Dette kan tage op til 30 sekunder
Vi henter data på din bil
Indlæser...
Grønne biler

Ny Volkswagen ID.Buzz i forlænget udgave i 2024

By 15. December 2023 February 7th, 2024 No Comments

I 2024 udkommer den nye ID.Buzz på markedet. Denne gang i en ekstra lang udgave, der sætter en ny retning for el-varevogne. Forandringen tilføjer 25 cm ekstra, der giver en maksimal længde på lige knap 5 m. Forøgelsen betyder, at der bliver plads til 6 eller 7 sæder (dog stadig med mulighed for 5-sæders, idet tredje række er ekstraudstyr). Den kommer samtidig med en 19 cm bredere skydedør. 

Større batteri og hestekræfter

Hidtil har vognen haft 204 hk. I 2024 sikrer teknikken en ny kapacitet, der gør plads til, at et ekstra stort batteri kan placeres i den. Den kommer med en ny elmotor, hvor der her kan vælges mellem 286 hk og 339 hk kombineret med firehjulstræk. Det er en nyhed i ID.Buzz, der giver plads til et batteri på 86 kWh. Hestekræfterne giver den mulighed for at nå 100 km/t på 6,4 sekunder, hvor det før hed 7,9 sekunder. Dette gør vognen til den hidtil stærkeste i VW´s ID-kategori. 

Om den nye ID.Buzz

  • 25 cm ekstra længde
  • 6 eller 7 sæders
  • 19 cm bredere skydedør
  • Større batteri
  • Ny elmotor på 289 hk/339 hk
  • Batterikapacitet på 86 kWh
  • 100 km/t på 6,4 sek.
  • Opladningsmetode giver 200 kW
  • Forvarmning af batteri
  • Reduktion af ladetiden
  • Forøgelse af rækkevidden
  • 2469 liters plads
  • 5 børnesæder eller stor firmavarevogn

Lynopladning

Derudover sikres en ny opladningsmetode, der giver op til 200 kW. Den nye metode er med til at forvarme batteriet inden du kommer til ladestedet. Det er desuden med til at reducere ladetiden, så du kan lade fra 10-80% på 25 minutter. Hvis du undervejs vælger en rute i navigationssystemet, og slutdestinationen ligger et længere stykke fra, hvor rækkevidden holder til, så implementerer vognen et ladestop ruten. På den måde når du til ladestanderen i tide uden bekymring. 

Den nuværende vogn har en rækkevidde på op til 416. Det vides ikke endnu, hvad den nye models rækkevidde bliver, men med det forstørrede batteri kommer det til at øge rækkevidden. 

Større bagagerum

Med den endnu længere vogn medfølger også et større bagagerum, der med valget af 5 sæder, giver 1340 liters volumen sammenlignet med hidtil på 1121 liter. Hvis man lægger ryglænene på anden og tredje sæderække ned, så bliver bagagerummets volumens 2469 liter, hvilket giver mulighed for at fragte en større mængde rundt. Med alle 7 sæder har bagagerummet stadig plads til 306 liter. 

Plads til en større familie eller firmavogn

Den kommende vogn er udstyret med ISOFIX og Top Tether-børnesædeforankringer, så der kan monteres helt op til 5 børnesæder Hvis dette ikke ønskes, kan de to bagerste sæder fjernes helt, så den kan udnyttes som firmavarevogn. 

Vognen forventes at komme i første halvdel af 2024. 

 

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Har du spørgsmål?

Glimrende, så mangler vi lidt supplerende info om dig

Dine personlige data vil blive anvendt til at indhente en tilbudspris i overensstemmelse med aftalen. Læs mere om dette i vores persondatapolitik.
Hjælp