SÆLG DIN BIL

Få en gratis
bilvurdering
her

Indtast din bils nummerplade og udregn din bils tilbudspris

- dog kun personbiler fra og med årgang 2000
Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate
Har du brug for hjælp? Klik her!
Icon Icon

Gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende tilbudspris på din bil indenfor 24 timer.
Icon Icon

Nemt og hurtigt

Undgå besværlig oprettelse af profil og salgsannoncer.
Icon Icon

Garanteret salg

Vi garanterer et salg og pengene på din konto indenfor 3 hverdage efter handel.
Gratis bilvurdering - Frequently Asked Questions(FAQ)

Gratis bilvurdering

Overvejer du at sælge din brugte bil? Så har du måske haft overvejelser såsom ”Hvad er min bil værd?" Og ”Hvad kan jeg sælge min bil for?”. Og lige præcis de spørgsmål kan vi hos Solgt.com hjælpe dig med at svare på. På Solgt.com kan du nemlig få en gratis bilvurdering. Solgt.com er skabt med ønsket om at gøre det let og sikkert for dig at sælge bil. Vi hjælper dig med at få en gratis vurdering af din bil.

Fra gratis bilvurdering til garantipris

Rejsen starter online ved at indtaste bilens oplysninger i vores vurderingsværktøj, hvorefter du modtager et tilbud på e-mail og SMS indenfor 24 timer. Når vi har vurderet din bil, har du mulighed for at besøge en af vores forhandlere til et vurderingseftersyn. Her gennemgår i bilen sammen og du får en garantipris. Hvis du ønsker at acceptere handlen, er forhandleren forpligtet til at købe din bil til garantiprisen. På den måde er du garanteret et salg!

Udregn din bils tilbudspris helt gratis:

- dog kun nyere biler fra og med årgang 2000

Indtast venligst et gyldigt registreringsnummer. Se ofte stillede spørgsmål.
Danish License Plate

Hvad er min bil værd?

Hos Solgt.com mener vi, at du har krav på en ærlig og gratis bilvurdering. En ærlig vurdering betyder for os, at du kan forvente høj datasammenligning, bred bilvurdering i hele landet og mulighed for at sælge bil uden bøvl, hvis vurderingen er interessant.

Vores smarte vurderingsrobot kan på kort tid scanne hele det danske marked for brugte biler. Den sammenligner data og sørger for, at vurderingsgrundlaget bliver så korrekt som muligt. Ligeledes kigger den på det samlede marked og ikke kun markedet nær dig. Derved fortæller den os, hvad markedet er villig til at betale for din bil. Er du tilfreds med vores vurdering, så køber vi den selvfølgelig uden bøvl.

Hvis du skifter mening undervejs eller vil vente en måned med at sælge din brugte bil, er det intet problem. Vores bilvurdering er nemlig gratis og uforpligtende og det samme er inspektionen hos vores forhandler.

Disse informationer skal du bruge i forbindelse med bilvurdering

For at vi kan vurdere din bil til den bedste mulige pris, har vi brug for en række oplysninger om din bil samt dine kontaktoplysninger, så vi kan sende dig vurderingen. Du kan blive bedt om yderligere informationer, men som udgangspunkt skal vi bruge informationerne nedenfor.

  • Bilens type: Er din bil en personbil, varebil eller noget helt tredje?
  • Bilens mærke: Hvilket mærke er din bil?
  • Bilens model: Hvilken model er din brugte bil?
  • Første indregistrering: Hvornår blev din bil indregistreret for første gang?
  • Brændstof: Hvilken type brændstof bruger din bil? Diesel, benzin, el eller noget helt fjerde?
  • Kilometertal: Hvor langt har din bil kørt?
Skader på bilen og standen af den

Vi betragter også standen på din brugte bil. Vores online bil vurdering pris tager udgangspunkt i den stand, man kan forvente af en bil fra din årgang. Til vurderingseftersynet vil forhandleren vurdere standen. Vi kan regulere en smule på tilbudsprisen afhængig af standen på din brugte bil.

Det samme gælder med skader. Hvis din brugte bil har ridser, buler eller lignende, vil forhandleren trække en smule fra prisen. Vi kan desværre ikke hjælpe med at sælge biler, som er eller har været totalskadet. Alle andre skader kan vi dog godt håndtere for dig.

Få din bil vurderet nu - nemt og hurtigt

Skal du af med bilen? Så står Solgt.com klar til at hjælpe dig. Hver dag hjælper vi danskere med at sælge brugte biler. Vi giver dig en ærlig, landsdækkende og gratis bilvurdering, som er baseret på data fra det aktuelle marked i hele Danmark. Ved blot at indtaste få oplysninger i vores vurderingsværktøj, sender vi dig en vurderingspris på e-mail og SMS indenfor 24 timer. Vi ønsker, at du er tilfreds med handlen og at du får en fair pris for bilen. Indtast nummerpladen, vi vurderer, og du får en ærlig pris på bilen efter kort tid. Få en bil vurdering nummerplade her.

Bilvurdering privat eller hos en forhandler?

Mange overvejer, om de ønsker at sælge bilen privat eller til en forhandler, når de skal sælge brugt bil. Men kan man slippe for adskillige bud fra useriøse købere, frygten for at blive snydt og administrativt arbejde uden at skulle køre rundt til adskillige bilforhandlere for at få den bedste pris? Solgt.com er skabt for at gøre bilsalg så let for dig som muligt. Derfor kan du få en gratis bilvurdering på vores hjemmeside og sælge din brugte bil med hjælp fra Solgt.com. Vores forhandler står for al administrativt arbejde og vores vurdering gælder uanset hvilken af vores forhandlere du vælger. Dét kalder vi bilsalg uden bøvl!

Hurtigt bilsalg – samme gode pris

Hvis du ønsker et hurtigt salg af brugt bil, er Solgt.com perfekt for dig. Det er nemlig dig, der styrer tempoet for salget. Hvis du fra start er klar til at sælge bilen, hjælper vi dig gerne igennem et let og hurtigt salg. Er du derimod i tvivl om salget, vejleder vi dig gerne igennem processen og giver dig tid til at tænke. Uanset hvad, så er vores tilbud og garantipris den samme. Du skal altså ikke gå på kompromis med prisen, hvis du ønsker et hurtigt salg.

Er onlinevurderingen interessant for dig, så står professionelle rådgivere klar til en snak om dine muligheder. Sammen gennemgår i bilen og vores eksperter sørger for, at det hele er taget i betragtning i forhold til vurderingen. Efterfølgende er det op til dig, om du ønsker at sælge eller om din bil skal indgå i en byttehandel. Brugt bil, gratis bilvurdering, professionel rådgivning - Solgt.com.

Hvordan vurderer Solgt.com prisen på brugte biler?

Vi vurderer din bil ud fra de oplysninger, du indtastet i vores online vurderingsværktøj. Vi tager udgangspunkt i den stand, man kan forvente af en bil fra den pågældende årgang og med de kørte kilometertal.

Når du har fået udarbejdet en gratis bilvurdering af din brugte bil på vores hjemmeside, kan du komme til et vurderingseftersyn hos en af vores forhandlere. Vi ønsker at se dig af flere årsager. Sikkerhed og tryghed er det vigtigste for Solgt.com, og da vi skal være sikre på, at du har fået den bedste mulige pris, så har vi fortsat brug for den personlige kontakt og tjek af bilen. Derudover ved vi, at personlig kontakt er vigtig, når man sælger bil. Derfor har du hos forhandleren mulighed for at møde vores samarbejdspartnere, som hjælper dig igennem salget og gennemgår bilen sammen med dig.

Hvad kan påvirke min vurderingspris?

Det vil altid være en individuel vurdering af lige præcis din bil. Vores forhandlere vurderer bilens stand til inspektionen og disse ting kan påvirke prisen en smule:

  • Røg i bilen
  • Manglende servicestempler
  • Skader
  • Ridser
  • Ødelagte sæder
  • Rust
  • Stenslag i forruden

Derfor er vores personlige bilvurdering nummerplade vigtig. Vi hjælper hinanden med at finde den bedste pris til din brugte bil. På den måde sikrer vi, at du får lige præcis det, din brugte bil er værd.

Af Laura Martens Christensen

Laura er Content- og kommunikationsansvarlig hos Solgt.com og har en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Laura har i gennem de sidste to år undersøgt det danske bilmarked og skrevet et stort antal artikler herom for Solgt.com.

Laura har især fokus på at kommunikere til den almindelige bilejer, som kan have brug for tips og tricks til alt lige fra bilkøb og bilsalg til bilforsikring og vedligeholdelse. Derudover producerer Laura også indhold om varebiler, som er henvendt til erhvervskunder.