Hvad er bilen værd?

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.

Det siger vores kunder:

Hvordan virker Solgt.com?

Tænker du også "hvad er min bil værd"? Når du bruger Solgt.com, kan du på få skridt få den rette pris på din brugte bil og derefter sælge den til en af vores forhandlere til denne pris. Nedenfor kan du læse meget mere om hele processen fra du går ind på vores hjemmeside til du står med pengene i hånden.

  • Indtast nummerplade sammen med få andre oplysninger, heriblandt kilometer og udstyr
  • Du modtager en garantipris, gennem vores gratis bilvurdering online, som svarer til prisen på lignende modeller
  • Bilen får et hurtigt tjek hos en af vores forhandlere, så du kan være sikker på, hvad bilen er værd
  • Til sidst kan du vælge at sælge din brugte bil til forhandleren, som står klar til at tage imod den.
  • Du får pengene ind på din konto indenfor 3 dage

Se hvordan Solgt.com virker herunder:

Få et pristjek på din bil

Overvejer du at sælge din brugte bil? Hos Solgt.com kan vi hjælpe dig. Vi giver laver et pristjek på din bil ud fra det aktuelle marked. Når vi har gennemført pristjekket, kan du besøge en forhandler for at få en inspektion. Er du klar til at sælge bilen? Lad os lave et pristjek – læs hvordan et bilsalg med Solgt.com fungerer herunder.

Vi giver dig en købsvurdering af bilen

Når du har brugt vores online vurderingsværktøj, får du tilsendt en købsvurdering af din bil. Herefter besøger du en af vores forhandlere, som efter inspektionen godkender og fastslår den endelige købsvurdering af bilen. Den endelige købsvurdering er også den pris, du er sikret, hvis du ønsker at sige ja til en handel.

Ønsker du en købsvurdering af bilen? Indtast dine oplysninger i vores vurderingsværktøj herunder.

Disse oplysninger skal du bruge når din bil skal vurderes

Bilens type

Vi vil gerne vide, om din bil er en personbil, varebil, lille bus eller måske noget helt andet.

Bilens mærke

Hvilket bilmærke er din brugte bil?

Model

Hvilken model er din brugte bil?

Første indregistrering

Hvornår blev din bil indregistreret for første gang? Oplys gerne både måned og år.

Diesel, el eller benzin?

Hvilken type brændstof bruger din bil? Diesel, benzin, el eller noget helt fjerde?

Andre relevante oplysninger

Når du har indtastet din nummerplade, bilens antal kørte km og andre standardoplysninger, kan du blive spurgt om yderligere oplysninger. Det er en god idé at oplyse så meget om bilen som muligt. Jo flere oplysninger vi får om bilen, desto bedre kan vi finde ud af, hvad din bil er værd med vores gratis bilvurdering. Vurderingen af bilens værdi bliver altså mere præcis, når du indtaster flere oplysninger.

Hvordan finder jeg ud af, hvad min bil er værd?

Du vil gerne sælge din bil, men hvordan finder du egentlig ud af, hvad din brugte bil er værd? Nogen foretrækker at vurdere bilen selv, men det kan både sætte prisen for højt eller for lavt. Hos Solgt.com har vi, gennem kunstig intelligens, formået at lave en database, der sammenligner dine brugte biler med tilsvarende biler og lignende modeller. På den måde kan vi give dig en online bilvurdering, som er sammenlignet med det danske marked lige her go nu.

Flere ting kan påvirke prisen på din bil. Det kan være din bil har meget ekstraudstyr eller bilen ikke har kørt så mange kilometer. Alle disse faktorer tager vi højde for, når du får en bilvurdering hos Solgt.com. Du kan læse mere om, hvilke ting, der kan påvirke din bils værdi på denne side.

Vi giver dig en garantipris, som gør at du er sikret et salg hos en af vores forhandlere. Det betyder, at du slipper for vurderingsbøvlet, og du skal ikke længere frygte, at du sælger din brugte bil for billigt eller ikke kan få den solgt, fordi den er for dyr. Vores værktøj er perfekt til dem som ønsker en konkret pris til sin bil.

På denne side kan du læse meget mere om, hvad din bil er værd og hvordan Solgt.com fungerer.

Skader på bilen og bilens stand

Når du spørger os ”hvad er min bil værd?”, betragter vi også standen på din brugte bil. Når vores online vurderingsværktøj giver dig en pris, er prisen sat efter den stand, man kan forvente af en bil af din årgang. Når vores forhandler gennemgår bilen sammen med dig, vil forhandleren vurdere standen. Er standen ringere end forventet, kan der blive trukket et lille beløb fra prisen. På den måde kan vi regulere tilbudsprisen afhængig af standen på din brugte bil.

Det samme gælder med skader. Har bilen nogle skader, vil forhandleren gennemgå disse med dig og trække en smule fra i prisen afhængig af, hvor stor skaden er. Du skal dog være opmærksom på, at vi desværre ikke kan hjælpe dig med at sælge din bil, hvis den er eller har været totalskadet. Alle andre skader kan vi dog godt håndtere for dig.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Hvor meget er min bil værd? Vi giver en garantivurdering

Det første du skal indtaste på vores hjemmeside, er din nummerplade. Når du gør dette, kan vi se modellen, årgangen, ekstraudstyr og andet information, der er nødvendigt for, at vi kan give en fair vurdering, der viser hvad du kan få for din bil. Det er helt gratis og tager kun 2 minutter at få en vurdering hos os. Du vil modtage din garantivurdering på mail samt SMS.

Vores garantivurdering er blandt andet baseret på priser på lignende modeller med matchende kilometertal and ekstraudstyr. Prisen er så fair som overhovedet muligt, både for dig og for forhandleren, fordi den er baseret på tidligere køb og salg af lignende biler, hvilket giver en fair vurdering. Få din uforpligtende bilvurdering her.

Vælg en forhandler

Når din garantivurdering er udregnet, har du mulighed for at vælge mellem de forhandlere der ligger tættest på dig. Din bil skal nu en tur til forhandleren, hvor bilens stand kontrolleres. Det kan betyde, at din garantipris enten stiger en lille smule, hvis bilen er i utrolig god stand. Garantivurderingen kan dog også falde en smule, hvis der er fejl og mangler, som ikke indgik i de tidligere oplysninger om bilen.

Er du interesseret i en byttehandel? Vi hjælper dig gerne!

Hos Solgt.com hjælper vi dig med at svare på, hvad din brugte bil er værd. Derudover hjælper vi dig med at komme helt til dørs med dit bilsalg. Ønsker du at lave en byttehandel med en af vores forhandlere, er dette også muligt. Er du interesseret i en af forhandlerens biler, skal du blot informere ham om, at du ønsker at lave en byttehandel. I så fald kan din brugte bil være med til at dække prisen for den bil, du skifter til.

Når du har lavet en aftale med forhandleren, har du pengene indenfor 3 dage, hvis du blot ønsker at sælge eller du skal have udbetalt penge fra byttehandlen. Vi hjælper med alle biler når du skal sælge.

Sammenligning af priser med andre biler

Vores kunstige intelligens finder lignende modeller og mærker, som den sammenligner din bil med, så vi kan finde ud af, hvad den er værd samt give dig den meste præcise vurdering. Det foregår ved, at vores vurderingsværktøj søger i en kæmpe database med andre biler fra forhandlere i hele landet. Denne proces er med til at give dig en vurdering og pris, der er så præcis og fair som muligt på din brugte bil uanset bilmærke. Det har aldrig været nemmere at få en vurdering af din bil.

Høj efterspørgsel – hvilke biler er mest værd?

”Hvad er min bil værd?” Det er et spørgsmål vi ofte hører fra danskere, som frygter, at deres brugte bil ikke er meget værd. Brugte biler har dog stadig en del værdi, da der altid er høj efterspørgsel på brugte biler og især nyere brugte biler. Ønsker du at skifte din nyere bil ud med en anden model, kan du derfor ofte få en høj pris gennem vores forhandlere.

Biler med ekstraudstyr er meget eftertragtede, så du kan med fordel indtaste ekstraudstyret, når du skal have din bil vurderet. Dette kan nemlig forhøje vurderingen af din bil.

Derudover ser vi lige nu, at der er stor rift om de grønne biler. Det gælder både elbiler, hybridbiler samt plug-in hybridbiler. Hvis du ønsker at sælge din grønne bil, kan du muligvis fået en bedre pris på grund af den store efterspørgsel.

Hvorfor vælge Solgt.com? Sælg til forhandler frem for privat

Hvorfor skal du vælge Solgt.com til at finde ud af, hvad din brugte bil er værd? Nedenfor giver vi dig fem gode grunde til, hvorfor du skal få lavet en vurdering hos os!

  1. Du får en fair vurdering af bilen, i forhold til den aktuelle markedspris. Vores kunstige intelligens udregner prisen sammenlignet med lignende modeller.
  2. Du slipper for besværlig oprettelse af en profil, hvor du skal indtaste en masse informationer om dig selv. I stedet skal vi blot bruge dit postnummer, dit navn og din e-mailadresse, så vi kan komme i kontakt med dig.
  3. Ingen besværlige salgsannoncer. Hos os skal du ikke tage billeder fra alle vinkler, indtaste alt data om bilen og finde på en pris. Alt det nødvendige klarer vi for dig, du skal blot trille ned til din nærmeste forhandler.
  4. Ingen useriøse henvendelser og alt for lave bud fra private købere. Du sælger til forhandleren og kan frit vælge mellem dem der er tættest på dig.
  5. Du har pengene i hånden indenfor 3 dage efter du har solgt dine brugte biler til den bedste pris!

Værdi forhandler vs. privat

Der kan være forskel på, hvor meget du kan få for din bil afhængig af, om du sælger privat eller til en forhandler. Mange oplever, at de kan tjene flere penge på at sælge bilen til en privat person end hvis man sælger bilen til en forhandler. Dette skyldes, at forhandleren tager sig af alle praktiske og administrative ting i forbindelse med salget. Når du sælger din bil privat, skal du selv stå for det administrative, oprettelse af profiler samt diverse henvendelser fra både seriøse, men i høj grad også useriøse købere.

Når du sælger din bil gennem Solgt.com, vil prisen ofte være lavere end ved privat salg. Dette skyldes, at vi hjælper dig med det administrative arbejde og dermed gør det så nemt for dig som muligt. Derudover er du garanteret et salg, så du slipper for usikkerheden om, hvorvidt der findes den rette køber derude.

Kundeudtalelser

Virkelig hurtigt og nemt bilsalg, fik en rimelig pris, og pengene gik ind som lovet. Jeg vil helt klart sælge bil hos jer igen.

Lars NielsenHurtigt og nemt

Jeg syntes det var en god og professionel oplevelse. Jeg kan klart anbefale at anvende solgt.com ved bilsalg.

Leonard VejlsøeGodt og hurtigt bilsalg👍

God hurtig proces og efter lidt forhandling fik jeg den rette pris.
Kan anbefales at gå den vej hvis man ikke selv har helt styr på det 👍😊

VintherGod hurtig proces og efter lidt…

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.