Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Ikke-kategoriseret

Sikker betaling med Solgt.com

By 27. January 2022 February 7th, 2022 No Comments

Overvejer du at sælge din brugte bil? Hvis ja, så kan vi hos Solgt.com hjælpe dig igennem et trygt og sikkert bilsalg. Vi hjælper dig helt gratis igennem dit bilsalg og skulle du have spørgsmål undervejs, så tager vi gerne en snak med dig og svarer på dine spørgsmål.

Sådan sælger du bil med Solgt.com

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med et bilsalg gennem Solgt.com, skal du blot indtaste din nummerplade i vores vurderingsværktøj nedenfor. Når du har gjort det, vil du modtage en vurderingspris fra os på e-mail og SMS indenfor 24 timer. Vores kunder modtager dog ofte vurderingsprisen indenfor få minutter.

Hvis du synes prisen lyder interessant, har du mulighed for at besøge en af vores forhandlere til et vurderingseftersyn. Du vælger selv, hvilken forhandler du booker tid hos og hvornår du booker en tid. Du booker tiden igennem et link, som du finder i den e-mail og SMS, hvori du fandt din vurdering.

Vurderingseftersynet giver os mulighed for at få et sæt øjne på bilen inden vi køber den. Forhandleren vil gennemgå bilen sammen med dig og tjekker bilens stand, eventuelle skader eller lignende. Hvis bilens stand er ringere end forventet, kan den endelige pris justeres en smule. Garantiprisen får du af forhandleren når I er færdige med at gennemgå bilen. Det er den pris, du er sikret, hvis du vælger at acceptere tilbuddet.

Tre trin til et nemt og sikkert bilsalg med Solgt.com

1. Indtast oplysninger om din bil samt kontaktoplysninger

Vi har brug for en række oplysninger om din bil for, at vi kan vurdere den bedst muligt. Du kan blive bedt om yderligere oplysninger, men som udgangspunkt gælder det følgende oplysninger:

  • Bilens nummerplade
  • Kilometerstand
  • Status vedr. servicebog
  • Kontaktinformation

2. Modtag en vurderingspris indenfor 24 timer (ofte få minutter)

Når vi har modtaget dine oplysninger, genererer vores prisrobot et tilbud på din bil. Vi sender tilbuddet til dig på e-mail og SMS.

3. Vurderingseftersyn hos din lokale forhandler

Hvis du ønsker at gå videre med salget, kan du booke en tid hos en af vores forhandlere gennem det link, som du finder i e-mailen og SMS’en med din vurdering. Vi har forhandlere i hele landet, så du kan vælge en forhandler tæt på dig.

Efter inspektionen giver forhandleren dig den endelige garantipris.

Garanteret salg

Når du sælger din bil med Solgt.com er du garanteret et salg. Vores forhandlere er nemlig forpligtet til at købe din bil ind til garantiprisen. Du er altså garanteret et salg af din bil, hvis du er interesseret i garantiprisen. Hele processen er uforpligtende for dig. Derudover er det også helt gratis at sælge bil med Solgt.com. Vi opkræver ingen salær og der er ingen skjulte gebyrer.

Sikker betaling

Vi ønsker kun at gøre det 100% sikkert for dig at handle bil. Derfor bruger vi sikker betaling til at udbetale pengene til dig. På den måde kan vi nå at tjekke op på, at alle papirer er ordnet og du kan være sikker på at pengene når frem til dig.

Pengene bliver sendt til udbetaling, når du afleverer din bil hos forhandleren og du modtager pengene indenfor tre hverdage.

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.