Hvad er min bil værd?

Du vil gerne sælge din bil - men hvordan finder du egentlig ud af hvad dine brugte biler er værd? Nogen foretrækker at vurdere bilen selv, men det kan både sætte prisen for højt eller for lavt. Hos solgt.com har vi, gennem kunstig intelligens, formået at lave en database der sammenligner dine brugte biler med lignende modeller og giver dig en vurdering af din bil, som du kan forvente hos en af vores mange forhandlere.

Det betyder at du slipper for vurderingsbøvlet, og du skal ikke længere frygte at du sælger nye eller brugte biler for billigt, eller ikke kan få den solgt, fordi den er for dyr.

På denne side kan du læse meget mere om hvad din bil er værd og hvordan solgt.com fungerer - vi sikrer dig den bedst mulige pris på brugte biler uanset mærke.

Hvordan virker solgt.com?

På få skridt finder du prisen på din brugte bil, og kan sælge den til en af vores forhandlere til en garanteret pris. Nedenfor kan du læse meget mere om hele processen, fra du går ind på vores hjemmeside, til du står med pengene i hånden.

  • Du indtaster din nummerplade
  • Indtast kilometer, udstyr og andre vigtige oplysninger
  • Du får en garantipris gennem vores gratis bilvurdering, svarende til prisen på lignende modeller
  • Bilen får et hurtigt tjek hos en af vores forhandlere, så du kan være sikker på hvad bilen er værd.
  • Du sælger bilen til vurderingsprisen

Du kan udregne garantivurderingen på dine brugte biler herunder.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Få en pris på din bil

Først indtaster du din nummerplade i vores nummerplade vurdering. Dette skal du gøre, så vi kan se modellen, årgangen, ekstraudstyr og andet information, der er nødvendigt for at vi kan give en fair vurdering, der viser hvad du kan få for din bil. Det er helt gratis og tager kun 2 minutter at få en vurdering hos os.

Andre relevante oplysninger

Det næste skridt er at indtaste andre relevante oplysninger, som vi ikke kan finde gennem nummerpladen. Det kan for eksempel være kilometertal, og hvor i landet bilen befinder sig. Jo flere oplysninger vi får om bilen, jo bedre kan vi finde ud af hvad din bil er værd med vores gratis bilvurdering. Jo flere oplysninger du kan komme med i forhold til bilen, desto mere præcis vurdering kan vi også lave på din bil. 

Sammenligning af priser med andre biler

Vores superkloge kunstige intelligens finder derefter lignende modeller og mærke, som den sammenligner din bil med, så vi kan finde ud af hvad den er værd og give dig den meste præcise vurdering. Den ser blandt andet på årgang, model, kilometertal og ekstraudstyr. Det foregår ved at den søger i en kæmpe database med andre biler fra forhandlere i hele landet. Denne proces er med til at give dig en vurdering og pris, der er så præcis og fair som muligt. 

Hvor meget er min bil værd? - Garantivurdering

Når din brugte bil er sammenlignet med lignende modeller med matchende kilometertal og ekstraudstyr, får du en garantivurdering og en pris, der viser hvad din bil er værd. Prisen er så fair som overhovedet muligt, både for dig og for forhandleren, fordi den er baseret på tidligere køb og salg af lignende biler, hvilket giver en fair vurdering. 

Du kan få din tilbudspris helt gratis og uden forpligtelser, hvis du blot er nysgerrig på at se hvad du kan sælge din bil for. 

Vælg en forhandler 

Når din garantivurdering er udregnet, har du mulighed for at vælge mellem de forhandlere der ligger tættest på dig. Din bil skal nu en tur til forhandleren, hvor bilens stand kontrolleres. Det kan betyde at din garantipris enten stiger en lille smule, hvis bilen er i utrolig god stand, mens din bilvurdering kan falde en smule hvis der er fejl og mangler som ikke indgik i de tidligere oplysninger om bilen. 

Biler til salg!

Når din bil har været gennem undersøgelsen og der er lavet en vurdering, kan du sælge den til forhandleren. På den måde slipper du for private købere der skambyder og kommer med useriøse henvendelser. Forhandleren samarbejder med os, og derfor kan du være sikker på at forhandleren er troværdig og handler i din interesse. Alle vores forhandlere er autoriserede. 

Når du har lavet en aftale med forhandleren, har du pengene indenfor 48 timer. 

Du kan også lave en byttehandel, hvis forhandleren har en bil der falder i din smag og passer til dine behov. Her kan dine brugte biler være med til at dække prisen, for den bil du skifter til. 

Høj efterspørgsel

Hvad kan jeg få for min brugte bil?” Mange danskere frygter at en brugt bil ikke er meget værd, men faktisk er der altid høj efterspørgsel på brugte biler, og især nyere brugte biler er i høj kurs. Ønsker du derfor at skifte din nyere bil ud med en anden model, kan du derfor ofte få en høj pris gennem vores forhandlere. 

Biler med ekstraudstyr er også eftertragtede, så du må ikke glemme at indtaste ekstraudstyret i bilen, da det kan forhøje din vurdering af bilen!

Hvorfor vælge solgt.com? 

Hvorfor skal du vælge solgt.com til at finde ud af hvad din brugte bil er værd? Nedenfor giver vi dig fem gode grunde til hvorfor du skal få lavet en vurdering hos os!

  1. Du får en fair vurdering af bilen, i forhold til den aktuelle markedspris. Vores kunstige intelligens udregner prisen sammenlignet med lignende modeller.
  2. Du slipper for besværlig oprettelse af en profil, hvor du skal indtaste alt muligt information om dig selv. I stedet skal vi blot bruge dit postnummer, dit navn og din e-mailadresse, så vi kan komme i kontakt med dig. 
  3. Ingen besværlige salgsannoncer. Hos os skal du ikke tage billeder fra alle vinkler, indtaste alt data om bilen og finde på en pris. Alt det nødvendige klarer vi for dig, du skal blot trille ned til din nærmeste forhandler. 
  4. Ingen useriøse henvendelser og alt for lave bud fra private købere. Du sælger til forhandleren, og kan frit vælge mellem dem der er tættest på dig. 
  5. Du har pengene i hånden indenfor 48 timer, efter du har solgt dine brugte biler til den bedste pris!

Hvem er solgt.com? 

Solgt.com er ejet af Techno Danmark F.M.B.A.’s medlemmer. Det betyder at vi er en sammenslutning af forhandlere, der ønsker at gøre det lettere for dig som privatperson, at få lavet en fair vurdering og solgt den brugte bil. 

Når du sælger din bil gennem os, sikrer du at du både får en fair vurdering og pris, samt at vi kan sælge din bil videre til andre, der kan bruge den. 

Hvis din bil lever op til forventningerne, skal en af vores mange forhandlere landet rundt købe din bil, hvis du ønsker at sælge den.

Sælg dine biler hos os, hvis du ønsker sikker, fair og troværdig bilhandel, hvor hverken køber eller sælger snydes, og hvor du slipper for bøvl med salgsannoncer, billeder, beskrivelser og useriøse henvendelser.