal betale for en endelig vurdering, og kan du ikke finde nogen adresse eller CVR-nummer bør du være varsom med at fortsætte.

Solgt.com er gratis og helt uforpligtende. Det koster intet at modtage en vurdering og gennemføre et salg via Solgt.com. Vi garanterer altid, at når du får en vurdering fra os, så står en af vores samarbejdspartnere klar til at købe din bil til vores garantivurdering. Vi er med dig hele vejen, og med den personlige kontakt ønsker vi at gøre det sikkert og trygt at handle med Solgt.com. Du kan altid kontakte vores kundeservice, og vores team af yderst professionelle rådgivere står klar til at hjælpe dig lige fra vurdering, til salg samt til køb af din nye drømmebil. Din vurdering kan bruges uanset om du blot ønsker at sælge til os, eller hvis din bil skal indgå som en del af en byttehandel.

Professionelt, lige til, ærlig vurdering og hurtig salg - det er Solgt.com

 

Kan det virkelig passe? Vurdering og salg af brugt bil helt uden bøvl, helt ærlig vurdering samt professionelle rådgivere for en tryg og sikker handel? Hos solgt.com står ærlighed øverst, og vi mener det når vi siger at du ALTID kan regne med en helt ærlig pris.

Kan vi garantere markedets bedste priser? Vi kan garantere dig at vores unikke og innovative vurderingsrobot altid matcher din brugte bil med samtlige modeller i hele Danmark, og at vi derfor ALTID kan love dig vurderinger ud de fra aktuelle markedspriser. Ligeledes sidder nogle af de bedste vurderingseksperter hele tiden og optimerer vores systemer således, at du altid kan forvente et hurtig og problemfrit vurdering og salg af din brugte bil. En ærlig pris helt uden bøvl, og med de bedste forudsætninger for at du her ved solgt.com kan forvente de bedste priser når du ønsker at sælge til forhandler.

Yderst professionelle og mange års brancheerfaring gør, at vores samarbejdspartnere og mere end 170 butikker fordelt rund i hele landet er det perfekte match for Solgt.com. Sammen udvikler og forfiner vi systemerne bag Solgt.com – gratis og uforpligtende for dig når du ønsker at sælge din brugte bil. Til glæde og gavn når vurdering og bilsalg skal være hurtig, simpel og helt sikkert uden bøvl.

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.
Hjælp