Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Ikke-kategoriseret

Sælg bil online med Solgt.com

By 20. December 2021 January 10th, 2022 No Comments

Har du også forsøgt at sælge din brugte bil privat og dermed modtaget tonsvis af useriøse henvendelser på telefon, mail og sociale medier? Når du sælger din brugte bil med Solgt.com, er det nemt og hurtigt – og du slipper for de useriøse henvendelser. Derudover er det dig, der bestemmer tidspunktet og tempoet. Du kan prøve vores online vurderingsrobot lige når du har tid og det kan endda gøres hjemme fra sofaen. Det er også dig der beslutter, hvornår inspektionen skal foregå og hvor hurtigt du vælger at sælge bilen. Læs her vores korte guide til at sælge din brugte bil uden bøvl samt fordelene ved at bruge Solgt.com.

Sådan sælger du bil med Solgt.com

1) Indtast oplysninger i online vurderingsværktøj

For at få en tilbudspris på din brugte bil, skal vi bruge få oplysninger om bilen. Dette er typisk nummerplade, kilometerstand, status vedrørende servicebog samt ekstraudstyr. Derudover skal vi bruge dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig vedrørende prisen og fremtidige aftaler. Alt sammen oplyses i vurderingsværktøjet nedenfor.

2) Modtag tilbudspris og book tid til inspektion hos forhandler

Indenfor 24 timer modtager du en vurdering fra os på SMS og e-mail. I samme besked finder du et link, hvor du kan booke en tid til inspektion hos en forhandler tæt på dig. Du vælger selv, hvilken forhandler du vil booke en tid hos.

3) Inspektion og garantipris

Når du ankommer til inspektion, vil forhandleren gennemgå bilen sammen med dig. Forhandleren tjekker bilens stand og tjekker, om der er skader eller fejl på bilen. Dette kan få prisen til at falde eller stige lidt.

Det er også her du modtager garantiprisen og du har herefter 7 dage til at overveje, om du ønsker at sælge din bil. Hvis du accepterer garantiprisen, modtager du pengene via sikker betaling indenfor 3 dage.

Hvis du er på udkig efter en ny bil samtidig, står vores forhandlere klar til at hjælpe og rådgive dig i dit køb. Din brugte bil kan også indgå i en byttehandel.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Fordele ved Solgt.com

Når du bruger Solgt.com, er vi leddet mellem dig og forhandleren. Handler du med Solgt.com, er du sikret en pris, som ikke afhænger af din placering i landet og den enkelte forhandlers vurdering af din bil. Prisen er nemlig baseret på den aktuelle markedssituation og bliver sammenlignet med lignende modeller af samme årgang og med samme kilometertal. Se endnu flere fordele nedenfor.

Få en gratis vurdering af din bil

Det er helt gratis at få lavet en vurdering af din brugte bil hos Solgt.com. Der er ingen oprettelse af profil eller betaling for markedsføring af din bil. Faktisk er hele processen gratis for dig og du kan derfor sælge din brugte bil uden at betale en eneste øre.

Derudover klarer vi alt det administrative arbejde for dig. Det eneste du skal gøre, er at indsende relevante oplysninger om din bil og derefter booke en tid til inspektion hos en forhandler. Du slipper dermed for at have kontakt til potentielle købere samt at køre rundt til adskillige forhandlere for at få den bedste pris. Vores forhandlere er nemlig forpligtigede til at købe din bil til den garantipris, som vi tilbyder dig. Det er altså nemt og hurtigt for dig at sælge din brugte bil med hjælp fra Solgt.com.

Garanteret salg

Hos Solgt.com er du garanteret salg. Efter inspektionen af din bil, får du en garantipris fra forhandleren. Herfra afviger prisen ikke og forhandleren er forpligtet til at købe din bil til denne pris. Forhandleren kan altså ikke springe fra eller give dig en markant lavere pris end garantiprisen. Garantiprisen er sikker og du har 7 dage til at tænke over, om du ønsker at sælge din bil. Accepterer du tilbuddet, modtager du pengene indenfor 3 dage.

Vil du vide mere om, hvordan vi prissætter din bil? Læs med her. 

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.