Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Bilmarkedet

Store prisnedsættelser på nye og brugte biler

By 23. November 2023 February 7th, 2024 No Comments

Den seneste måned er priserne på flere biler blevet sat ned. Det gælder både for nye og brugte biler. For eksempel viste Bilbasens opgørelse i uge 44, at der blev lavet hele 5.162 prisnedsættelser ud af i alt 64.100 biler til salg. Her ses det også, at især dieselbiler og plugin-hybrider er ramt af store prisnedsættelser, men faktisk er der også eksempler på andre biltyper, der sættes ned i pris. Blandt andet har Tesla sat gang i udsalg af elbiler på deres lager, hvor det er muligt at spare op til 50.000 kr. Også Hyundai har sat priserne ned på deres to populære elbiler Ioniq 5 og 6 med op til 55.000 kr. Dette gælder i perioden fra den 15. november 2023 til den 31. januar 2024 og sker, fordi Hyundai ønsker at være konkurrencedygtige på prisen.

Der er altså tale om store prisstigninger på gode og populære biler, hvilket også får priserne på brugte biler til at blive justeret, som det er set på Bilbasen. Det gør selvsagt noget for private bilejere, der ønsker at sælge deres brugte biler, ligesom bilforhandlere har øget fokus på bilernes liggetider.

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

 

Du kan dog fortsat sælge din bil gennem Solgt.com, hvor vores forhandlere er forpligtede til at købe din bil såfremt du ønsker dette. Og faktisk er der også en chance for, at du kan få en god pris på din næste bil. Hvis du ønsker, at din bil indgår i en byttehandel, kan du indhente tabet fra din brugte bil i købet af din nye bil – netop fordi priserne er sat ned på mange biler lige nu.

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.
Hjælp